müebbetsevdam arkadaşım 4. sıradaki arminenin aynısından aldı normal ipekti tiwil değil. bende pramitin 3 tane twil eşarbı var 2si ince twill çok kayıyor ipek gibisi yok....
Armine eşarp modelleri
begendıgıne sevındım canım.ama inan fiyatları hakkında en ufak dahi bir bilgim yok.normalde tesettürlü degilim.o yüzden bilmiyorum.umarım cok pahalı degıldır de tüm begendiklerini alabilirsin canım. :1hug:
boshayallersmile arabali olan esarbi bugün aldim, coook güzel yaaa bayanssulusmile
30 € aldim
ya aslında ne desen yapacaklarını şaşırdılar.sırf yeni moda olsun diye ne yapacaklarını bilemiyolar.yakında çamaşır makinesi resmi yaparlarsa hiç şaşmayın.
alsanaalsanasmile kiskanclik sezdim galiba :umursamaz:
renkler ve zevkler tatisilmaz diye bise var canim
hem ayrica üzerinde dikismakinasi resmi olan bir esarp gördüm belki alirim :dilcikar:
ben teşekkür ederim canım ilgilendigin için.karacanınkiler güzel bence de eşarp modası bihayli değişti ama ben tuğralı modellere bayılıyorum...
eşarp kullanmamanıza rağmen paylaşımınız için teşekkürler...
ben teşekkür edeirm canım ilgilendigin için.bilmiyorum canım nette gezerken gördüm bu modelleri ve ben kullanmasamda kullanan arkadaslarıma fikir olsun diye ekledim.öncelikle paylaşımın için teşekkürler.merak ettim.tesettürlü değilsen neden eşarplara ilgi duyuyosun?
burdaki kıza çok yakışmış eşarp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?