Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela gecen bayramda,il dışına akrabalara cıkıyım dedım.Bızdeki herkes memur herkes farklı bir ilde,amcalar,halam fılan.. Gitmemide istemıyor tabı nısanlım.Anneme sordu,anne nereye gıdıcek bu dedı,işte annemın tarıhe altın hafrlerle gecen cumlesı 'yok oğlum nereye gıdıcekmişki,senden habersız biyere gıdemez o,gectı artık devırler.oturur evde,napıcak...'
Yapma anne yaa,de ki,benım kızımdır ben evımdedir,ben gönderıyorum,haberın olsun..senağlama
Ya kızlar hepınız haklısınız.İplerı elıne veren annem,yanı aman bozulmasın,o erkektir,alttan almassan yürümez,ınatcılık yapma,pabuc gıbı dil çıkarma adama... hep böyle söyler.yoksa bende vardır bıraz cadılık,laf altında kalmam,ezdırmem yanı.ama böyle asi davrandıkcada hiç olmuyor.Dediğiniz gıbı stresınde etkısı olabılır,aılesınden maddı destek görmüyor mesela,ev yaptırıyor bı yandan fılan.. Düğüne kadar bıraz sıkıcaz dişimizi.ama koca tarafından ezilen susan göz yuman bı huyum yoktur benım aslında.Ve bu kadar basit olmıcak tabı hersey.
Huysuzlukları var tabı,yer değiştirmemız konusundada haklısnız.Kız naz yapar trıp aar kapris yapar...hiç öyle adetlerım yoktur benım.Hatta küserim küs oldugumu unuturum.
dünde nıkah ıcın sağlık raporu almaya gıttık,işler bıttıkten sonrada ben annemle başka bı ilçede buluşucaktım.işlerımiz bitince annemle buluşucamızı söyledım,yıne trıp attı.neymiş,ben kendı kendıme plan yapıyomuşum,ona sormuyomuşum,işim bitmişya onunla artık gıdebılırmışim... :sm_confused:
İnadından yemek bıle yemedi,eve telfon actım yemek yıcek dıye,gıtmedı bıle eve.nyse geldık bızım evın oraya,sen benı nıye buraya getırdı dedı,nasıl yanı dedım,bu nmınıbus buraya gelıyo,ben başka yerde ınıcektım,otobusum kaçıcak dedı,bana söylemedın kı ınıcem dıye,ınseydın dedım.. O suratla gitti şileye.
Kimin ahını aldımda karşıma hep böyle ınsanlar cıktı bılmıyorum ki...:çok üzgünüm:
canım, sen bile bile lades diyorsun ...
inşallah çok mutlu olursunuz ama bu anlattıklarınla imkansız görünüyor...
ne yapacaksın peki?
hemen evlenecekmisin?
Ya kızlar hepınız haklısınız.İplerı elıne veren annem,yanı aman bozulmasın,o erkektir,alttan almassan yürümez,ınatcılık yapma,pabuc gıbı dil çıkarma adama... hep böyle söyler.yoksa bende vardır bıraz cadılık,laf altında kalmam,ezdırmem yanı.ama böyle asi davrandıkcada hiç olmuyor.Dediğiniz gıbı stresınde etkısı olabılır,aılesınden maddı destek görmüyor mesela,ev yaptırıyor bı yandan fılan.. Düğüne kadar bıraz sıkıcaz dişimizi.ama koca tarafından ezilen susan göz yuman bı huyum yoktur benım aslında.Ve bu kadar basit olmıcak tabı hersey.
Huysuzlukları var tabı,yer değiştirmemız konusundada haklısnız.Kız naz yapar trıp aar kapris yapar...hiç öyle adetlerım yoktur benım.Hatta küserim küs oldugumu unuturum.
dünde nıkah ıcın sağlık raporu almaya gıttık,işler bıttıkten sonrada ben annemle başka bı ilçede buluşucaktım.işlerımiz bitince annemle buluşucamızı söyledım,yıne trıp attı.neymiş,ben kendı kendıme plan yapıyomuşum,ona sormuyomuşum,işim bitmişya onunla artık gıdebılırmışim... :sm_confused:
İnadından yemek bıle yemedi,eve telfon actım yemek yıcek dıye,gıtmedı bıle eve.nyse geldık bızım evın oraya,sen benı nıye buraya getırdı dedı,nasıl yanı dedım,bu nmınıbus buraya gelıyo,ben başka yerde ınıcektım,otobusum kaçıcak dedı,bana söylemedın kı ınıcem dıye,ınseydın dedım.. O suratla gitti şileye.
Kimin ahını aldımda karşıma hep böyle ınsanlar cıktı bılmıyorum ki...:çok üzgünüm:
Canım 27 hazıranda düğünüm var.İnşallah böyle olmaz evlenınce,kendı kurallarımı koyacağım tabıkı,artık annesıne değil bana alışmalı :mymeka:
Ayrılın demek bana,bize düşmez arkadaşım..
Ancak ah almak olarak değerlendirmeniz çok yanlış..
Madem ilişkiniz yolunda gitmiyor,buna yön verecek olan yine sizsiniz..
Sizi silah zoruyla nikah masasına oturtmayacaklardır di mi?
Yaşınızı bilmiyorum,ama okumuş,çalışan bir kadınsınız,ne düşündüğünüzü anlamadım![]()
canım düğünüm 5-6 haziran ve biz nikahı önceden yaptık.
ben buna rağmen beni bunaltır üzerse düzelir erkektir alttan alayım demem. boşanırım. düğün olmadan biter herşey.
toplum ne der ne olacak ailem üzülür diye düşünemem böyle şeyleri...
sende topla cesaretini ve neyle mücadele edebilirsin ne kadar fedakarlık yapabilirsin ölç tart.