Ufakta olsa her olay zincire eklenen bir halka gibi..

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
Merhaba arkadaşlar,

Biraz özel de olsa bir konuda hem derdimi anlatmak hem fikirlerinizi almak hem de gönlümü rahatlatmak isterim..

1.5 senelik evliyim. Bundan önce kv problemi ile ilgili herhalde 2 konu açmıştım..Aynı evde yaşıyorduk. En nihayetinde 1 aydır kendi evimdeyim.(şükürler olsun ki):) Ama kv ile yaşadığımız dönemden süre gelen bir sorunum var. Eşimi severim. O da bensiz hiç yapamaz amma ve lakin kv ile aynı evde kaldığımız zamanlarda cinsel anlamda yaşadığımız şeyler çok azaldı..Malum aynı evde zaten rahat edemiyorsun falan.. Kendi evimizde bunun değişebileceği umudunu taşıyordum yalan diyemem.. Ama pek değişecek gibi durmuyor. Sarılıyoruz birbirimize öyle aşkla öyle sevgiyle.. Ama iş cinselliğe geldiğinde hiçbirşey yok.. Kendisini aşağılanmış hissetmemesi için (sivri bir dilim var) pek birşey söylemek istemiyorum. Ama kırılıyorum da..Alınıyorum.. Kendimi kadın gibi hissetmemeye başladım sanki.. Kalbim böyle romantik bir ortamdan daha iç gıcıklayıcı bir ortama geçmek istiyor. Beynim ise kalbini kırmaktan korkuyor.. Bir çıkış yolu bulamadım.. Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Teşekkürler.

Günaydın.
Yanlış anlamayın ama baştan kayınvalideyle oturmas isteğinden belliymiş diyecem ben.
Erkeklerin eşleriyle ailesinin yanında nasıl rahat ettiğini hep merak etmişimdir,eee zaten cinselliğe düşkün bir adam olmadığı için onun bu durum işine gelmiş,şimdi evler ayrılsa bile soğukluk devam ediyor. Aslında bunun adı soğukluk değil de cinsel isteksizlik bence.
Adamın sevgisinde,ilgisinde bir eksik olmadığına göre sevişmekten pek hoşlanmıyor diyebiliriz.

hep merak etmişimdir kv kp aynı evde yaşıyanlar nasıl cinsellik yaşar yani odaların da öksürseler gülseler konuşsalar evdekilerin hemen aklına o gelicek bu ne kadar kötü bir şey insan kendini ne kadar baskı altın da hisseder bide malum banyo meselesi var...

hakkaten zor belki eşiniz de bunları düşünüyordur.huzursuz oluyordur.konuşun bu durumu ve bakın bir çarine maddi durumunuz nasıl ayrı eve çıkmak için ?

herkesin kendi evi olmalı yada aynı ev olucak sa büyük ve uygun ev olmalı...

Ayrı eve çıktım zaten..Bir aydır kendi evimdeyim :)

Birde derler ki ateşle barut yan yana durmaz.
Al işte duruyor.
Yaşanılan sorunlardan dolayı olsa gerek.
İlk adımı sen atsan, yakınlaşsan diyeceğim ama yapmışsındır diye düşünüyorum. Sanırım doktora görünseniz iyi olabilir.

Perili_MeLek malesef yaptım..Ama sürekli bunu başlatmaya çalışınca da düşkün gibi görünmek istemiyorum. Ondan gelsin istiyorum bu istek :S

L LiLyaNa_ Defalarca konuştuk arkadaşım.. Aile danışmanına gitmeyi bile teklif ettim.. Haklısın dedi.. Değişecek söz veriyorum dedi.. Biraz kilolu acaba özgüven eksikliği olabilir mi diye düşünmüyor değilim.. Bazen kalbim çok kırılıyor işte o zamanlar dilimin ucuna kadar geliyor bazı şeyler..Fevri çıkışlar yapmamak için susuyorum..

Konuşmak sorunu çözer arkadaş.Sizin sıkıntınızı eşiniz bilmezse nasıl düzeltsin kendini yada isteklerinize cevap versin ki?

Hmmm kilo çok mu peki?
Çünkü kilolu insanlarda bazen harekete geçmeyebiliyormuşş

Yazmışsınız konuştuk diye..1.5 sene daha çok yeni yalnız.Köreltmesin bazı şeyleri.Belki bir süre hep siz adım atarsınız ama eşinizinde sırası gelecektir.Erkeklere cinsellik düşkünü gözüyle bakılır hep fakat her erkek öyle değil istisnaya denk gelmiş olabilirsiniz.Siz şekillendirin bu hayatınızı.Bunu farkedecektir inşallah.

Erkekleri maddi problemler de çok etkileyebiliyor ..
Yeni de eve çıkmışsınız bu tarz sorunları olabilir mi acaba ..
Eğer duygusallık ve romantizm den öte duygular istiyorsanız da siz biraz yönlendirmeyi deneyin
bunun bi çok yolu var sonuçta ..
Bazı şeyleri hep erkekten beklememek lazım ..
Eğer sizin adımlarınız da boş çıkarsa o zaman bir problem var demektir bu konuda .

L LiLyaNa_ Biraz var evet.. Ama ben ona bu konuda kötü birşey hiç demedim.. Hep teşvik edici sözler söyledim.. Bazen biraz özgüven yeterli olabiliyor. Yapamam demek 1-0 yenik başlamak demek :S

L LiLyaNa_ Biraz var evet.. Ama ben ona bu konuda kötü birşey hiç demedim.. Hep teşvik edici sözler söyledim.. Bazen biraz özgüven yeterli olabiliyor. Yapamam demek 1-0 yenik başlamak demek :S
YAniiiii...
Yapamam diyorsa 1-0 yenik başlıyor aynen....
Haydar dümene gülüyoz ediyoz ama adam kaç kişinin bu konuda ewliliğini kurtardı ....

Eşinle birlikte olmak arzularını , karşımasını istemen gayet normal.Ama belli bir sürenin verdiği alışkanlıklar var , daha 1 ay oldu ayrı ev olayı ,sabret sen öğret eşine zamana bırak.Herşey çok çabuk gelişmiyor.

Aile Terapisti inşallah sorununuzu cozer
Ama siz cok guzel romantik ortamlar hazırlayıp hafif bir makyaj cekici giysiler mum ışığı soyle guzel bir ortam denediniz mi hiç? Minik dokunuslarla aklındaki herseyi cıkar anın tadını cıkaralım falan deseniz

Vayy ufak dokunuşlar ve anın tadını çıkarmakkk çok fantazili gördüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…