ufak tefek kaynanalıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaparlar tabi. Ama ben lafa güldüm. Ben de nasıl hizmet edeceğimi şaşırdım benden gidince el gibi oldum hiç bir şeye yaklaştırmadı yerimden kaldırmadı diye şikayetlenmiş mesela. Yani gelin kuş tutsa onlar diyecek bir şey bulur neden çünkü evlatlarından ayırdık. Hayın zalım imsafsız gelinler

Iyi iste iş yapsin yorulur pek fitne cikaramaz. Simdi kendiyle seni kiyasliyor, oglunun gozune girmeye calisiyor.
Bekarken yuzune bakmadiklari ogullari evlenince pek bi kiymetli olur nedense

ilerde herhangi birşey olsa lafını edebilir tabi, ben herşeyini yapardım, ederdim diye. ama kendi yapıyor zorla boş durmayı da sevmiyor ondan

Ay bak bu huyu da benziyor. 600 km uzaktan bana her ay dolma mantı gönderiyor. Bitmedi dolu dolap diyorum. Yok anam yapacak. Mesela kayınvalidesine de yemek yapıyor her gün sonra arkasından konuşuyor. Benim de konuşuyordur muhtemelen de çok fifi.

evet gelirken baya kolilerle birşey getirdi, hayırlısı ne diyelim

sırf oğlumun evi diye işte erkek annesi tavırları
Kaynanam evime ilk geldiginde, evde erkek varken oturulur mu kalk falan diyip 3 gun hic 1 saniye bile oturmamistim. Onun sozunu dinledigimden degil, kendisi oturmuyor ben de o evimi kurcalarken basi bos kalma özgürlüğünü ona vermeyim diye arkasina dolandim durdum. Geceleri ayaklarim belim diye agladim agridan yorgunluktan eşime. Sabah herkesten once uyanip tuvaleti yikamistim, giren insan sayisi artti diye gun icinde 2 kere tuvalet yikiyodum. Benden sonra uyandi tuvalete girdi, kizim firca temizlik malzemesi ver de bi yikayim surayi dedi. Temiz anne az once yikadim deidm. Yok pis buralar yikicam dedi. O zamandan beri deli ayar oluyorum kadinin huyuna. Ikinci gelişinde eşime soyledim sert bir dille uyardi. "Senin yüzünden kiz da oturamiyor, yardim ettigini sanip daha cok yoruyorsun. Sen misafirsin otur, hicbir seye dokunma, gerekirse yavas yapilir, yetisemedigi is kalsin ama esim kendi isini kendisi yapmak istiyor. " Dedi esim. Soz de dinledi hayret. Hicbiseye dokunmadi. Canim cikti ama olsun Cok rahat etti kafam

Yoo gayet de misafir Kaynanalari bu kadar simartmayin lutfen Benim annem bile benim evimde ev sahibi olamaz Kaynana kim oluyor da
Yok ben simartirim kaynanalar üstündür.
Yahu mesaji güzelce okuyun anlayın öyle yazın anlamıyorsunuz da yazmayın. Açıklama bile yaptım.

Kv baştan ayar veriyor sakın sakın aman anne gülüp geçişlere girme net ol bu daha başı başlarda böyle olurlar
Benim kv de oğluna demiş ilk başlarda oğlum sevmiyorsan nişanlıyken ayrıl diye meğer oğlunun bu konuşmadan haberi bile yok ben senin yerinde olsam işe girerim Allar yar ve yardımcın olsun tabi ki de misafir o yuva senin ve eşinin varsa yada olacaklar bebişlerin ..

sürekli aynı şehirde olsak sıkıntı çıkar gibi, ama fazla göremiyoruz ya uzaktan iyi olur bence
aynı mahallede oturuyorum ama kapım ayrı o mesafe önemli gerçi ortalığı karıştırmak isteyen bir telefonla da yapar ama hep savunduğum şey şu ki kv hep der oda benim bir kızım kızımdan ayırmadım BÜYÜK YALAN biz nasıl annemizle aynı görmüyorsak oda aynı maalesef çok üzülerek

Hem boş duramaz, hem lafını eder. Tuttuğun işi beğenmez, onun gibi yapacaksın, sanki seni o yetiştirdi terbiyeni o verdi. Ben kendi anamla bile bir değilim, kaldı ki elin anasına uyacam. Hey Allah 'ım.
Ay benimki 2 aylık bebeğim varken gelmişti. Sabah öğle akşam yemek +pasta tatlı meyvesine kadar verdim buna rağmen sonradan bana "bu yaşta kadın sana hizmet ettim." dedi ki zorla çay yapıp tepsiyle getirmeyi kast ediyor o da hep kalkıp iş yapmaya çalışır ben oturturum sonra da böyle lafını yaptı.

Gerçi benimki çok fena bir kv, konu sahibine o yüzden dedim inşallah geyik düzeyinde kalır her şey diye.

Yoo gayet de misafir Kaynanalari bu kadar simartmayin lutfen Benim annem bile benim evimde ev sahibi olamaz Kaynana kim oluyor da
Ben sizin limoncu28in cosplayi filan olduğunuzu düşünüyorum ya artık
Aynı sertlik aynı dediğim dediklik

Konuya dönersek
Yılda 1 kere geliyormuş
Bildiğimiz boş muhabbet yapıyor
Kafanızda şarkı çalsın içinizden böyle sohbetlete girincr

Bizim evde yemeği yapana ben ev sahipliğini seve seve veririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…