Kızlar biraz daha acıyım konuyu,dun kahvaltıya cagırdık,sonrada gelınlık bakmaya cıkıcaktık.Daha once bızdeyken tavada yumurta pişirmemı ıstemişti,tarıf ettı,yaptım,begendı.bundan sorun yok.
Dün yıne pişireyım dedım.Sarısının çiğ olması gerek,aynı o şekılde pişirdim,beyazı pişti sarısı çiğ.. Yumurtayı getırdım baharat ıstermısın dedım yok,sucuk zaten baharatlı dedı ıyı dedım.Sonraki dıyalog şöyle ;
-bunu mu pişirdin?
-evet
-Ya allah aşkına böyle mi pişer yumurta
-ama sen çiğ sevıyodun işte aynı öyle
-Bunun akı çok
-ee?
-Bu boyle olmaz güzelim ben mi öğretıyım bı yumurtayı
-bıraz daha pişiriyim mi?
evet...
Sonra ben aynı tavayla tekrar gıttım sarısınıda pişirmeye calışıyorum,ayrıca akı tavanın heryerıne bulaşmamış,tabanı tamamen kaplaması gerekırmış,fındık yerı kadarda bı boşluk vardı tavada,oraya bulaşmamış yanı.Ayrıca pişirirkende ben yaratmadım ya akı fazlaysa fazla dıyorum içimden
Tekrar götürdüm yıne olmamış dedı.Annemde,oğlum damak tadlarınız ayrı olabılır bızım evde çiğ yumurta yenmez,kızımda yavas yavas alışcak senın tarzına dedı,ama moralımız cok bozuldu,benımde suratım düştü tabı.Sonra laf sokmalara başladı,daha bı yumurta bılmıyosak nolucakmış... Yusuf dedım cok memnunıyetsızsın,sorun bende değil sende,begenmıyosun hiçbişeyı dedım beğendir ozaman dedı.sustum,babamla annem vardı yanımda çünkü.konuşsam bana karsılık verme kadın dediğin az konusur dıcektı.
Sonrada arabada bı yumurta ıcın bi ton laf yaptınız dedı..
Annem dün ilkkez pişman olmuş,şimdi böyleyse evlenınce napıcaksın kızım diyo..:çok üzgünüm:
Restaurantta çalıştıysa deseydin ''kalk sen pişir de ben bakarak öğreneyim''...Çok biliyor yemek olayını galiba da ondan eleştiriyor, biraz da ukalaymış..
Allah kolaylık versin sana ama içine atma, abla tavsiyesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?