Ufak tefek sorunlar yaşadınız mı?

nişanlın birazcık şımarmıştır umarım, yoksa böyle eften püften şeylerle zor canım. fazla naz aşık usandırır, ufak tefek tartışma olur ama bir yumurta yüzünden de olmaz bu kadar.

Nişanlılıkta bunu yapması şaşırtıcı.Ben olsam beğenmesem bile sesimi çıkartmazdım.Hatta bana göre böyle bir durumda ses çıkarılmaz nezaketen de olsa tadına bakılır.Annenin yanında böyle bir şey yapması da çok kötü.Biraz çekinmesi lazım annenden.Ondan daha önemlisi aslında senden çekinmesi lazım öncelikle.Senden çekinmeyen zaten kimseden çekinmez.Onla yaşayacak olan sensin canım.Bence bu hareket senin onu tanıman açısından bir dönüm noktası.

Mesela gecen bayramda,il dışına akrabalara cıkıyım dedım.Bızdeki herkes memur herkes farklı bir ilde,amcalar,halam fılan.. Gitmemide istemıyor tabı nısanlım.Anneme sordu,anne nereye gıdıcek bu dedı,işte annemın tarıhe altın hafrlerle gecen cumlesı 'yok oğlum nereye gıdıcekmişki,senden habersız biyere gıdemez o,gectı artık devırler.oturur evde,napıcak...'

Yapma anne yaa,de ki,benım kızımdır ben evımdedir,ben gönderıyorum,haberın olsun..senağlama

Anne-kız ipleri onun eline vermişsiniz canım.Nasıl işin içinden çıkacaksınız bilmiyorum.Nişanlının yaptıkları kusura bakma ama kaba ve cahilce.Senin iyi niyetini suistimal ettiği için bu kelimeleri kullanıyorum.Lokantada bile yapmaz eminim bu yaptıklarını.Söylesin bakalım garsona o bile kabul etmez.

oy oy oy demek istiyorum güzelim ben bu işi bu kadar biliyorum işine gelirse evleniriz gelmezse yolun açık olsun deseydin keşke bakayım bi daha bişi diyor muydu

bu hiç mi hiç ufak tefek mesele değil düpedüz saygısızlık sadece sana da değil üstelik annene babana karşı da kaldı ki önceki tavırları da aynı şekilde evlenince daha da beter olur bu şimdiden annenin babanın yanında sana çemkirebiliyorsa evlendikten sonra daha fazlasını da yapar

nişanlını seviyorsan al karşına konuş güzelce erkek dediğin mutlak dediği yapılandır maçoluğundan kurtulsun öyle evlenin yok eğer mantık evliliği ise yapacağın daha mantıklı birini bul derim ben naçizane

Bence ufak tefek değil oldukça büyük sorunlar yaşıyosunuz..Ewlwndiğiniz zaman düşünemiyorum bile...

Bence nişanlılınızın hiç kabahati yok..
Siz sustukça,anneniz ondan yana çıktıkça adamın saygısızlığı daha da abartması muhtemel...:delphin:

bence nişanlın da yaptıgının saçma oldugunu biliyordur ama
senin üstünde şimdiden bir egomanya yaratmaya çalışıyor,sindirmeye çalışıyor gibi geldi bana

canım benim eşimde çok sinirlidir. ailesi kolay kolay konuşmaz bile ne isterse anında yaparlar. ben daha yemek yapmadım hayatımda hala...
birşey için acele ettiği an bak ben kaplumbağa gibi yavaşımdır çok pişman olucan ama ben böyleyim derim.
artık acele etmemeyi yumurtayı ve makarnayı yanık yada az pişmiş de olsa çok güzel olmuş deyip yemeyi öğrendi.
çok fazla huyuna suyuna gitme. dik dur. simdidedn esnek olursa daha çok şey bekler senden.

canım ya şimdi den böyleyse evlenince işin iş...

moralini bozmak gözünü korkutmak istemiyorum ama düşündüğüm tam olarak böyle.

Ya kızlar hepınız haklısınız.İplerı elıne veren annem,yanı aman bozulmasın,o erkektir,alttan almassan yürümez,ınatcılık yapma,pabuc gıbı dil çıkarma adama... hep böyle söyler.yoksa bende vardır bıraz cadılık,laf altında kalmam,ezdırmem yanı.ama böyle asi davrandıkcada hiç olmuyor.Dediğiniz gıbı stresınde etkısı olabılır,aılesınden maddı destek görmüyor mesela,ev yaptırıyor bı yandan fılan.. Düğüne kadar bıraz sıkıcaz dişimizi.ama koca tarafından ezilen susan göz yuman bı huyum yoktur benım aslında.Ve bu kadar basit olmıcak tabı hersey.

Huysuzlukları var tabı,yer değiştirmemız konusundada haklısnız.Kız naz yapar trıp aar kapris yapar...hiç öyle adetlerım yoktur benım.Hatta küserim küs oldugumu unuturum.kaydirigubbakcemile4

dünde nıkah ıcın sağlık raporu almaya gıttık,işler bıttıkten sonrada ben annemle başka bı ilçede buluşucaktım.işlerımiz bitince annemle buluşucamızı söyledım,yıne trıp attı.neymiş,ben kendı kendıme plan yapıyomuşum,ona sormuyomuşum,işim bitmişya onunla artık gıdebılırmışim... :sm_confused:

İnadından yemek bıle yemedi,eve telfon actım yemek yıcek dıye,gıtmedı bıle eve.nyse geldık bızım evın oraya,sen benı nıye buraya getırdı dedı,nasıl yanı dedım,bu nmınıbus buraya gelıyo,ben başka yerde ınıcektım,otobusum kaçıcak dedı,bana söylemedın kı ınıcem dıye,ınseydın dedım.. O suratla gitti şileye.

Kimin ahını aldımda karşıma hep böyle ınsanlar cıktı bılmıyorum ki...:çok üzgünüm:

Bence ufak tefek bir sorundan kaynaklanmış ta olsa bu sorun ufak tefek değil, çünkü sorunun kaynağı nişanlınızın kendisi..

Ya kızlar hepınız haklısınız.İplerı elıne veren annem,yanı aman bozulmasın,o erkektir,alttan almassan yürümez,ınatcılık yapma,pabuc gıbı dil çıkarma adama... hep böyle söyler.yoksa bende vardır bıraz cadılık,laf altında kalmam,ezdırmem yanı.ama böyle asi davrandıkcada hiç olmuyor.Dediğiniz gıbı stresınde etkısı olabılır,aılesınden maddı destek görmüyor mesela,ev yaptırıyor bı yandan fılan.. Düğüne kadar bıraz sıkıcaz dişimizi.ama koca tarafından ezilen susan göz yuman bı huyum yoktur benım aslında.Ve bu kadar basit olmıcak tabı hersey.

Huysuzlukları var tabı,yer değiştirmemız konusundada haklısnız.Kız naz yapar trıp aar kapris yapar...hiç öyle adetlerım yoktur benım.Hatta küserim küs oldugumu unuturum.kaydirigubbakcemile4

dünde nıkah ıcın sağlık raporu almaya gıttık,işler bıttıkten sonrada ben annemle başka bı ilçede buluşucaktım.işlerımiz bitince annemle buluşucamızı söyledım,yıne trıp attı.neymiş,ben kendı kendıme plan yapıyomuşum,ona sormuyomuşum,işim bitmişya onunla artık gıdebılırmışim... :sm_confused:

İnadından yemek bıle yemedi,eve telfon actım yemek yıcek dıye,gıtmedı bıle eve.nyse geldık bızım evın oraya,sen benı nıye buraya getırdı dedı,nasıl yanı dedım,bu nmınıbus buraya gelıyo,ben başka yerde ınıcektım,otobusum kaçıcak dedı,bana söylemedın kı ınıcem dıye,ınseydın dedım.. O suratla gitti şileye.

Kimin ahını aldımda karşıma hep böyle ınsanlar cıktı bılmıyorum ki...:çok üzgünüm:

canım, sen bile bile lades diyorsun ...

inşallah çok mutlu olursunuz ama bu anlattıklarınla imkansız görünüyor...

ne yapacaksın peki?

hemen evlenecekmisin?

canım, sen bile bile lades diyorsun ...

inşallah çok mutlu olursunuz ama bu anlattıklarınla imkansız görünüyor...

ne yapacaksın peki?

hemen evlenecekmisin?

Canım 27 hazıranda düğünüm var.İnşallah böyle olmaz evlenınce,kendı kurallarımı koyacağım tabıkı,artık annesıne değil bana alışmalı :mymeka:

Canım 27 hazıranda düğünüm var.İnşallah böyle olmaz evlenınce,kendı kurallarımı koyacağım tabıkı,artık annesıne değil bana alışmalı :mymeka:

Ayrılın demek bana,bize düşmez arkadaşım..
Ancak ah almak olarak değerlendirmeniz çok yanlış..
Madem ilişkiniz yolunda gitmiyor,buna yön verecek olan yine sizsiniz..
Sizi silah zoruyla nikah masasına oturtmayacaklardır di mi?
Yaşınızı bilmiyorum,ama okumuş,çalışan bir kadınsınız,ne düşündüğünüzü anlamadım:delphin:

canım düğünüm 5-6 haziran ve biz nikahı önceden yaptık.

ben buna rağmen beni bunaltır üzerse düzelir erkektir alttan alayım demem. boşanırım. düğün olmadan biter herşey.
toplum ne der ne olacak ailem üzülür diye düşünemem böyle şeyleri...

sende topla cesaretini ve neyle mücadele edebilirsin ne kadar fedakarlık yapabilirsin ölç tart.

Ayrılın demek bana,bize düşmez arkadaşım..
Ancak ah almak olarak değerlendirmeniz çok yanlış..
Madem ilişkiniz yolunda gitmiyor,buna yön verecek olan yine sizsiniz..
Sizi silah zoruyla nikah masasına oturtmayacaklardır di mi?
Yaşınızı bilmiyorum,ama okumuş,çalışan bir kadınsınız,ne düşündüğünüzü anlamadım:delphin:

Canım 22 yaşındayım,Dünyanın, sektöründe 2.sırada yer alan bi şirkette calışıyorum.Aslında öyle büyük bi sorunumuz yok buaralar.Yanı bazen gecmıse bakıyorum,butun sorunlu ınsanlar benı mı bulmuş dıyorum kendı kendıme.Bilmiyorum aklımada cok şey gelmıyo acıkcası:bbo:

canım düğünüm 5-6 haziran ve biz nikahı önceden yaptık.

ben buna rağmen beni bunaltır üzerse düzelir erkektir alttan alayım demem. boşanırım. düğün olmadan biter herşey.
toplum ne der ne olacak ailem üzülür diye düşünemem böyle şeyleri...

sende topla cesaretini ve neyle mücadele edebilirsin ne kadar fedakarlık yapabilirsin ölç tart.

Arkadasım haklısın tabı,ınan benımde gözüm görmez,kımse ıcın evet dıyemem,bugun ayrılma dıyenler yarın kapılarnı kapatıcaklar cunku,herkes kendı yuvasına cekıldıgınde ben evımde yalnız kalıcam.Eksisi oldugu gıbı artılarıda var muhakkak.Bunları düşünerek sürdürüyorum bırlıktelıgımı,değişecegıne cok ınanamasamda üstesınden gelırız ıns.Yemek konusundakı titizliğini sözlenmeden öncede bılıyordum,ama bu şekılde davranısının bence tek sebebı sadece şımarıklık ve ben evlendıgımde ona bu hakkı tanımıcam.O gun bızdeykende karsılıgını verebılırdım ınanın bana,ama ben utandım annemın babamın yanında,cunku laf soylesem,annemlerde benı haksız bulucaklardı.Sen bılmıyormuydun huyunu,yapıcaksın mecbur,onun damak tadına alışman lazım,zamanında hepımız uyduk..bilirsiniz işte klasık sözler.He belkı bazılarımızın annesi böyle söylemez,damadı haksız bulur,azarlar kızar belkı.ama benım annem öyle değil.

Sadece şimdiye kadar,yusufla aramızda sorunları anneme anlatyorum dıye kızdığında,annem,o benım kızım,sahipsiz sanma sımdıde evlendıkten sonrada yanındayım demişti.bunun harıcınde benı destekyelen bı cumlesını duymadım desem yerıdır,artı ben kendımı savundugumdada annem bana kızar sus dıye..

Back
X