Selam
24 Temmuz da ufuk beye ameliyat oldum
Berlin de yaşıyorum doktorum bana zor bir ameliyat olacağını estetik açıdan kaygıyı bir tarafa bırakıp sadece sağlık yönünü değerlendirmem gerektiğini söylemişti
Ailem izmir de ufuk beye karar vermem biraz zor oldu çünkü kaynak sadece internetti benim için
O kadar Dr ismi var ki kadınlar klübünde ne yapacağımı şaşırmıştım
Berlindeki Dr um 5 gün hastanede kalmam gerektiğini söylemişti
Septum devilasyon kemik kırığı konka büyümesi kıkırdak erimesi her şey mevcuttu bende
Mucize bekleme dedi Dr um
Izmir de muayene ücreti olmayan bir sürü Dr var ama nedense ilk tercihim ufuk bey oldu
Muayene ücretli ve kbb uzmanı değil ama burnuma baktığında Berlin de ki Dr umum söylediklerini söyledi
Zor bi ameliyat olur dedi ama elimden gelen her şeyi yaparım dedi
Bi plastik cerrah olarak burnumdaki sorunların hepsini kbb uzmanı gibi anlatınca hemen karar verdim
Zamanımın az olduğunu filan anlatınca kısa bi zamana ameliyat tarihi verdi
Ama dürüstçe söyleyeyim bu kadar yoğun olduğunu hastalarının çokluğunu görünce şansım yok diye düşünmüştüm
Kırmadı sağ olsun
Ameliyatım biraz zor geçmiş burnum çok sorunlu olduğu için
Ama kanama kusma filan olmadı sızıntı şeklinde cok az bi kanama oldu
Ekg akciğer filmi ve tahlil istemişti benden kalp ilacı kullanıyorum korkarak gittim hastaneye ama anestezi uzmanı ve ekibi profesyoneldiler
Ağrı konusuna gelirsek 1 hafta her gün 4 ağrı kesici içiyordum ama yapılan işlemin çokluğundan oldugunu söyledi Dr bey
Morluklarım çok olmadı
Ikinci alçım ikinci gün düştü hafta sonu olmasına rağmen aramalarıma cevap verdi ve yol gösterdi
Ben kendisinden cok memnun kaldım
Şimdilik şişliklerim var ama 2. Hafta rahat rahat dışarı çıkabilecek durumdaydım
Kibar ve profesyonel bir Dr
Ben kimseyi etkilemek istemem ama iyi ki ufuk beye ameliyat olmuşum
Sormak istediğiniz bir şey olursa cevap veririm
Pazar günü Berlin e uçmak zorundayım çok zaman bulamıyorum ama :))