Ufakta olsa her olay zincire eklenen bir halka gibi..

İş hayatında sıkıntılar olabilir mi acaba, stresli bir işi mi var, yoğun çalışan biri mi bunlarda etkili olabiliyor.

Günaydınn,
ya benim eşimde kilolu ama ben hiçbir yan etkisini görmedim
bence de ortama eve falan alışamamış olabilir arkadaşım..
bide erkekler aileleriyle oturmaya başlayıpta sonradan evi ayırınca suçluluk hissediyor..
bence biraz daha zaman ver.. ama bu sürede boş durma tabi..
tamam ilk gün hemen dehşetli bir gece bekleme
ama ne biliyim bi gün sarılın yatın ikinci gün öpüşün yatın üçüncü gün koklaşın ama neticeye vardırmayın, derken sen sokula sokula istediğin kıvama getirebilirsin adamı bence

@leylmira valla canım ne yalan söyleyim denemediğim fantazi kalmadı...
limonlupasta06 Evet canım..Çok stresli çalışıyor. Raporlar projeler..Cumartesi bile gidiyor işe..
isimsizcisim teşekkürler fikirlerin için canım.. bazen pes edesim geliyor.soğumaktan korkuyorum ondan

doktor da iyi fikir olabilir de adamı arada durduk yere övün bence. hani herhangi bir cinsellik beklediğinizi düşünmeden övüldüğünü hissetsin. durup dururken bu gün ne kadar yakışıklısın, ayrı bir hoş görünüyorsun filan deyin, erkeklerinde buna ihtiyacı var bence:) evliliğin ilk zamanları kısıtlı bir ortamda geçince biraz çekmiş kendini ama bence hallolur :)

kv beraber yaşarken bu konuda kendinizi kısıtladığınız içindir..daha 1 ay olmuş..alışırsınız zamanla..mumlar yak güzel giyin ortam hazırla yani..

Erkeğe bağlı bunun büyük kısmı.. Ortam falan etki edebilir ama bunlara hiç ihtiyacı olmayan ama libidosu sürekli pik gezen erkekler de var.
Büyük kısmı kişinin yapısına bağlı.

zamana bırakmalısın bence, yani bu bi süreç normale dönecektir.
Ara ara biz de yaşıyoruz, üstüne hiç düşmüyorum bi süre sonra zaten o "ya hatun yıl oldu bee" deyip geliyor

Benim eşiminde çok yoğun olduğu, stresli olduğu dönemler oluyor ve evet o dönemlerde bizimde azalıyor bazen şikayet ettiğimde şu işleri hallediyim, stresli bir dönemdeyim vs. diye açıklama yapıyor bende üstüne gitmiyorum, sizin gibi sarılıyoruz flan ama daha ilerisi olmuyor ama anladığım kadarıyla sizinki kronikleşmiş, sürekli böyle bence bi aile danışmanına gidin.

limonlupasta06 Haklısın canım kronikleşti artık.. Onun da üzüldüğünün farkındayım inan ki.. Ama hem kv onu çok yıpratıyor hem iş yıpratıyor bir de ben üstüne gitmeyim diyorum.. Oturuyoruz konuşuyoruz bak diyorum normal birşey bu.. Evli insanız bu zamanlarımızın tadını çıkarmalıyız..Sorunlar var diye kendi isteklerimizden feragat etmemiz gerekmiyor..Bu aşkla ilgili bu sevgi ile ilgili bir olay.. Esas yapmamamız anormal bir durum.. Sen de üzülüyorsun ama bende üzülüyorum..Bunun aramızda sorun oluşturmasını istemiyorum diyorum.. Haklısın değişeceğim diyor. Ama kaynayıp gidiyor arada yine..Ben böyle düşüncelerle başbaşa kalıyorum..

Siz atak yapın. Canınız isteyince elinden tutun çekin devamını getirin. Dur yapmayalım demez herhalde.

Canım bu durumun aşkla sevgiyle alakası yok. Eşin seni çok seviyor inan bana. Bence sevginin aşkın belirtisi cinsellik değil şefkatle duygusal bir şekilde sarılma ve öpücüklerdir, bir güzel söz ne bilim içten bir bakış vs . Eşinde de bunların hepsi var anladığım kadarıyla.

Ya erkekler aşık olmadıkları kadınlarla da cinsel anlamda birlikte olabiliyorlar ancak aşık olmadıkları kadınlarla duygusal şeyler paylaşamıyorlar.

Ya erkekler biz kadınlar gibi değil yani onlar cinsellikte ilişkinin aktif tarafı, kafaları rahat olmalı ne biliyim ortam şartlar vs.. onları olumsuz etkileyebiliyor. ayrıca senelik iznimizde eşimin ailesine gidiyoruz 15 gün falan onlarda kalıyoruz ve bizimde orda sıfırlanıyor neredeyse, eşim ailesinin evinde biraz çekingen olabiliyor aynı durum benim içinde geçerli bende kendi ailemin evinde çekingen olabiliyorum. Yani işte sizinde aileyle oturmanız, eşinin iş durumu, kafasının meşgul olması flan olumsuz etkilemiş yoksa eşinin seni sevmediğinden, istemediğinden değil. Dediğim gibi bi danışmandan yardım alsanız.

Son düzenleme:
bence eşini al karşına sakin sakin makul bir dille derdini anlat :) emin ol ne o kırılır ne de sen kırılırsın hem senin isteğini görünce çok mutlu olabilir :) tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sevgili arkadaşım :9 kocanla sana kocaman kocaman mutluluklar :)

Bi de sen üstüne gittikçe daha çok stres oluyor baskı oluşuyordur canım sonra iyice isteksizleşiyordur belki, bi süre üstüne gitmemeyi denesen, biraz zaman versen ve yine düzelmezse bi danışmana gitmeyi deneseniz.

limonlupasta06 Hiç bilemiyorum canım.. Varsa eğer sizlerin ankarada bildiği aile danışmanı önerilerinize açığım.. Ben hiç böyle şeyleri denemekten çekinmem.. Aramız bozulmasın yeter ki

benim de benzer bi konum var arkadaşım bu sorunla ilgili..
yazın açmıştım..herkes sıcaktan canı istemiyodur demişti..
ama sorun sıcaklar değilmiş..
tamamen üşendiğinden..
evet malesef duş almaya bukadar üşeneceğini hiç tahmin etmezdim..
her gece tam işi bitircem, fingirdiyorum..adam afedersin son raddeye geliyo ama birleşmek yerine kaçıyo..
çünkü işi icabı sabah 7 de kalkması gerekiyo ve üşeniyo yatmadan duş almaya yada sabah biraz öncesinden kalkıp duş almaya..
artık ben de düşmüyorum üstüne..haftada 1le idare ediyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…