• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl bir modaysa..Kızım 6.sınıf öğrencisi okullarında giymeyeni dövüyorlar..:roflol:

ben bir uggs hastasiyim birkactane var bende cok pahalilar fakat en rahat ve sicak ayakabidir, ilk uggumu alinca ondan sonra baska hic ayabakiyi begenemiyorum ugg kadar rahat bir ayakabi yok ici yumusacik sicacik, kizkardesim bu ne cok cirkin bunu hayatta giymem diyordu. sonra dogum gununde arkadasi ona hediye almis oda giydikten sonra uggs alicisi oldu uggden baska bisey giymiyor, Halen begenmiyor ama rahatligindan o ayakkabdan vazgecemiyor!!! cok rahattir deneyin vazgecilmez bisey

bende begenmiyorumm
ighhhhh igrenç

ayakları çok sıcak tutuyor .. birde nekadar yürürsen yürü ayaklar asla rahatsız olmuyor...çoooook memnunum..verilen para helal olsun...

ya acaba modası geçermi yoksa harley gibi mi olur...(ona göre alcamda)

kubbar bu saatten sonra alma canım ayakların pişer bugün yandı ayacıklarım :bbo:

ben bugün süper mini elbisemin altına giydim ugg larımı bal köpğü renginde ve ten rengide çorap giydim ee bugün havada ne sıcak ne soğuktu tam kıvamındaydı yani ve çevremdeki herkes hoş durmuşş dedii..
rahatlığı çok güzel kızlar sanki ayağınızda bişi yokmuş gib ve pamuğa basıyormuşssunuz gibi..

şu örgülüler çok güzel nerdeyse her çeşit var rnk renk bende =)
ama n çok grisini beyeniyorum =D

ama tabiiki timberland bot ,harley davidson çizmelerime değişmem =D

Son düzenleme:
bu kış pembelerinden alıcam normalde topuklu bişi olsa çoktan almıştm ama boy kısa olnca pek terch etmk istememştm

Bnde siyahından var çok rahat ve sıcak olması büyük avantaj . görüntüsüde çok tatlı bnce.

çok hoş görünmeselerde, bütün dünyada kadınlar tarafından büyük ilgi gördüğüne göre, rahat bi taraflarıda var sanırım.

kızlar ben çok soğuk karlı bir yerde yaşıyorum acaba bu botlar kardan etkilenirmi? örme olanlar giyilmez dimi?ancak kuru ve soğuk havalardamı tercih edilmeli bu botlar?aslında ben beğendim sürekli spor giyiniyorum zaten altınada gayet güzel olur sanırım

bridetobe canım evet tekrar okudum gerçekten biraz hırçın olmuş :roflol:
sadece beğenmiyorum diyeyim. :delphin:
örgü uzun olanlar, normallere kıyasla daha tatlı bence. yerimseniben

katılıyorum örgüler daha sempatik :) alkisalkisalkis

yakışana yakışıyor ama belediye dağıtmış gibi herkesin ayağında

Bende pok rengi var :D en sevdiğim rengi o camel gibi ama geçenlerde üstüne bir şey damlatmışım ne yaptıysam çıkmadı. :(

Bende kardesimin zoruyla aldım en fazla bir iki kere giydim. Cok mu begendim hayır dedikleri gibi herkesin ayagında cakmalar cogalınca bir albenisi kalmadı benim icin. :delphin:

bana çok kaba geliyor.kocaman bir ayak:)

bende getirticem 37 numaranın karşılığı kaç oluyo ??
us 5 uk 7 doğrumu ??

Sürekli alışveriş yaptığım ayakkabıcı bunlar avrupada yasaklandı dedi ama nedenini hatırlamıyorum
Bende de var ama orjinali değil ucuz olanlardan evde çok üşüyorum diye giyiyorum ben aldığımda bilmiyordum orjinali ucuzlamadı diye sorduğumda söylemişti

Back
X