• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk çıktıklarında yanlış hatırlamıyorsam 800ytldiler alamamıştım şimdi fiyatları düştü.
Ama herkesin ayağında baydılar yafisfisfis

ne dedin ne dedinnkafamçokkarıştı
o kadar pahalı mı yaflaelaelaelaelae
alayım da zengin sansınlar yok işim olmaz :dilcikar:

avustralyalı sörfçüler için üretilen ve sonrasında dünya kadınlarının vazgeçilmez botları haline gelen ugg botlar ayağı dışarıdaki soğuk ve sıcak havadan izole ediyor. kesinlikle terletmiyor ve inanılmaz sıcak tutyor. üstelik olağan üstü rahat:) kuzu derisinden üretilmiş. birçok renk seçeneği var ve başta new yorklu kadınlar olmak üzere yaz kış herkesin ayağında:) sizde varmı? alacakmısınız? beğendinizmi? nasıl temin ediliyor? burda fikirlerimizi paylaşalım:1rolleyes:
[/COLOR][/B]

yaw isterse altın yumurtlasın...
bildiğim bir şey varsa o da bu şeyi ayağıma sokmayacağım...
hihoyyyt

Örgü modellerinden bazıları hoş...Ama diğerlerinin pek hoş olduğunu söyleyemem kendi adıma...

Asla giymeyeceğim bir tarz..Dümdüz..:dilcikar:

Karda, dağda belki işte..CADIARZU
Yok Yok giyemem ben yerle yeksan şeyleri..
Boyum da uzun sayılır ama alışkanlık işte..kafamçokkarıştı

ben gecen sene almıştım yurtdışından,bu yıl bi tane daha aldım cok rahatlar cook tarzlar bayılıyorum ugglarıma,gcn sene kimse giymiyodu bu sene alsancakta cok gördüm giyen :oklava:bu arada gcnlerde ayvalıga gittim orda dolaşırken arkamdaki kızlar eskimolardan kalma fln diyip guluyodular hahaha bayagı bilgililer moda konusunda anladım :lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bunlar ne bekafamçokkarıştı

Hayatta giymem, hiç tarzım değil.

Bana kokoş çizmeler lazım ayol, şöyle topuklu topuklu:lepi:

ben gecen sene almıştım yurtdışından,bu yıl bi tane daha aldım cok rahatlar cook tarzlar bayılıyorum ugglarıma,gcn sene kimse giymiyodu bu sene alsancakta cok gördüm giyen :oklava:bu arada gcnlerde ayvalıga gittim orda dolaşırken arkamdaki kızlar eskimolardan kalma fln diyip guluyodular hahaha bayagı bilgililer moda konusunda anladım :lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay çok beğeniyodum bir çiftte ben aldım internetten
orjinaliyle kıyaslıyorum bi fark yok ama içinde made in china yazısı var
emin olamadımgamyoncuiremsu
yinede çok güzel ve rahat
ev terliği kadarda yumuşakmirmirmirmir

elbette zevkler tartışılmaz ama bnce gerçktn çk berbatlar mümkün değl giymem.parktaki bekçimizin sulama yaparken giydiği bota benzio lülülülülülü

hayatımda gördüğüm en çirkin botlar. :bbo:
çok adi bir görüntüleri var, özellikle tabanları. :tomato:
ama bir kere moda olunca herkesin ayağında tabi.
öldürseler giymem.
timberland ve harley botlar, ninewest çizmeler bin basar bence. mirmirmirmir
renkler ve zevkler tartışılmaz tabi. kafamçokkarıştı

aynen katıLıyorum a.s.

hahaa:)) eşek hoşaftan ne anlar diyemedinmi sende??
kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

hahaa:)) eşek hoşaftan ne anlar diyemedinmi sende??
kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

yok canım öyle demeyin herkesin zevki ayrı bakış açısı farklıdır:)
sonuçta bana hoş görünen bir başkasına kaba yada abartı gelebilirkaydirigubbakcemile2
ama bide trend diye bir şey var sonuçta:içelim:

moda oldu herkesin ayagında.. ama ben hiç begenmiyorum.belki de herkeste var diyedir.benim giydiklerimi baskaları giyince benim için bi ozelliği kalmıyor cunku.

ben pek beğenmiyorum. ama cidden yakıştırmış olan kişiler görüyorum. hoş zaten bence pahalı, tıpkı converse gibi. böyle ayakkabıların ucuz olması lazım. gerçi bu çok sıcak tutuyormuş yazın da terletmiyormuş. ben zaten paçaları içine koymayı sevmiyorum.

ben begenmiyorum acikcasi cok kaba duruyor

her rengini istiyoruuuuuuuummmmm:))

ben de beğenmedim......çok düz.... boyum zaten 1.62. ....topuklu giyerim genelde. ..dolgu topuk favorimdir.....

benimde çok hoşuma gitti genelde düz ve spor giydiğim için erzurumu düşünürsek tam benlik yani

bende geçen gün baktım bi tane.
markası ugg değildi çakması olabilir..
450 ytl de veremem bota..
yarın almayı düşünüyorum..tayt ve krem kabanla,krem rengi süper olur diye düşünüyorum..
ayyy ne çok heveslendim şimdi..hihoyyyt

Ben de dolgu topuk sevenlerdenim ,ama düz de giyerim .Ben kendi adıma çok beğendim .Çok tatlı ve sıcak ,severek giyerim yani :CüvCüv:

Back
X