Ufak tefek her şeyi takmak :((

Passaro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
333
126
103
Merhabalar, çok takıntılı bir insanım ve bu beni çok üzüyor. Çünkü olumsuz bir olay oluyor ve ben ona saplanıp kalıyorum... Düşünmeden edemiyorum o sorun çözülene kadar ki bazen çözüldükten sonra bile aklıma takılıyor kendimi yiyip bitiriyorum bu yapımla... Böyle olan ve çözüm bulan var mı yoksa psikologa gitmek şart mı sizce?

Kesinlikle sart.bende takintiliyimdir ama bu kadar deil.kendi kendine gececek bi durum deil.kendini yer bitirirsin

Merhabalar, çok takıntılı bir insanım ve bu beni çok üzüyor. Çünkü olumsuz bir olay oluyor ve ben ona saplanıp kalıyorum... Düşünmeden edemiyorum o sorun çözülene kadar ki bazen çözüldükten sonra bile aklıma takılıyor kendimi yiyip bitiriyorum bu yapımla... Böyle olan ve çözüm bulan var mı yoksa psikologa gitmek şart mı sizce?
Şart. Ama o durumda bile sizin cabaniza gerek var. Bundan kurtulmayi gercekten istiyorsaniz basarirsiniz elbette. Bazen üst üste olumsuz seyler yasayinca insan bardagin dolu tarafindan bakmayi unutuyor. Gelip gecici bir sürectir atlatirsiniz umarim

ayyy dünyaya dert çekmeye mi geldin
biraz gamsız ol ;)
sen mi kurtarıcan dünyayı

bu üstte yazdıklarım benim kendime telkin cümlelerim
işe yaradılar :)
hiçbir şeye gereğinden fazla üzülme

ayyy dünyaya dert çekmeye mi geldin
biraz gamsız ol :KK66:
sen mi kurtarıcan dünyayı

bu üstte yazdıklarım benim kendime telkin cümlelerim
işe yaradılar :)
hiçbir şeye gereğinden fazla üzülme

Hahahahahahahha ben de insanlara inanılmaz pozitif konuşurum motive ederim ama kendime gelince takıntı makinası.. teşekkür ederim uygulamaya çalışıcam :))

Eger ankaradaysan bi psikiyatris önerebilirim. Gittim 2 cümle kurdum pat pat pat sorularini sordu taniyi koydu ilaclarimi verdi. Ilaclarimi düzgün bi sekilde aylarca kullandım ve aradaki farki bütün cevrem farketti ki ailem karşıydı ilac icmeme onlar bile bisey diyemedi. Tabi ben iyiyim artık ya diyip ilaci pat diye kesince şuan eskisi kadar olmasamda yine o hallerime döndüm malesef:(( acaba ilaci ani kestim diye mi oldu yoksa ilaçlar bırakınca etkisini yitiriyor mu bilmiyorum. Bu sefer psikiyatri yerine birde şansımı psikologlardan yana kullanıcam.

Söylemeyi unutmuşum Ben ki camı açık unuttular diye is arkadaşlarıma eve gidene kadar söven bir manyaktim yani onu söylemeyi unutmuşum:D şuan öyle degilim sinir kalmadı ama yinede hemen karamsarliga düşebiliyorum

Söylemeyi unutmuşum Ben ki camı açık unuttular diye is arkadaşlarıma eve gidene kadar söven bir manyaktim yani onu söylemeyi unutmuşum:KK70: şuan öyle degilim sinir kalmadı ama yinede hemen karamsarliga düşebiliyorum

Yahahahahahhahaah yani cidden anlıyorum çünkü bende de aynı şeyler var istemsiz oluyor... İzmirdeyim ben ama ben de bir psikologla görüşme kararı aldım dediklerinizden sonra çünkü yıllardır kendi kendime çözmeye çalışıyorum ve olmuyor sanırım daha zor atlatıyorum bazı şeyleri atlatabilsemde...

Yahahahahahhahaah yani cidden anlıyorum çünkü bende de aynı şeyler var istemsiz oluyor... İzmirdeyim ben ama ben de bir psikologla görüşme kararı aldım dediklerinizden sonra çünkü yıllardır kendi kendime çözmeye çalışıyorum ve olmuyor sanırım daha zor atlatıyorum bazı şeyleri atlatabilsemde...
Bana o bahsettiğim doktorum bi hastaligin yok sadece bazi insanlarda bilmem ne salgısı az üretiyormuş beyin. O azaldıkça böyle oluyormuş bunuda ilaçla artıracakmışız. Tabi gideli 1 bucuk yil oluyor tam hatırlamıyorum açıklamaları. Evet ilac cok etkili oldu o zamanlar dipteydim ama şuan dipte degilim psikologlarla atlatabilirim gibi. Umarım sizde atlatırsınız cevrenizde pozitif insanlar bulundurmayi unutmayın.. Sağlıcakla..

Bana o bahsettiğim doktorum bi hastaligin yok sadece bazi insanlarda bilmem ne salgısı az üretiyormuş beyin. O azaldıkça böyle oluyormuş bunuda ilaçla artıracakmışız. Tabi gideli 1 bucuk yil oluyor tam hatırlamıyorum açıklamaları. Evet ilac cok etkili oldu o zamanlar dipteydim ama şuan dipte degilim psikologlarla atlatabilirim gibi. Umarım sizde atlatırsınız cevrenizde pozitif insanlar bulundurmayi unutmayın.. Sağlıcakla..

Umarım.. çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :))

Back
X