- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
Bazen gecelik bile işe yaramıyor bacımIsin sırrı; dantelli kırmızı gecelik
Ay cok sekersinizzamana bırakmalısın bence, yani bu bi süreç normale dönecektir.
Ara ara biz de yaşıyoruz, üstüne hiç düşmüyorum bi süre sonra zaten o "ya hatun yıl oldu bee" deyip geliyor
@leylmira valla canım ne yalan söyleyim denemediğim fantazi kalmadı...
limonlupasta06 Evet canım..Çok stresli çalışıyor. Raporlar projeler..Cumartesi bile gidiyor işe..
isimsizcisim teşekkürler fikirlerin için canım.. bazen pes edesim geliyor.soğumaktan korkuyorum ondan
Merhaba arkadaşlar,
Biraz özel de olsa bir konuda hem derdimi anlatmak hem fikirlerinizi almak hem de gönlümü rahatlatmak isterim..
1.5 senelik evliyim. Bundan önce kv problemi ile ilgili herhalde 2 konu açmıştım..Aynı evde yaşıyorduk. En nihayetinde 1 aydır kendi evimdeyim.(şükürler olsun ki):) Ama kv ile yaşadığımız dönemden süre gelen bir sorunum var. Eşimi severim. O da bensiz hiç yapamaz amma ve lakin kv ile aynı evde kaldığımız zamanlarda cinsel anlamda yaşadığımız şeyler çok azaldı..Malum aynı evde zaten rahat edemiyorsun falan.. Kendi evimizde bunun değişebileceği umudunu taşıyordum yalan diyemem.. Ama pek değişecek gibi durmuyor. Sarılıyoruz birbirimize öyle aşkla öyle sevgiyle.. Ama iş cinselliğe geldiğinde hiçbirşey yok.. Kendisini aşağılanmış hissetmemesi için (sivri bir dilim var) pek birşey söylemek istemiyorum. Ama kırılıyorum da..Alınıyorum.. Kendimi kadın gibi hissetmemeye başladım sanki.. Kalbim böyle romantik bir ortamdan daha iç gıcıklayıcı bir ortama geçmek istiyor. Beynim ise kalbini kırmaktan korkuyor.. Bir çıkış yolu bulamadım.. Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Teşekkürler.
limonlupasta06 Haklısın canım kronikleşti artık.. Onun da üzüldüğünün farkındayım inan ki.. Ama hem kv onu çok yıpratıyor hem iş yıpratıyor bir de ben üstüne gitmeyim diyorum.. Oturuyoruz konuşuyoruz bak diyorum normal birşey bu.. Evli insanız bu zamanlarımızın tadını çıkarmalıyız..Sorunlar var diye kendi isteklerimizden feragat etmemiz gerekmiyor..Bu aşkla ilgili bu sevgi ile ilgili bir olay.. Esas yapmamamız anormal bir durum.. Sen de üzülüyorsun ama bende üzülüyorum..Bunun aramızda sorun oluşturmasını istemiyorum diyorum.. Haklısın değişeceğim diyor. Ama kaynayıp gidiyor arada yine..Ben böyle düşüncelerle başbaşa kalıyorum..
bence eşini al karşına sakin sakin makul bir dille derdini anlat :) emin ol ne o kırılır ne de sen kırılırsın hem senin isteğini görünce çok mutlu olabilir :) tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sevgili arkadaşım :9 kocanla sana kocaman kocaman mutluluklar :)Merhaba arkadaşlar,
Biraz özel de olsa bir konuda hem derdimi anlatmak hem fikirlerinizi almak hem de gönlümü rahatlatmak isterim..
1.5 senelik evliyim. Bundan önce kv problemi ile ilgili herhalde 2 konu açmıştım..Aynı evde yaşıyorduk. En nihayetinde 1 aydır kendi evimdeyim.(şükürler olsun ki):) Ama kv ile yaşadığımız dönemden süre gelen bir sorunum var. Eşimi severim. O da bensiz hiç yapamaz amma ve lakin kv ile aynı evde kaldığımız zamanlarda cinsel anlamda yaşadığımız şeyler çok azaldı..Malum aynı evde zaten rahat edemiyorsun falan.. Kendi evimizde bunun değişebileceği umudunu taşıyordum yalan diyemem.. Ama pek değişecek gibi durmuyor. Sarılıyoruz birbirimize öyle aşkla öyle sevgiyle.. Ama iş cinselliğe geldiğinde hiçbirşey yok.. Kendisini aşağılanmış hissetmemesi için (sivri bir dilim var) pek birşey söylemek istemiyorum. Ama kırılıyorum da..Alınıyorum.. Kendimi kadın gibi hissetmemeye başladım sanki.. Kalbim böyle romantik bir ortamdan daha iç gıcıklayıcı bir ortama geçmek istiyor. Beynim ise kalbini kırmaktan korkuyor.. Bir çıkış yolu bulamadım.. Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?