2 saat bence yeterli, boşverin boyle calışanı hiçe sayan bi firmayla zaten mutlu olamazdınız
Bende öyle düşündüm . aramıyorlar bile geçiktik diye. Sel gibi oldu yollar ama araç çıkartmaya çalışıyoruz saat 11 olmuş .
Eğer izmirden bahsediyorsak bugün hava muhalefeti cidden felaketmiş. İnsanlık hali gercekten gelememiş olabilirler. Zaten profesyonellerse sizi arar özür diler baska bir güne randevu isterler
Araç çıkartmaya çalışıyoruz derken seldemi mahsur kalmışlar o yüzden mi gelemediler.
adı sanı duyulmus bır fırma mı bu ?
neden 2 saat bekletsınlerkı[/QUOTE
ciddi bir yere yemek veriyorlardı. Öyle bir kurumsal ismi yok zaten .tabldot firması .
Az önce haber sitesinde okudum gerçekten çok yağmur yagmış ve resimlerinide gördüm arabalar suda mahsur kalmıştı, gerçekten mahsur kalmış olabilirler,tabi bu durumda aramaları gerekirdi.Evet içeride beklediğim için yağmurun boyutu bilmiyorum ama düz bir yerdi .
10.00 randavu vermişlerdi . 12 ye kadar gelebilirlerdi . Ben gene beklerdim ama araç bulursak çıkartacağız demekten başka bir şey demediler . Belirsiz bıraktılar durumu . ne şu saat ne içinde bulundukları durum ne başka güne randavu ..
Üzülme canım hayırlısı.
hiç bir iş görüşmesinin tam vaktinde olmadığını düşünürsek ve gerçekten yolda kalmışlarsa eğer doğru olabilir. ancak dikkatimi çeken şey; gittiğin yer kurumsal değil sanırım yoksa bekleme salonu en azından biraz donanımlı olurdu. zaman geçirme açısından bir de soğukmuş. bunlar da bende kurumsal olmayan bir şirketin bozuk organizasyonundan kaynaklanan gecikmeler olabileceğini de düşündürdü tabi..bekle bakalım onların arayıp telafi etmesi lazım.
yemek firmasıysa arkana bakmadan kaç zaten. çalışılacak en son sektördür benim gözümde. neden derseniz 3 yıldır yöneticilik yapıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?