- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Bence misafir gayet de. O evde sürekli olarak yaşamayan herkes misafir. Yabancı değilim dese neyse...Kadin hakli misafir degil.
Bence degilBence misafir gayet de. O evde sürekli olarak yaşamayan herkes misafir. Yabancı değilim dese neyse...
Zaten kaynanalar bu misafir değilim vurgusunu sırf "oğlumun evi benim de evim olur ayağını denk al gelin" kafasıyla yapıyor benimki de böyle.
yemek konusu vs. diyorsanız evet o açıdan şuan şanslıyım, yemeği kendisi yaptı, zorlamama rağmen dur ben yaparım diyor herşeye. salata yapıcam diye kalkıyorum ona bile kalkıyor dur otur diye zorla oturttumBence degilkonu sahibinin kaynanasi misafir degil bunu kaynanasi da anlayacak zaten.
bi daha lafını açarsa diyim bari hiç hazır cevap değilim güldüm sessiz kaldım valla yaŞey deseydin
Oğlum kızlar peşimden koşuyor anne demiş ya
İşte ilk kez benim peşimden koştu onda da evlendik işte nasip kısmet bi yerde ama sonuçta oğlunun ilk tercihiyim
deseydin
Ee bu durumu kullanın madem. Ne kadar kalacaksa artık.yemek konusu vs. diyorsanız evet o açıdan şuan şanslıyım, yemeği kendisi yaptı, zorlamama rağmen dur ben yaparım diyor herşeye. salata yapıcam diye kalkıyorum ona bile kalkıyor dur otur diye zorla oturttum
Evet onu kastettim. E ne guzel iste sen de ders calisirsin.yemek konusu vs. diyorsanız evet o açıdan şuan şanslıyım, yemeği kendisi yaptı, zorlamama rağmen dur ben yaparım diyor herşeye. salata yapıcam diye kalkıyorum ona bile kalkıyor dur otur diye zorla oturttum
Ay bu o muuu. E bu kadar kaynanalığa şükretsin mademSendeki de şans.
Koca kendi yapıyor yemeği
Kaynana kendi yapıyor yemeği.
Anneniz sizi kadir gecesi doğurmuş demekki.
Buzluğa sarma börek sardır at madem hazır mutfağa girmişkenyemek konusu vs. diyorsanız evet o açıdan şuan şanslıyım, yemeği kendisi yaptı, zorlamama rağmen dur ben yaparım diyor herşeye. salata yapıcam diye kalkıyorum ona bile kalkıyor dur otur diye zorla oturttum
yok şuan çalışamıyorum mecbur sürekli yanında duruyorum, birşey demesin diyeEvet onu kastettim. E ne guzel iste sen de ders calisirsin.
sorun yok, gelecek diye alışveriş yapıyorduk, ben dedim sucuk da alalım mı diye eşim gerek yok dediDua et de kaynanan sucuklu kaşarlı tostu çok sevmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?