- Konu Sahibi oOopitipiti
-
ellerine sağlık canım güzel paylaşım yalnız bu birleştirme işlemi için kullanılan bişi varmış adını bilmiom alkole pek güvenemem ben :)
valla bende buraya yazdım kaçtım canım bi yapan olur belki diyekaydirigubbakcemile3çok güzel canım yaa ama benim denemek için biraz daha cesarete ihtiyacım var:1rolleyes:
ayy canım nolur ekle yaalkisalkisalkis bende de var ama yapamam diye bulaşmadım hiçBu yöntemle.. dağılmış haki renk bir farım vardı ,yaptım oldu..:dance:
rica ederim tatlımm işine yarar inşallah bebişçok güzel bir paylaşım çok teşekkürler canısım
tatlıgacı göstersene looo nasıl oldu ben de bulabilirim dağınık far böylelikle
hımm hemen hemen aynı demi senin yönteminde canım saol paylaşığın içinbende bunu yabancı bir sitede görüp cecilenin yeşil tekli farı vardı arabada çantamın içinde gezerken parçalanıp dağılmıştı %70lik alkom aldım eczaneden (çok ucuz 1 lira falan) yada hastanede çalışan bir tandığınızdan isteyin çok azıcık bile yetiyor.farı bir çay tabağına boşalttım üzerine 1-2 damla alkol ekleyip metal olmayan bir şeyle karıştırdım.(cam çay kaşığıydı benimki ama tahtada olabilir kürdan gibi bişey falan...) iyice eriyene kadar kaşırtırdım tekrar eski kutusuna sıkıca bastırarak doldurdum.cıvık olursa korkmayın alkol ucunca sertleşiyor tekrardan.bir bez parçasının içine mendili koyup elinizle bezin kalan kısmından tutup ıslakken farın üzerine sıkıca bastırın hava kalmasın içinde diye..bırakın kurumaya .ertesi gün farınız kullanıma hazır..isterseniz renkleri harmanlayabilir yada birden fazla rengi aynı kutuya topalayabilirsiniz.yada allığınızı bu şekilde tekrardan kullanılmaya hazırlarsınız...yapanlara kolay gelsin çok basit bişey...
olmaz kolonyaaa:1shok: acıtırsa gözünü karışmam hesempatiksalakcinniKızlar alkol demiş ya kolonya yapsak olmamı sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?