- 3 Eylül 2018
- 9.201
- 48.999
- 548
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Yaparlar tabi. Ama ben lafa güldüm. Ben de nasıl hizmet edeceğimi şaşırdım benden gidince el gibi oldum hiç bir şeye yaklaştırmadı yerimden kaldırmadı diye şikayetlenmiş mesela. Yani gelin kuş tutsa onlar diyecek bir şey bulur neden çünkü evlatlarından ayırdık. Hayın zalım imsafsız gelinlerYapıyorlar.
Iyi iste iş yapsin yorulur pek fitne cikaramaz. Simdi kendiyle seni kiyasliyor, oglunun gozune girmeye calisiyor.yemek konusu vs. diyorsanız evet o açıdan şuan şanslıyım, yemeği kendisi yaptı, zorlamama rağmen dur ben yaparım diyor herşeye. salata yapıcam diye kalkıyorum ona bile kalkıyor dur otur diye zorla oturttum
ilerde herhangi birşey olsa lafını edebilir tabi, ben herşeyini yapardım, ederdim diye. ama kendi yapıyor zorla boş durmayı da sevmiyor ondan
evet gelirken baya kolilerle birşey getirdi, hayırlısı ne diyelimAy bak bu huyu da benziyor. 600 km uzaktan bana her ay dolma mantı gönderiyor. Bitmedi dolu dolap diyorum. Yok anam yapacak. Mesela kayınvalidesine de yemek yapıyor her gün sonra arkasından konuşuyor. Benim de konuşuyordur muhtemelen de çok fifi.
Mesafe herkesle iyidir. Ayni sehirde olsaydiniz yatili gelmezdi, ayda 2-3 kere gorusurdunuz. Bi sorun olmazdi. :)sürekli aynı şehirde olsak sıkıntı çıkar gibi, ama fazla göremiyoruz ya uzaktan iyi olur bence
Yoo gayet de misafir Kaynanalari bu kadar simartmayin lutfen Benim annem bile benim evimde ev sahibi olamaz Kaynana kim oluyor daKadin hakli misafir degil.
Sunu ekleyeyim de pembis gelinler linclemeden, Cunku kaynana oglu isten gelince yemek yaptigini gorunce ben kalayim az daha diyecek
sırf oğlumun evi diye işte erkek annesi tavırlarıYoo gayet de misafir Kaynanalari bu kadar simartmayin lutfen Benim annem bile benim evimde ev sahibi olamaz Kaynana kim oluyor da
Kaynanam evime ilk geldiginde, evde erkek varken oturulur mu kalk falan diyip 3 gun hic 1 saniye bile oturmamistim. Onun sozunu dinledigimden degil, kendisi oturmuyor ben de o evimi kurcalarken basi bos kalma özgürlüğünü ona vermeyim diye arkasina dolandim durdum. Geceleri ayaklarim belim diye agladim agridan yorgunluktan eşime. Sabah herkesten once uyanip tuvaleti yikamistim, giren insan sayisi artti diye gun icinde 2 kere tuvalet yikiyodum. Benden sonra uyandi tuvalete girdi, kizim firca temizlik malzemesi ver de bi yikayim surayi dedi. Temiz anne az once yikadim deidm. Yok pis buralar yikicam dedi. O zamandan beri deli ayar oluyorum kadinin huyuna. Ikinci gelişinde eşime soyledim sert bir dille uyardi. "Senin yüzünden kiz da oturamiyor, yardim ettigini sanip daha cok yoruyorsun. Sen misafirsin otur, hicbir seye dokunma, gerekirse yavas yapilir, yetisemedigi is kalsin ama esim kendi isini kendisi yapmak istiyor. " Dedi esim. Soz de dinledi hayret. Hicbiseye dokunmadi. Canim cikti ama olsun Cok rahat etti kafamsırf oğlumun evi diye işte erkek annesi tavırları
Yok ben simartirim kaynanalar üstündür.Yoo gayet de misafir Kaynanalari bu kadar simartmayin lutfen Benim annem bile benim evimde ev sahibi olamaz Kaynana kim oluyor da
Kv baştan ayar veriyor sakın sakın aman anne gülüp geçişlere girme net ol bu daha başı başlarda böyle olurlarkaynanam bir haftalığına şehir dışından bize kalmaya geldi. biz evleneli bir yıl olmuştu ilk kez geliyor. iyi kadın ama her kaynana, az da olsa kaynanalık yapmak zorunda sanırım
ben eşimle sevgiliyken benimle tanışmaya gelmişti, onu anlatıyor. oğlum beğenmezsem almam demiş, sonra ben tanışıp çıkınca oğluna iyi güzel, fena değilmiş demiş. annesi önceden tembihlermiş oğlum dikkat et işte herkesle takılma diye o da anne ben şey yapmıyorum kızlar bana geliyor dermiş, ve mahalledeki komşular tüh gitti yakışıklı çocuk demişler. neyse işte kısmet böyleymiş nerden nereye diyor kader kısmet işte diyor.
neyse ben çay içer misin diye sormuştum eşim gelmeden önce. içmem akşamları dedi. eşim gelince o da ona soruyor içer misin, eşim de diyor ki sana sormalı misafir sensin dedi, o da yok oğlum olur mu ben ev sahibiyim dedi.
daha 1. günden böyle bakalım nolacak
aynı mahallede oturuyorum ama kapım ayrı o mesafe önemli gerçi ortalığı karıştırmak isteyen bir telefonla da yapar ama hep savunduğum şey şu ki kv hep der oda benim bir kızım kızımdan ayırmadım BÜYÜK YALAN biz nasıl annemizle aynı görmüyorsak oda aynı maalesef çok üzülereksürekli aynı şehirde olsak sıkıntı çıkar gibi, ama fazla göremiyoruz ya uzaktan iyi olur bence
Otur deme işteyemek konusu vs. diyorsanız evet o açıdan şuan şanslıyım, yemeği kendisi yaptı, zorlamama rağmen dur ben yaparım diyor herşeye. salata yapıcam diye kalkıyorum ona bile kalkıyor dur otur diye zorla oturttum
Ay benimki 2 aylık bebeğim varken gelmişti. Sabah öğle akşam yemek +pasta tatlı meyvesine kadar verdim buna rağmen sonradan bana "bu yaşta kadın sana hizmet ettim." dedi ki zorla çay yapıp tepsiyle getirmeyi kast ediyorHem boş duramaz, hem lafını eder. Tuttuğun işi beğenmez, onun gibi yapacaksın, sanki seni o yetiştirdi terbiyeni o verdi. Ben kendi anamla bile bir değilim, kaldı ki elin anasına uyacam. Hey Allah 'ım.
Ben sizin limoncu28in cosplayi filan olduğunuzu düşünüyorum ya artıkYoo gayet de misafir Kaynanalari bu kadar simartmayin lutfen Benim annem bile benim evimde ev sahibi olamaz Kaynana kim oluyor da
Bizim evde yemeği yapana ben ev sahipliğini seve seve veririmBu eve gelince binim ivim iv sıhibiyim diyenlere de ayar oluyorum yoo değil senin evinama bu prenses kızımızı hatırladım kendisi sadece yatıyordu sanırım. Onun evi kaynanasının evi olabilir kadıncağız her işi yapıyodur geldi geleli
Annecim ütü de yaparsan tapuyu da üstüne yaparımBizim evde yemeği yapana ben ev sahipliğini seve seve veririm
Ütü de olurAnnecim ütü de yaparsan tapuyu da üstüne yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?