aslında doğru...
beğenenler olabilir ki ben de beğeniyorum,rahatlık açısından 10 numara görünüyor ve gerçekten lapa lapa kar yağdığında,tabiri caizse diz boyu kar olduğunda da ayakları sıcacık tutacağı kesin.Ama bu kadar kar da bizim memleketimizin nadir yerlerine,nadir sıklıkta yağıyor,yani kullanım açımız oldukça dar.Ee olayın bir de şu tarafı var;Araştırmacının da dediği gibi converse çılgınlığı gibi,yaklaşık 2 yıldır kış sezonunda Ugg çılgınlığı aldı başını gidiyor.Moda oldu mu yakışanı yakışmayanı alıp giyiyor:umursamaz: önceki sayfa da bir arkadaşımız demiş zaten<beğeniyorum ama bacak boyum kısa ben kullanamam diye> ,ben de farklı değilim,sadece Ugg değil düztaban birçok ayakkabı vs kullanırken 2 defa düşünüyorum...Bir de topukludan bahsetmiş.Hepimiz yani bütün bayanlar bilir ki topuklu ayakkabı ya da çizme daha feminen,daha hoş görünüm veriyor çevremize.Ancak yine hepimiz de,buz gibi soğuklarda bu görüntüden çok kendi rahatlığımıza ve ısınmamıza önem veririz.Bu yüzden de kimin ne düşündüğü önemli değil gerçekten kendine yakıştıranı alsın giysin:dilcikar:Benim fikrim tabizemuszemus