- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Merhabalar sabah 10,00 iş görüşmem vardı . Burada çok yağmur var bugün .. Herşeye rağmen ben tam vaktinde orda oldum. Bulunduğum yere firma gelecekti . taşoron bir firma . Hizmet verdiği yere gelmek üzere saat 10:00 randavu vermişti. Tam o vakitte oradaydım . Bekle bekle gelen giden yok 11:00 aradım . Geliyoruz .Hava muhalefeti var . Araç bulursak çıkartacağız. Gelen giden yok . Akşama kadar bekle belki geliriz modunda . Kesin konuşmadı . 12:00 oldu bekliyorum gelen giden yok . Sonunda ayrılmak zorunda kaldım .2 saat boyunca bomboş bir salonda tek başıma oturdum . ne bir tv ne bir gazete ya da broşör var . Sıkıldım . Oyalandığımı düşündüm .Bilmiyorum daha beklemekte inat mı etmeliyim . Bir önceki iş görüşmelerim olupta olumsuzlukla sonuçlanınca bu işte de kötü bir şey var dedim zaten baştan olmadı bile pes ettim gittim . Sonra gelmiş olabilirler gelmek zorundalar ama bilmiyorum ??? 10:00 randavu veren insan daha erken yola çıkması gerekmez mi ? yağmur çok ama bana hiç bir türlü geri bildirim yapan yok. Kuzu gibi 2 saat bekledim ama pes ettim .
Siz olsaydınız ne yapardınız ne düşünürdünüz ?
Siz olsaydınız ne yapardınız ne düşünürdünüz ?