Ufuk Bilkay vs. Reha Gencosmanoğlu ?

jacostezrn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
305
3
118
bir hafta önce bu iki doktorla görüştüm
ikiside burnumun kötü durumda olduğunu, kıkırdak ilavesi yapılmasının sart olduğunu söyledi
hatta Ufuk bey kaburgadan da almamız gerekebilir dedi:26:
bunu aileme söyleyince gözleri korktu tabii :59:

Ufuk beyle bu sitede cok adı gectiği için görüştüm, Reha beylede bi hemsire ark.ım tavsiyesi ile

ama simdi aklım cok karıstı. bu sitede Reha bey hakkında pek bişe yazılmamış. Ona ameliyat olan birileri var mı acaba? bana yardımcı olabilirler mi??

canım reha bey hakkında hıc bır fıkrım yok maalesef..
ama ufuk vs reha demen cok komıgıme gıttı :)))))

doktorların savası :p

ya reha bey tanınmıs bi doktor deil mi ya:S kimse bilmiomuu??:50:

ben biliorum küçük sevimli burunlar yapıo gayette basarılı yılların doktoru yası var baya hatta di mi yaslı yani doğru insandan mı bahsedioruz :)

evet tonton bi dede kıvamında:)
fiyat olarak ufuk beyin nerdeyse iki katını verdi. ama seklini de değiştiricem dedi
sendyy ameliyattan sonra haberlerini bekliorumm bak:66:

merhaba arkadaslar, reha gencosmanoglu 'nun burun operasyonları ve basarısı ıle ılgılı hıc bır bılgım yok fakat ızmır alsancakda muayenehanesı olan sosyetık bır estetık cerrah olduguna daır duyumlarım var! ayrıca bır tanıdıgım kendısıne yuz gerdırme ve goz altı torbaları amelıyatı oldu . kendı sahsı fıkrımı soylemem gerekırse yuz gerdermesı gayet basarılıydı fakat goz altı torbalarının ne kadarını aldı bılmıyorum ama hıc bır duzelme goremedım ben goz altların da hatta eskısı gıbıydı ben o yonden pek basarılı bulamadım. tabı burun cok farklı bır konu...

ufuk bılkay ıcınse herkesın soyledıgı ortada, memnun kalmayan kımse yok bu sıtede hatta google uzerınden arastırırsanız hıc bır yerde hakkında bır sıkayet bulamazsınız.dolayısı ıle buda onun burun ameleyatları ıcın konusmam gerekırse , burun amelıyatındakı basarısını gosterıyor bıze dıyebılırım.

Son düzenleme:
güncel..
yaza kadar düşünmek için vaktim var:)

bu arada teşekkürler ela verdiğin fikirler için;)

Son düzenleme:
Sitede ki çoğu konulara ve cevaplara göz attığım da Bir ufuk bey sempatizyanı yorumları gözledim!Söylemem gerekirse bu bana oldukça ilginç geldi! sadece duyumlar hakkın da yorum yapıp kişilerin meslek hayatlarını yorumlamak oldukça çirkin..bakın ben ufuk bey i tanımam o yüzden iyi ya da kötü yorum yapamam,Reha bey(Gençosmanoğlu) hakkın da konuşabilirim çünki kendisine 2 sene önce ameliyat oldum..Ameliyat detayına girmeksizin edindiğim ve gözlemlediğim fikrim oldukça işine saygılı bir doktor olup,ameliyatımı da çok başarılı bir şekil de gerçekleştirmiş olmasıdır.iyi günler dilerim..

Sitede ki çoğu konulara ve cevaplara göz attığım da Bir ufuk bey sempatizyanı yorumları gözledim!Söylemem gerekirse bu bana oldukça ilginç geldi! sadece duyumlar hakkın da yorum yapıp kişilerin meslek hayatlarını yorumlamak oldukça çirkin..bakın ben ufuk bey i tanımam o yüzden iyi ya da kötü yorum yapamam,Reha bey(Gençosmanoğlu) hakkın da konuşabilirim çünki kendisine 2 sene önce ameliyat oldum..Ameliyat detayına girmeksizin edindiğim ve gözlemlediğim fikrim oldukça işine saygılı bir doktor olup,ameliyatımı da çok başarılı bir şekil de gerçekleştirmiş olmasıdır.iyi günler dilerim..

arkadaşlar gerçekten reha bey ve ameliyatlarıyla ilgili bilgisi olanlar daha detaylı paylaşabilirler mi rica etsem???
vee sevgili blackcat ameliyatını ve yasadıklarını anlatabilir misin eğer senin için bi sakıncası yoksa?

Ben liposuction ameliyatı oldum,kulaktan dolma bir çok şey duydum ama referanslarım ameliyat olan arkadaşlarım olduğundan gözüm kapalı ameliyata girdim ve gerçekten çok memnun kaldım tüm vücudum şekillendi ve ardından kilo da almadım çünki çok dikkat ettim..Liposuction ameliyatların da bir daha kilo almak gibi bir risk tabiki dikkat edilmediği sürece var..Arkadaşlarımın burun ameliyatları da gerçekten çok başarılı..Fiyat olarak yüksek ki bu da sonucu gördükten sonra değdiği anlamına geldi benim için..İşini gerçekten çok seven ve gerektiğin de bu ameliyat sende başarılı olmaz deyip hastalarını geri yollayan hiç bir ticari kaygı duymayan bir doktor..İnsana gerçekten de konuşmalarıyla güven veriyor..Ben tavsiye ederim..her ameliyatta komplikasyon olma olasılığı vardır,en iyi kararı dr nuzla tanıştığınız da verebilirsiniz..Her ağızdan bir ses çıkacaktır bu da kafa karışıklığına yol açıyor çoğu zaman..Tavsiyem ameliyat olmayı düşündüğünüz dr.ile gidip tanışmaktır..iyi günler..

teşekkür ederim cevabınız için..ben reha beyle şubat ayında tanıştım sağolsun çok ilgilendi..marmarise gelip yapıyor ameliyatı ben de malum burda yaşadığım için burda özel bir hastanede görüştük burun estetiği için..gerçekten güven verici bir doktor resimleri çekti daha sonra da ameliyat sonrası resimleri gönderdi sağolsun ama yeni resimler beni korkuttu..ameliyat sonrası yeni halime alışamayıp depresyona girerim diye de korkuyorum:))öylesine kararsızım ki anlatamam:))

emre beyin fiyatıda çok yüksek ya emreye ameliyat olup beğenmeyen varmı

var mı acaba???gerçi bence fiyatla alakası yok sanki beğeninin...bu ameliyatların başarısı yada kişinin mutluluğuyla paralel sanki..bilemiyorum daha önce estetik operasyon geçirmediğimden:))ve geçirmek için de hala kararsız olduğumdan:)

bende ufuk beye amelyat olucam 12 nisanda ufuk beye amelyat olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

Back
X