Ugoza,sarar,armine,karaca ve degişik 2010 eşarp modelleri...

harika eşarplar ama malesef bi türlü bağlayamıyorum yawww, zaten bu eşarpları bağlamak yerine çerçeveleyip duvara asmak güzel sanırım, tablo gibiler...:)

bende arminenin eşarplarını çok beğendim
gidip bakıcam mağazasına fakat fiyatları ne durumda hiç bi bilgim yok
çok pahalı ise bile özel günler için 2-3 tane edinmek istiyorum
cidden çok şıklar desenleri renkleri çok cezbediciiiopuyorumnanaktan

begendıgıne sevındım canım.ama inan fiyatları hakkında en ufak dahi bir bilgim yok.normalde tesettürlü degilim.o yüzden bilmiyorum.umarım cok pahalı degıldır de tüm begendiklerini alabilirsin canım. :1hug:

Hepsi çok güzel çok şık benimde almam lazım en kısa zamanda alıcam paylaşım için teşekkürler opuyorumnanaktan

arkadaşlar arminenin burdaki modelleri yeni sezon fiyatları 69 lira bana pahalı geliyor oyüzden sezon geçmesini bekliyorum ozaman 40 alırım

eşarplar gerçekten cok güzel..özellkle karacanın siyah kırmızı çiçekli eşarbını cok beğendimm..

saol cnmm:1hug:
sanırım indirimi bekleyip toplu almak daha mantıklıCADIARZU

evet bencede indirimi bekleyip almanız en mantıklısı. a.s bende öyle bir şeye cok para vermeyı sevmıyorum.nasılsa indirime giriyor bır zaman sonra.

merhaba kızlar.benim eşim eşarpçı ve armineler şuan da 65TL. manzara resimli olan eşarpları tiwill ipektir diğerleri normal ipek. eşim akerde satıyor ama ben armineyi tercih ediyorum. eğer alacak olursanız yardımcı oluruz hanımlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…