Ufuk Bilkay

ufuk bilkay

• estetik

OY: 3 37,5%
  • burun

OY: 5 62,5%

• Ankete Katılan
    8

Doktor magduru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
14
5
Şiddetle Ufuk hocayı tavsiye ediyorum çünkü doktorlarla arası olmayan bir sağlıkçının ilk minnettar olduğu doktor bu çok önemli sürecin her aşamasında ilgi her konuda her soruya anında cevap veren sevecen yaklaşımda bulunan kanıta dayalı anlatımda bulunan doğallıktan yana olan ve sırıtan burun yerine yakışan burun yapan yeri geldiğinde psikolog yeri geldiğinde abi olan benim tüm çıkardığım sorunlara karşın hala yapıcı olan hastayı anlayan hastayı dinleyen güven veren doktor en iyi plastik cerrah en iyi abi en samimi en içten profesör anlattıklarım bizim alışılagelmiş profesör tanımlarına uymuyor ama inanın öyle
emoji_1F609.png
bir daha plastik cerraha gitmek zorunda kalırsam Ufuk hocadan başkası olmaz !! Teşekkürler UFUK BİLKAY

Ufuk bey estetik cerrah anladığım kadarıyla acaba rica etsem öncesi sonrası resimlerinizi görebilir miyim? ben de estetik cerraha burun estetiği yaptırmak istiyorum. aklımda hiç bir isim yok şimdilik işin başındayım biraz yardıma ihtiyacım var anlayacağınız. teşekkürler.

Ufuk beye son zamanlarda burun ameliyatı olan var mı? İnternette yakalayabildiğim yorumlar genellikle olumlu yönde. (konuyu açan Rabia Ozsozgun nickli arkadaşın 4 mesajının 4ü de sadece övgü amaçlı olduğu için bunu ciddiye alamadım ama). Eğer varsa ne durumdasınız ve ne kadara oldunuz öğrenebilir miyim? Ufuk bey'in muayenehanesini aradım fakat fiyat vermediler telefonda.

Selam
24 Temmuz da ufuk beye ameliyat oldum
Berlin de yaşıyorum doktorum bana zor bir ameliyat olacağını estetik açıdan kaygıyı bir tarafa bırakıp sadece sağlık yönünü değerlendirmem gerektiğini söylemişti
Ailem izmir de ufuk beye karar vermem biraz zor oldu çünkü kaynak sadece internetti benim için
O kadar Dr ismi var ki kadınlar klübünde ne yapacağımı şaşırmıştım
Berlindeki Dr um 5 gün hastanede kalmam gerektiğini söylemişti
Septum devilasyon kemik kırığı konka büyümesi kıkırdak erimesi her şey mevcuttu bende
Mucize bekleme dedi Dr um
Izmir de muayene ücreti olmayan bir sürü Dr var ama nedense ilk tercihim ufuk bey oldu
Muayene ücretli ve kbb uzmanı değil ama burnuma baktığında Berlin de ki Dr umum söylediklerini söyledi
Zor bi ameliyat olur dedi ama elimden gelen her şeyi yaparım dedi
Bi plastik cerrah olarak burnumdaki sorunların hepsini kbb uzmanı gibi anlatınca hemen karar verdim
Zamanımın az olduğunu filan anlatınca kısa bi zamana ameliyat tarihi verdi
Ama dürüstçe söyleyeyim bu kadar yoğun olduğunu hastalarının çokluğunu görünce şansım yok diye düşünmüştüm
Kırmadı sağ olsun
Ameliyatım biraz zor geçmiş burnum çok sorunlu olduğu için
Ama kanama kusma filan olmadı sızıntı şeklinde cok az bi kanama oldu
Ekg akciğer filmi ve tahlil istemişti benden kalp ilacı kullanıyorum korkarak gittim hastaneye ama anestezi uzmanı ve ekibi profesyoneldiler
Ağrı konusuna gelirsek 1 hafta her gün 4 ağrı kesici içiyordum ama yapılan işlemin çokluğundan oldugunu söyledi Dr bey
Morluklarım çok olmadı
Ikinci alçım ikinci gün düştü hafta sonu olmasına rağmen aramalarıma cevap verdi ve yol gösterdi
Ben kendisinden cok memnun kaldım
Şimdilik şişliklerim var ama 2. Hafta rahat rahat dışarı çıkabilecek durumdaydım
Kibar ve profesyonel bir Dr
Ben kimseyi etkilemek istemem ama iyi ki ufuk beye ameliyat olmuşum
Sormak istediğiniz bir şey olursa cevap veririm
Pazar günü Berlin e uçmak zorundayım çok zaman bulamıyorum ama :))

Son düzenleme:
Selam
24 Temmuz da ufuk beye ameliyat oldum
Berlin de yaşıyorum doktorum bana zor bir ameliyat olacağını estetik açıdan kaygıyı bir tarafa bırakıp sadece sağlık yönünü değerlendirmem gerektiğini söylemişti
Ailem izmir de ufuk beye karar vermem biraz zor oldu çünkü kaynak sadece internetti benim için
O kadar Dr ismi var ki kadınlar klübünde ne yapacağımı şaşırmıştım
Berlindeki Dr um 5 gün hastanede kalmam gerektiğini söylemişti
Septum devilasyon kemik kırığı konka büyümesi kıkırdak erimesi her şey mevcuttu bende
Mucize bekleme dedi Dr um
Izmir de muayene ücreti olmayan bir sürü Dr var ama nedense ilk tercihim ufuk bey oldu
Muayene ücretli ve kbb uzmanı değil ama burnuma baktığında Berlin de ki Dr umum söylediklerini söyledi
Zor bi ameliyat olur dedi ama elimden gelen her şeyi yaparım dedi
Bi plastik cerrah olarak burnumdaki sorunların hepsini kbb uzmanı gibi anlatınca hemen karar verdim
Zamanımın az olduğunu filan anlatınca kısa bi zamana ameliyat tarihi verdi
Ama dürüstçe söyleyeyim bu kadar yoğun olduğunu hastalarının çokluğunu görünce şansım yok diye düşünmüştüm
Kırmadı sağ olsun
Ameliyatım biraz zor geçmiş burnum çok sorunlu olduğu için
Ama kanama kusma filan olmadı sızıntı şeklinde cok az bi kanama oldu
Ekg akciğer filmi ve tahlil istemişti benden kalp ilacı kullanıyorum korkarak gittim hastaneye ama anestezi uzmanı ve ekibi profesyoneldiler
Ağrı konusuna gelirsek 1 hafta her gün 4 ağrı kesici içiyordum ama yapılan işlemin çokluğundan oldugunu söyledi Dr bey
Morluklarım çok olmadı
Ikinci alçım ikinci gün düştü hafta sonu olmasına rağmen aramalarıma cevap verdi ve yol gösterdi
Ben kendisinden cok memnun kaldım
Şimdilik şişliklerim var ama 2. Hafta rahat rahat dışarı çıkabilecek durumdaydım
Kibar ve profesyonel bir Dr
Ben kimseyi etkilemek istemem ama iyi ki ufuk beye ameliyat olmuşum
Sormak istediğiniz bir şey olursa cevap veririm
Pazar günü Berlin e uçmak zorundayım çok zaman bulamıyorum ama :))

Merhaba, bende Ufuk hocama Olmayı düşünüyorum. Hatta bileti bile aldım. Senin gibi yurt dışındanım.
Vaktin olursa bana yaz! Sevinirim.
Grüße
Mine

Selam
Umarım her şey dilediğin gibi olur
Ben pc de yapılan burun Photoshop una pek güvenmiyordum
Berlin deki Dr umda yapmıştı
Ufuk bey bana sormuştu nasıl bi şey istersin diye
Kaydırak gibi olmasın, burun deliklerim önden çok gözükmesin , kemer gitsin dedim
Nasıl bi şey istediğimi değil neler istemediğimi anlatmıştım adamcağıza
Hiç kolay bir hasta değilim ama çok sabırlı bir doktor çıktı
İnşaallah seninde çok güzel bir burnun olur
Sabah 8 uçağı ile Berlin e dönüyorum
Çok keyifsizim izmir i bırakmak istemiyorum
Mit freundlichen Grüßen

Ufuk beyi çok aradım çok bekledim ama çok yoğundu ve istediğim tarihlerde müsait değildi başka bir doktora almak zorunda kaldım randevu cok mutsuzum aklım ufuk beyde :KK43:((

Bu platformda doktor kotulemeyi hic adil bulmuyorum.100% hersey anlatildigi gibi cikmicagina kendinizi hazirlamaniz lazim kaldiki bi darbe cildiniz kalitesi dis etkenlerdeb dolayida sonuc degisebilir.bu doktor ve hasta isbirliginde yurumelidir.masaj vs.Ufuk bilkay yaptigi isin her zaman arkasinda duran bi doktordur.benim cok zor bi derim var.cok ince ve sanirim kalitesiz.damarlarimi full gorebilirsiniz.seffaf bi deri.en ufacik bi hatayi naklen gosteren.Ufuk hocam bikmadan usanmadan beni hep aydinlatti ve ikinci kez ameliyat oldum kendisine.surekli nerdeyse hergun whatsapp tan mesajlastik.o kadar hastasi olmasina ragmen sadece siz varmissiniz gibi davraniyo.cokta kibar biri.ilk yaptigi burun gayet iyi olmasina ragmen ben daha fazla kavis istedim diye ucret almadan tekrar torpuledi.isteyenlere resim atabilirim..buyuk hoca boyke bi saygisizligi hak etmiyor.

Bu platformda doktor kotulemeyi hic adil bulmuyorum.100% hersey anlatildigi gibi cikmicagina kendinizi hazirlamaniz lazim kaldiki bi darbe cildiniz kalitesi dis etkenlerdeb dolayida sonuc degisebilir.bu doktor ve hasta isbirliginde yurumelidir.masaj vs.Ufuk bilkay yaptigi isin her zaman arkasinda duran bi doktordur.benim cok zor bi derim var.cok ince ve sanirim kalitesiz.damarlarimi full gorebilirsiniz.seffaf bi deri.en ufacik bi hatayi naklen gosteren.Ufuk hocam bikmadan usanmadan beni hep aydinlatti ve ikinci kez ameliyat oldum kendisine.surekli nerdeyse hergun whatsapp tan mesajlastik.o kadar hastasi olmasina ragmen sadece siz varmissiniz gibi davraniyo.cokta kibar biri.ilk yaptigi burun gayet iyi olmasina ragmen ben daha fazla kavis istedim diye ucret almadan tekrar torpuledi.isteyenlere resim atabilirim..buyuk hoca boyke bi saygisizligi hak etmiyor.
Ucret almadan mi? Hastane ucreti bile mi odemedin?

Merhaba ben de 11 Nisan da Ufuk Bilkay'a burun estetiğ yaptıracağım üstelik iç sorunları da düzeltecek (kemik&et alımı ) öncesi sonrası resimleriniz var mıdır görebilir miyim?

Selam!ASLA ve ASLA tavsiye etmiyorum arkadasim Ufuk Bilkaya ameliyat oldu. Hic bir sekilde memnun degil ve kizi psikolojik olarak cok yipratti. Arkadasimda da kemer problemi vardi burun ucunu ve deliklerini cok berbat bir sekilde yapti. Parana ve zamanina yazik gunah olur. Baska hocalara bakmanda yarar olur senin icin.

Selamlar tekrar, ben ufuk bilkayı cok fazla şikayet duymadığım için tercih etmiştim, ancak foruma girdiğimden beri 1 kullanıcı iyi diyorsa 2 kullanıcı kötü diyor , kafam iyice karıştı

"doktor magduru" isimli kullanıcı 15 Nisan tarihinde Cüneyt Özek mi Ufuk Bilkay'mı konulu yere kesinlikle Ufuk Bilkay seklinde yorum bırakıp aynı gün burada Ufuk Bilkayı kötülemiş ? her ikisi de aynı kullanıcı yüksek ihtimalle bu nedenle yukarıda yazdıklarınızı cok fazla dikkate almamak gerekli. Burada önemli ve ciddi bir konuda bilgi almaya çalışıyoruz bu yaptığınız buyuk saygısızlık!

upload_2016-3-24_9-22-2.png

Ufuk bey'de burun estetiği olalı yaklaşık olarak 1.5 yıl oluyor ve hiç bir şekilde memnun kalmadım. Burun ucunu aşırı şiş ve burun deliklerimi çok orantısız olarak yaptı bu durumu kendisine bir çok kez dile getirdim kontrollerimde ancak kendisi normal oldugunu söyledi ve cevremdeki herkes aynı yorumu yaptı burnum için şiş olduğunu ve deliklerinin kesinlikle orantısız oldugunu söyledi herkes. Diğer 3 arkadaşımda aynı zamanda başka doktorlarda estetik ameliyat oldu ve arada ciddi anlamda büyük farklar var. Ameliyat sonrası yakınımın benimle birlikte Ufuk Bey'in muayenehanesine geldiğinde hasta dışında kimsenin hocanın yanına gidemeyeceği sekreteri tarafından söylendi çünkü hasta yakınlarının yorumuna kesinlikle açık bir doktor değil yani yaptığı hatayı kabullenen bir doktor değil. Bana burnumun eski haline göre gayet iyi olduğunu söyledi yani anlayacağınız paranızı alana kadar ve yaptığı hatalı ameliyatı göremeyecek kadar yaptığı işin iyi olduğunu söyleyen bir doktor...

bende ufuk beye oldum burun delıklerım asırı orantısız herkes görünce soruyor felaket moralım bozuk benımde

"doktor magduru" isimli kullanıcı 15 Nisan tarihinde Cüneyt Özek mi Ufuk Bilkay'mı konulu yere kesinlikle Ufuk Bilkay seklinde yorum bırakıp aynı gün burada Ufuk Bilkayı kötülemiş ? her ikisi de aynı kullanıcı yüksek ihtimalle bu nedenle yukarıda yazdıklarınızı cok fazla dikkate almamak gerekli. Burada önemli ve ciddi bir konuda bilgi almaya çalışıyoruz bu yaptığınız buyuk saygısızlık!

Eki Görüntüle 1801470

niye böyle ıkı FARKLI YORUM VAR SİNİR OLDUM HA NİYETİ NE BU KULLANICININ

Merhaba ben de 11 Nisan da Ufuk Bilkay'a burun estetiğ yaptıracağım üstelik iç sorunları da düzeltecek (kemik&et alımı ) öncesi sonrası resimleriniz var mıdır görebilir miyim?
Ben ufuk beye dudak dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım.burun konusunda emin olamadım gördüklerim pek hoşuma gitmedi o yüzden ona yaptırmadım burnumu fazla doğal yapıyo sanki ama memnun olan da çok vardır mutlaka ofisi sürekli çok kalabalık

X