uff yanlış mı ??

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Merhabalar sabah 10,00 iş görüşmem vardı . Burada çok yağmur var bugün .. Herşeye rağmen ben tam vaktinde orda oldum. Bulunduğum yere firma gelecekti . taşoron bir firma . Hizmet verdiği yere gelmek üzere saat 10:00 randavu vermişti. Tam o vakitte oradaydım . Bekle bekle gelen giden yok 11:00 aradım . Geliyoruz .Hava muhalefeti var . Araç bulursak çıkartacağız. Gelen giden yok . Akşama kadar bekle belki geliriz modunda . Kesin konuşmadı . 12:00 oldu bekliyorum gelen giden yok . Sonunda ayrılmak zorunda kaldım .2 saat boyunca bomboş bir salonda tek başıma oturdum . ne bir tv ne bir gazete ya da broşör var . Sıkıldım . Oyalandığımı düşündüm .Bilmiyorum daha beklemekte inat mı etmeliyim . Bir önceki iş görüşmelerim olupta olumsuzlukla sonuçlanınca bu işte de kötü bir şey var dedim zaten baştan olmadı bile pes ettim gittim . Sonra gelmiş olabilirler gelmek zorundalar ama bilmiyorum ??? 10:00 randavu veren insan daha erken yola çıkması gerekmez mi ? yağmur çok ama bana hiç bir türlü geri bildirim yapan yok. Kuzu gibi 2 saat bekledim ama pes ettim .
Siz olsaydınız ne yapardınız ne düşünürdünüz ?
 
2 saat bence yeterli, boşverin boyle calışanı hiçe sayan bi firmayla zaten mutlu olamazdınız
 
2 saat bence yeterli, boşverin boyle calışanı hiçe sayan bi firmayla zaten mutlu olamazdınız

Bende öyle düşündüm . aramıyorlar bile geçiktik diye. Sel gibi oldu yollar ama araç çıkartmaya çalışıyoruz saat 11 olmuş .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer izmirden bahsediyorsak bugün hava muhalefeti cidden felaketmiş. İnsanlık hali gercekten gelememiş olabilirler. Zaten profesyonellerse sizi arar özür diler baska bir güne randevu isterler
 
adı sanı duyulmus bır fırma mı bu ?
neden 2 saat bekletsınlerkı
 
Bende öyle düşündüm . aramıyorlar bile geçiktik diye. Sel gibi oldu yollar ama araç çıkartmaya çalışıyoruz saat 11 olmuş .

Araç çıkartmaya çalışıyoruz derken seldemi mahsur kalmışlar o yüzden mi gelemediler.
 
Eğer izmirden bahsediyorsak bugün hava muhalefeti cidden felaketmiş. İnsanlık hali gercekten gelememiş olabilirler. Zaten profesyonellerse sizi arar özür diler baska bir güne randevu isterler

Evet İzmir ... Hiç aramamaları , belirsiz konuşmaları çaresiz bıraktı beni ..Ben aradım 2 saat bekledim gittim diye ama bilmene bey gelmedi mi dediler . 2 saat bekledim gelmedi dedim haber vereyim ben dedim üşüdüm çok dedim. Tamam dedi kapattı zaten .
 
Araç çıkartmaya çalışıyoruz derken seldemi mahsur kalmışlar o yüzden mi gelemediler.


Evet içeride beklediğim için yağmurun boyutu bilmiyorum ama düz bir yerdi .
10.00 randavu vermişlerdi . 12 ye kadar gelebilirlerdi . Ben gene beklerdim ama araç bulursak çıkartacağız demekten başka bir şey demediler . Belirsiz bıraktılar durumu . ne şu saat ne içinde bulundukları durum ne başka güne randavu ..
 
Az önce haber sitesinde okudum gerçekten çok yağmur yagmış ve resimlerinide gördüm arabalar suda mahsur kalmıştı, gerçekten mahsur kalmış olabilirler,tabi bu durumda aramaları gerekirdi.
 
hiç bir iş görüşmesinin tam vaktinde olmadığını düşünürsek ve gerçekten yolda kalmışlarsa eğer doğru olabilir. ancak dikkatimi çeken şey; gittiğin yer kurumsal değil sanırım yoksa bekleme salonu en azından biraz donanımlı olurdu. zaman geçirme açısından bir de soğukmuş. bunlar da bende kurumsal olmayan bir şirketin bozuk organizasyonundan kaynaklanan gecikmeler olabileceğini de düşündürdü tabi..bekle bakalım onların arayıp telafi etmesi lazım.
 
Üzülme canım hayırlısı.

İnanın olcak işlerim olmuyor . Böyle saçma durumlar . Nereye kadar böyle devam edecek ki .. Üzerimde kötü bir şey var sanki ... Hayatın bu durumundan usandım.
Hiç aramasalar üzülmem . Ama seçilip de anlaşınca sonra da bu gibi durumlar gına getirdi artık
 
Son düzenleyen: Moderatör:


Şirket taşaron .. Çalışacağım yere hizmet veren bir firma . Çalışacağım yer hakkında daha açık yazamıyorum malesef şimdi de . Soğuk kantini ve masadan başka bir şey olmayan kocaman bir yerdi .
Arayıp söylemelerini bekledim işte neyse hayırlısı
 
yemek firmasıysa arkana bakmadan kaç zaten. çalışılacak en son sektördür benim gözümde. neden derseniz 3 yıldır yöneticilik yapıyorum :26:
 
yemek firmasıysa arkana bakmadan kaç zaten. çalışılacak en son sektördür benim gözümde. neden derseniz 3 yıldır yöneticilik yapıyorum :26:

evime yakın bir yerdi bir çalışırım dedim . Siz böyle diyince rahatladım . Hayırlısı demek

iki saat bekletip aramayı düşünmediler bile .. Bir özür ikinci randavu bile yok . Oradan belli nasıl olacağı . Baştan belli etti en azından demi ama
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…