Bu aslinda buyuk bir dert degil ama disaridan bakildiginda belki mantikli bir sey soylenir diye yaziyorum. Eski isyerimden istifa ettim, daha iyi bir pozisyonda baska bir yerde basladim. Eski isyerinden bir arkadasim yukseltilmedi, diger is arkadaslarindan daha kotu bir pozisyonda tutuldu. Neyse bu basta istifa edicem soyle boyle dedi, ama sanirim is de bulamadi istedigi gibi ve o pozisyona razi bir sekilde calismaya devam ediyor. Sorun su ki bu arkadasimla ne zaman muhabbet etsek, kendi isyerimdeki yogunlugu anlatsam veya isime iliskin bir sey soylesem bana hayatin kisa oldgugunu, bunlarin bos seyler oldugunu, kendisini artik ozel hayatina yogunlastigini, zaten olecegimiz gibi seyler soyluyor, sinir oluyorum. Tamam arkadas bceremediysen beceremedin, ikide birde davranislarini bana hakli cikarmak zorunda misin. Bu nedenle bu kisiyle muhabbetten bile sogudum, ne zama baslayacak hayat kisa muhabbetine diye diken ustundeyim
Bu aslinda buyuk bir dert degil ama disaridan bakildiginda belki mantikli bir sey soylenir diye yaziyorum. Eski isyerimden istifa ettim, daha iyi bir pozisyonda baska bir yerde basladim. Eski isyerinden bir arkadasim yukseltilmedi, diger is arkadaslarindan daha kotu bir pozisyonda tutuldu. Neyse bu basta istifa edicem soyle boyle dedi, ama sanirim is de bulamadi istedigi gibi ve o pozisyona razi bir sekilde calismaya devam ediyor. Sorun su ki bu arkadasimla ne zaman muhabbet etsek, kendi isyerimdeki yogunlugu anlatsam veya isime iliskin bir sey soylesem bana hayatin kisa oldgugunu, bunlarin bos seyler oldugunu, kendisini artik ozel hayatina yogunlastigini, zaten olecegimiz gibi seyler soyluyor, sinir oluyorum. Tamam arkadas bceremediysen beceremedin, ikide birde davranislarini bana hakli cikarmak zorunda misin. Bu nedenle bu kisiyle muhabbetten bile sogudum, ne zama baslayacak hayat kisa muhabbetine diye diken ustundeyim
O zaman arana mesafe koyucaksın o arkadasınla madem muhabbetten soğudun
Arkadasin hakli , hayat gercekten kisa. Olmayan seyler icin uzulmeye degmez. O da kabul etmis ve hayatina yogunlasmis. Benim anlamadigim senin neden sinir oldugun?
Bunu ikide birde muhabbetin icine sokusturmasi. Isle alakali bir sey soylesem, ki isle alakasinin oldugunun farkinda bile olmasam diyelim ki "Naber napiosun?" "Iyiyim yarin seminer var, kiyafet utuluyorum" Muhabbet bu olsun, hemen bu isler bos isler falan filan. Sinir bozuu degil mi sence :)
Sen yeni isini one suruyorsun, o da hayat kisa muhabbetini surduruyor. Belki de sana inat yapiyordur kim bilir? Ikinizin de yaptigi farkli degil aslinda. Baska seylerden bahsetseniz durum cozulecektir.
Yeni isimi one surmuyorum, ben yeni isimde ne yaptigimi o sormadan anlatmam. Isle ilgili herhangi bir muhabbt gecince, ki hayatimizin yarisini iste gecirdigimiz dusunulurse gundelik olaylar illa ki ucundan kiyisindan ise dokunuyor, dolayisiyla bizim her muhabbette de bu haya kisa felsefesi konusulmaya baslandi. Valla bana inat mi yapiyor, benim ona inat yaptigimi mi dusunuyor iste o kismi bilmiyorum, olabilir.
Seni tanimiyorum arkadasini da tanimiyorum. Ilk mesajindan bile arkadasini bir nevi asagiladigini sezdim. Belki o da bunu hissetmistir.
Hayat kisa felsefesi guzeldir. Herkesin kafasina er ya da gec girmeli bence. O gundelik olaylari birakip hayata bir butun olarak bakmaya baslamis.
Onu bu felsefesi yuzunden yargilaman garibime gitti ama cok hosuma gitmiyor diyorsan arkadasligini kesersin.
Bu kadar rahatsız oluyorsanız gorusmezsınız olur biter.
Bir mjda '' başaramadıysan basaramadın '' gb bısey soylemıssınız bence bıraz kucuk gorme gb algıladım.
Oda heralde kendını sıze karsı bu sekılde savunuyor dıye dusundum.
"He" de geç bu kadar sinir olacak ne var ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?