Ufak tefek sinir bozucu seylerden biri

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
Bu aslinda buyuk bir dert degil ama disaridan bakildiginda belki mantikli bir sey soylenir diye yaziyorum. Eski isyerimden istifa ettim, daha iyi bir pozisyonda baska bir yerde basladim. Eski isyerinden bir arkadasim yukseltilmedi, diger is arkadaslarindan daha kotu bir pozisyonda tutuldu. Neyse bu basta istifa edicem soyle boyle dedi, ama sanirim is de bulamadi istedigi gibi ve o pozisyona razi bir sekilde calismaya devam ediyor. Sorun su ki bu arkadasimla ne zaman muhabbet etsek, kendi isyerimdeki yogunlugu anlatsam veya isime iliskin bir sey soylesem bana hayatin kisa oldgugunu, bunlarin bos seyler oldugunu, kendisini artik ozel hayatina yogunlastigini, zaten olecegimiz gibi seyler soyluyor, sinir oluyorum. Tamam arkadas bceremediysen beceremedin, ikide birde davranislarini bana hakli cikarmak zorunda misin. Bu nedenle bu kisiyle muhabbetten bile sogudum, ne zama baslayacak hayat kisa muhabbetine diye diken ustundeyim

böööööööööö diyorummmmmm..kENDİ HALİNE BIRAK CANIM UĞRAŞILMAZ AĞIR ARIZA...

Ben böyle insanlara deli oluyorum ama benim sevgilim de bunlardan biri ne yazık ki, kıskandığı şeyleri örtmek için tuhaf şeyler uydurur. Komik oluyorlar

O zaman arana mesafe koyucaksın o arkadasınla madem muhabbetten soğudun

Arkadasin hakli , hayat gercekten kisa. Olmayan seyler icin uzulmeye degmez. O da kabul etmis ve hayatina yogunlasmis. Benim anlamadigim senin neden sinir oldugun?

O zaman arana mesafe koyucaksın o arkadasınla madem muhabbetten soğudun

Arkadasimla zaman gecirmeyi seviyordum aslinda, ama olay is konusuna gelince ve hatta isin alanina gelince ornegin reklamcilik sektorunde calisiyor olalim dun bir urunu reklamlarda gordum desem yani sadece o alanin ismi gecse dahi ozel hayat, hayat kisa vs muhabbetlerine basliyor. Aninda yeni hayat felsefesine dair bir takim sozler.

Yuzlesem yani istifa etmeyi beceremedin, simdi de kendine felsefe uyurdun kafami sisiriosun dye acikca soylesem konu uzayacak da uzayacak. Sanirim muhabbeti azaltmak zorundayim, baska yol gorunmuyor

icten ice kıskanclık olmus iste canım sana karsı gayret normal :) Sende o zaman konustuğunda is konusuna girmeyeceksin o mevzuları hic acmayacaksın :)

Arkadasin hakli , hayat gercekten kisa. Olmayan seyler icin uzulmeye degmez. O da kabul etmis ve hayatina yogunlasmis. Benim anlamadigim senin neden sinir oldugun?

Bunu ikide birde muhabbetin icine sokusturmasi. Isle alakali bir sey soylesem, ki isle alakasinin oldugunun farkinda bile olmasam diyelim ki "Naber napiosun?" "Iyiyim yarin seminer var, kiyafet utuluyorum" Muhabbet bu olsun, hemen bu isler bos isler falan filan. Sinir bozuu degil mi sence :)

Sen yeni isini one suruyorsun, o da hayat kisa muhabbetini surduruyor. Belki de sana inat yapiyordur kim bilir? Ikinizin de yaptigi farkli degil aslinda. Baska seylerden bahsetseniz durum cozulecektir.

Bugun mesela konustuk, internette bizim alanla ilgili bir site kesfettim, muhabbet arasinda onu soyledim. Bak boyle bir site var cok faydali oldu bana diye, cevap: hayat akip gidiyor, hayatimi isle gecirmek istemiyorum, ben kendimi iyice ozel hayata verdim, olmeden once ilginc seyler yapicam. Ki ayni cumleleri 1 milyon defa falan kurmustur, alti ustu bir site muhabbetinin geldigi nokta hayatin anlami oluyor.

Sen yeni isini one suruyorsun, o da hayat kisa muhabbetini surduruyor. Belki de sana inat yapiyordur kim bilir? Ikinizin de yaptigi farkli degil aslinda. Baska seylerden bahsetseniz durum cozulecektir.

Yeni isimi one surmuyorum, ben yeni isimde ne yaptigimi o sormadan anlatmam. Isle ilgili herhangi bir muhabbt gecince, ki hayatimizin yarisini iste gecirdigimiz dusunulurse gundelik olaylar illa ki ucundan kiyisindan ise dokunuyor, dolayisiyla bizim her muhabbette de bu haya kisa felsefesi konusulmaya baslandi. Valla bana inat mi yapiyor, benim ona inat yaptigimi mi dusunuyor iste o kismi bilmiyorum, olabilir.

Seni tanimiyorum arkadasini da tanimiyorum. Ilk mesajindan bile arkadasini bir nevi asagiladigini sezdim. Belki o da bunu hissetmistir.

Hayat kisa felsefesi guzeldir. Herkesin kafasina er ya da gec girmeli bence. O gundelik olaylari birakip hayata bir butun olarak bakmaya baslamis.

Onu bu felsefesi yuzunden yargilaman garibime gitti ama cok hosuma gitmiyor diyorsan arkadasligini kesersin.

Arkadasimi asagiliyor muyum? Neyini asagilamisim. Acikcasi ikide birde isle alakali konu gecince bunlar bos isler diye altini cizme geregi dyan birinin hayat felsefesini cidden degistirdigine degil, oz savunmaya gectigini dusunurum. Bos islerse bos isler 1 milyon defa tekrarlamaya gerek yok. Onu felsefesi uzerinden yargiladigimi soylemedim, her defasinda muhabbeti bu noktaya getirmesini yargiliyorum. Cok hosuma gitmiyor diyorum, arkadasligimi sak kesmek de biraz alakasiz. Neyse sagol bakis acin icin.

Bu kadar rahatsız oluyorsanız gorusmezsınız olur biter.
Bir mjda '' başaramadıysan basaramadın '' gb bısey soylemıssınız bence bıraz kucuk gorme gb algıladım.
Oda heralde kendını sıze karsı bu sekılde savunuyor dıye dusundum.

Uzun sure istifa edecegim vs deyip sonra hayat kisa felsefesine gecis yapmasini ifade ettim. Yani beceremediysen de bu kadar uzerinde durmaya deger mi diyorum orada. Bu bir gercegi ifade edis, yemek yapacagim diyen biri yapamiyorsa o dedigi seyi yapamadi beceremedi dersiniz degil mi? Bunun nesi kucumseme?

Velev ki kucumsedim diyelim, muhabbbeti kes o zaman diyenler zaten muhabbet eden ben degilim, is degistirdiimden beri arayan soran vs hep o olmustur. Yani kucumsemedigimi dusunuosa da illa kendini kanitlamaya calisio o zaman

En iyisi muhabbetmek etmek istemiyorsanız uzaklaşın o kişiden. Fakat kişinin buna da üzülüp alınacağını düşünürseniz de o yine öleceğiz nasılsa gibi konuları açtıkça haklısın deyip geçiştirmenizi tavsiye ederim. :)

"He" de geç bu kadar sinir olacak ne var ki :26:

:)) Ya cok sinirlenmiyorum, sadece ayni muhabbeti dinle dinle fenalik geldi. Zaten bu hayat kisa konusmasina girince benim kapatmam lazim, canim bir sn. telefonum caldi galiba falan die atlatiorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…