- Konu Sahibi denizimsiii
en sonunda utanarak halimi atıyorum..
canım güzel olacak gibi...
sakın canını sıkma.... sadece çok şiş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en sonunda utanarak halimi atıyorum..
Sigara çok sorunlu bir durum geldi bana. İster istemez içiyorum. Gözlerim kapandı adeta bu arada ve kan oturdu gözlerimin üst şişliklerine.
teşekkür ederimm.
aslında o kadar da işlem yapılmadı ama benim tenim çok tepki gösteren bir tendi zaten. en şiddetli gün 2. gün yani dündü galiba.
ben o kadar ağladım ki gözlerim şişlikten kapandı en sonunda. asla yapılmayacak tek sey ağlamamak heralde.
ağrım sızım da yok gibi. sadece günde 1-2 tane içiyorum zaten.
ama tat alma ve koku sorunum var... bu beni üzüyor. tadım kokum yok :'(
ne zamana düzelir ki bu?
bende ufuk bılkaya amelıyat oldum bugun onucuncu gunum bu surec normal fakat enazından ılk hafta sıgara ıcmemenı onerırım suan ıcıyorum fakat hersey normale dondu.
bir gün ara ile olmuşuz ameliyat göz altımda ufak bir morarıklık dışında hiç bir sıkıntım yok. iki burun deliğim arasında biraz kan kabukları var soyamıyorum da atmadı da. bir de alçı çıktı fakat aşırı gıdıklanıyorum ben bu yapıştıralan bantlardan gıdıklanmanın en tatlı hali resmen. burnum zaten büyük değildi. ama ilk hafta çok şişti şuan indi biraz minicik duruyor. ama kemer alındı ve şuan minik bir kemer var belli belirsiz ufuk bey şişlik inicek dedi. korkuyorum açıkcası burnuma dokunmaya ve aşırı şiş. sigara içiyorum çünkü araştırmalarıma ve konuştuklarıma göre sigaranın bir zararı yok. ilk günler kanamayı arttırıyor sadece. o kadar. albüm yapıcam zaten pazartesi günü alınınca bantlar. ikinci gün çok zordu. ilk gün sonrası kolay bir süreçti benim için.
canım burnunun güzel olmasına çok sevindim.Çook iyiyim ve burnum aşşşırı derecede güzel oldu! Ufuk Bey in ellerine sağlık diyorum. Masajlar acayip zorluyor sadece o da acı konusunda değil panik oluyorum yanlış bir şey yapmamak için. Şişliklerimde indi sadece ufak bi gözaltı morluğum var.
teşekkür ederimm.
aslında o kadar da işlem yapılmadı ama benim tenim çok tepki gösteren bir tendi zaten. en şiddetli gün 2. gün yani dündü galiba.
ben o kadar ağladım ki gözlerim şişlikten kapandı en sonunda. asla yapılmayacak tek sey ağlamamak heralde.
ağrım sızım da yok gibi. sadece günde 1-2 tane içiyorum zaten.
ama tat alma ve koku sorunum var... bu beni üzüyor. tadım kokum yok :'(
ne zamana düzelir ki bu?
merhabalar koku ve tad nezaman aldınız acaba? Bende ameliyat olali 1ay oldu tat var ama koku alamıyorum daha. Arasıra geliyor ama çok keskin değil.nezaman düzelir arkadaşlar?
ufuk beye mi ameliyat oldunuz bilemiyorum ama. ben 5. günden sonra yavaş yavaş almaya başladım tat ve koku. 2. haftadan sonra orta seviyede. 1 ay da tamamen geri geldi hatta şuan daha bile hassas. 2. ayımı tamamladım.. sadece kötü bir koku var burnumda. koku ve tat duyunuz mutlaka geri gelecektir. kendinizi telkin edin boşuna panik yapmayın sabredin zaten kendiliğinden geliyor
Teşekkürler bilgiler için. Hayır ben Haldun beye ameliyat oldum hem burun hem çene. Tat gitmedi zaten kokuda azalma oldu. Umarım uzun surmez:)