Ugoza,sarar,armine,karaca ve degişik 2010 eşarp modelleri...

müebbetsevdam arkadaşım 4. sıradaki arminenin aynısından aldı normal ipekti tiwil değil. bende pramitin 3 tane twil eşarbı var 2si ince twill çok kayıyor ipek gibisi yok....

sararın eşarplarını begenedim ama hatuna bayıldım maaşallah ne kadar güzel yüzü varkaydirigubbakcemile3

müebbetsevdam arkadaşım 4. sıradaki arminenin aynısından aldı normal ipekti tiwil değil. bende pramitin 3 tane twil eşarbı var 2si ince twill çok kayıyor ipek gibisi yok....

twill ipek kullanmaya başladıktan sonra normal ipekleri sevmez oldum canım. hem bağlaması kolay hem hemen kırışmıyor hemde kaymıyor. arminenin twill ipeğini kullanıyorum canım çokta memnunum ben. diğer markalarınkini bilmiyorum. kullanmadığım için birşey diyemicem.

arminenin twilini bilmiyorum bendekiler piramitin kayanlar ince kalın olan kaymıyo ama arminenin kaymıyosa kırışmadığı için kullanımı pratiktir...

karacanınkiler güzel bence de eşarp modası bihayli değişti ama ben tuğralı modellere bayılıyorum...
eşarp kullanmamanıza rağmen paylaşımınız için teşekkürler...

öncelikle paylaşımın için teşekkürler.merak ettim.tesettürlü değilsen neden eşarplara ilgi duyuyosun?

ya aslında ne desen yapacaklarını şaşırdılar.sırf yeni moda olsun diye ne yapacaklarını bilemiyolar.yakında çamaşır makinesi resmi yaparlarsa hiç şaşmayın.

alsanaalsanasmile kiskanclik sezdim galiba :umursamaz:

renkler ve zevkler tatisilmaz diye bise var canim

hem ayrica üzerinde dikismakinasi resmi olan bir esarp gördüm belki alirim :dilcikar:

arminenin çok eşarbı var bende genelde o markayı kulllanıyorum ama twilleri pek sevmiyorum sevmediğim halde desenini beğendim diye 3 tane aldım ama kırışmadığı çok doğru vede bozulmuyor ipekler gibi değil

karacanınkiler güzel bence de eşarp modası bihayli değişti ama ben tuğralı modellere bayılıyorum...
eşarp kullanmamanıza rağmen paylaşımınız için teşekkürler...
ben teşekkür ederim canım ilgilendigin için.
öncelikle paylaşımın için teşekkürler.merak ettim.tesettürlü değilsen neden eşarplara ilgi duyuyosun?
ben teşekkür edeirm canım ilgilendigin için.bilmiyorum canım nette gezerken gördüm bu modelleri ve ben kullanmasamda kullanan arkadaslarıma fikir olsun diye ekledim.
burdaki kıza çok yakışmış eşarp

evet bencede canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…