Ufuk Bilkay vs. Reha Gencosmanoğlu ?

:17:Ufuk Bilkay'dan 4 Ekim muayene için 5 Ekimde'de ameliyat için randevu aldim...insallah dogru karar vermisimdir hersey istedigim gibi olur.. :)))

oldunmu amaliyat lütfen bilgilendirirmisin fotolarını görmek istiyorum bende ufuk beye olmayı düşünüyorum ocaj ayında

Arkadaslar estetik ameliyat dusunuyorsaniz, doktor dusunmenize gerek yok, dalinda enbasarili doktor UFUK BILKAY.
ameliyatlar 1 kere yapilir, daha sonra pisman olmak istemiyorsaniz, UFUK BILKAYI kacirmayin.
Ben burun ve cene ucu ameliyati dum. Sonuctan cok memnunum.
Cevremde ufuk beyde a.eliyat olan cok kisi var, kendisinde herkes cok memnun.
Supheleri olan arkadaslar kendisiyle gorusun n demek istedigimi anliycaksini.
En kisa suredede dudaklarimi yaptiricam

bende yaptırıcammm ocak ayında nasipp.:52:

Hiç kararsız kalmamalısın.. kendisi işini en iyi şekilde özenerek,titizlikle yapan bir cerrah:) benim güzel bir buruna sahip olmamı sağladı.bir kez olan ameliyatlar bunlar basarısız olursa 2.si daha zor.Pişmanlık duymayacağın ve benim sana gönül rahatlığıyla önerebileceğim, insan olarakta cerrah olarakta, çok başarılı bulduğum bir doktor kendisi:34:

bende düşünüyorum foto gönderirmisin.mail versem:46:

Arkadaslar estetik ameliyat dusunuyorsaniz, doktor dusunmenize gerek yok, dalinda enbasarili doktor UFUK BILKAY.
ameliyatlar 1 kere yapilir, daha sonra pisman olmak istemiyorsaniz, UFUK BILKAYI kacirmayin.
Ben burun ve cene ucu ameliyati dum. Sonuctan cok memnunum.
Cevremde ufuk beyde a.eliyat olan cok kisi var, kendisinde herkes cok memnun.
Supheleri olan arkadaslar kendisiyle gorusun n demek istedigimi anliycaksini.
En kisa suredede dudaklarimi yaptiricam
mail versem foto gönderirmisin bende ufuk beyi istiyorumm

bir hafta önce bu iki doktorla görüştüm
ikiside burnumun kötü durumda olduğunu, kıkırdak ilavesi yapılmasının sart olduğunu söyledi
hatta Ufuk bey kaburgadan da almamız gerekebilir dedi:26:
bunu aileme söyleyince gözleri korktu tabii :KK59:

Ufuk beyle bu sitede cok adı gectiği için görüştüm, Reha beylede bi hemsire ark.ım tavsiyesi ile

ama simdi aklım cok karıstı. bu sitede Reha bey hakkında pek bişe yazılmamış. Ona ameliyat olan birileri var mı acaba? bana yardımcı olabilirler mi??
Burun estetiği için İstanbul'da Prof. Dr. Fethi ORAK'ı tek geçerim. Git İstanbul'a, önce muayene ol. Ameliyat günü hastanede 1 gece kalırsın. Belki ertesi gün de kontrole gidersin. En fazla 2-3 günlük bir İstanbul seyahati olur. Ama yapılan iş 4/4 lük olur, doğal, güzel ve burun fonksiyonların (solunum, koku alma) mükemmel olur. Seni önceden tanımayanlar estetik ameliyat geçirdiğini hiç anlamazlar. O kadar doğal ve yüzüne yakışan bir
bir hafta önce bu iki doktorla görüştüm
ikiside burnumun kötü durumda olduğunu, kıkırdak ilavesi yapılmasının sart olduğunu söyledi
hatta Ufuk bey kaburgadan da almamız gerekebilir dedi:26:
bunu aileme söyleyince gözleri korktu tabii :KK59:

Ufuk beyle bu sitede cok adı gectiği için görüştüm, Reha beylede bi hemsire ark.ım tavsiyesi ile

ama simdi aklım cok karıstı. bu sitede Reha bey hakkında pek bişe yazılmamış. Ona ameliyat olan birileri var mı acaba? bana yardımcı olabilirler mi??

Asla dr reha gencosmanoglu her şeyi para gibi gören mağdur eden bir doktor 50 bin tl para ödedim rezil rüsva etti psikolojimi Allah bullak etti ben yandım siz yapmayın ne hakaretlere uğradım hiç bir şeyi yapamadı bunların hepsinin kanıtı süreçlerin kanıtı var arkadaşlarım olmayın isterseniz bunları kanitlarimda yanmayin tasdoruk21@gmail.com mailden gerçekten içini rahatlatacak olan varsa gönderebilirim asla yaptırmayın lütfen hayallerinizle oynayıp parayi düşünen ve çok sert mizacli bi doktor

Back
X