Merhaba arkadaşlar,
Biraz özel de olsa bir konuda hem derdimi anlatmak hem fikirlerinizi almak hem de gönlümü rahatlatmak isterim..
1.5 senelik evliyim. Bundan önce kv problemi ile ilgili herhalde 2 konu açmıştım..Aynı evde yaşıyorduk. En nihayetinde 1 aydır kendi evimdeyim.(şükürler olsun ki):) Ama kv ile yaşadığımız dönemden süre gelen bir sorunum var. Eşimi severim. O da bensiz hiç yapamaz amma ve lakin kv ile aynı evde kaldığımız zamanlarda cinsel anlamda yaşadığımız şeyler çok azaldı..Malum aynı evde zaten rahat edemiyorsun falan.. Kendi evimizde bunun değişebileceği umudunu taşıyordum yalan diyemem.. Ama pek değişecek gibi durmuyor. Sarılıyoruz birbirimize öyle aşkla öyle sevgiyle.. Ama iş cinselliğe geldiğinde hiçbirşey yok.. Kendisini aşağılanmış hissetmemesi için (sivri bir dilim var) pek birşey söylemek istemiyorum. Ama kırılıyorum da..Alınıyorum.. Kendimi kadın gibi hissetmemeye başladım sanki.. Kalbim böyle romantik bir ortamdan daha iç gıcıklayıcı bir ortama geçmek istiyor. Beynim ise kalbini kırmaktan korkuyor.. Bir çıkış yolu bulamadım.. Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Teşekkürler.
Hmmm kilo çok mu peki?Perili_MeLek malesef yaptım..Ama sürekli bunu başlatmaya çalışınca da düşkün gibi görünmek istemiyorum. Ondan gelsin istiyorum bu istek :S
L LiLyaNa_ Defalarca konuştuk arkadaşım.. Aile danışmanına gitmeyi bile teklif ettim.. Haklısın dedi.. Değişecek söz veriyorum dedi.. Biraz kilolu acaba özgüven eksikliği olabilir mi diye düşünmüyor değilim.. Bazen kalbim çok kırılıyor işte o zamanlar dilimin ucuna kadar geliyor bazı şeyler..Fevri çıkışlar yapmamak için susuyorum..
Merhaba arkadaşlar,
Biraz özel de olsa bir konuda hem derdimi anlatmak hem fikirlerinizi almak hem de gönlümü rahatlatmak isterim..
1.5 senelik evliyim. Bundan önce kv problemi ile ilgili herhalde 2 konu açmıştım..Aynı evde yaşıyorduk. En nihayetinde 1 aydır kendi evimdeyim.(şükürler olsun ki):) Ama kv ile yaşadığımız dönemden süre gelen bir sorunum var. Eşimi severim. O da bensiz hiç yapamaz amma ve lakin kv ile aynı evde kaldığımız zamanlarda cinsel anlamda yaşadığımız şeyler çok azaldı..Malum aynı evde zaten rahat edemiyorsun falan.. Kendi evimizde bunun değişebileceği umudunu taşıyordum yalan diyemem.. Ama pek değişecek gibi durmuyor. Sarılıyoruz birbirimize öyle aşkla öyle sevgiyle.. Ama iş cinselliğe geldiğinde hiçbirşey yok.. Kendisini aşağılanmış hissetmemesi için (sivri bir dilim var) pek birşey söylemek istemiyorum. Ama kırılıyorum da..Alınıyorum.. Kendimi kadın gibi hissetmemeye başladım sanki.. Kalbim böyle romantik bir ortamdan daha iç gıcıklayıcı bir ortama geçmek istiyor. Beynim ise kalbini kırmaktan korkuyor.. Bir çıkış yolu bulamadım.. Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Teşekkürler.
YAniiiii...
Vayy ufak dokunuşlar ve anın tadını çıkarmakkk çok fantazili gördüm seniAile Terapisti inşallah sorununuzu cozer
Ama siz cok guzel romantik ortamlar hazırlayıp hafif bir makyaj cekici giysiler mum ışığı soyle guzel bir ortam denediniz mi hiç? Minik dokunuslarla aklındaki herseyi cıkar anın tadını cıkaralım falan deseniz
Vayy ufak dokunuşlar ve anın tadını çıkarmakkk çok fantazili gördüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?