uğraşması var diye çiçek almamak

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi!
kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ?

bu kisi sizi sevmiyor.
evlenmeden once boyle biri ile kisa sureli gorusmem olmustu. Bu cumlenin aynisini kurdu..
Heryerden engelledim.
Ben de seninle ugrasamam dedim.

Ayrılın? Çok zor değil yani. Herkesin bi karakteri, bi sevdiği sevmediği şey vardır bence.

Ben de çiçek alınmasını mesela boşa para israfı olarak görüyorum. Herkes böyle görmez zorunda değil. Ama karşımdaki insan da beni eleştiremez, neden böyle diye. Sevgilim çiçek almayı istiyor diye ona kendi istediğim davranışı yapmıyor diye çıkışamam da. İçinden geçen oymuş, onu yapmış.

Çiçek almayı sevmiyordur, çiçek almıyordur. Piremses değilseniz çok istiyorsanız, kendi çiçeğinizi kendiniz alın. Sevgilinizin ya da eşinizin de, sizin almanızı istemediği şeyleri siz alıyorsunuzdur. Ama hiç zannetmiyorum bir erkeğin “sevgilim bana bunu niye aldıı:(((( bana niye bunu almıyorrrr:((“ diye üzüleceğini.

Ayrılın? Çok zor değil yani. Herkesin bi karakteri, bi sevdiği sevmediği şey vardır bence.

Ben de çiçek alınmasını mesela boşa para israfı olarak görüyorum. Herkes böyle görmez zorunda değil. Ama karşımdaki insan da beni eleştiremez, neden böyle diye. Sevgilim çiçek almayı istiyor diye ona kendi istediğim davranışı yapmıyor diye çıkışamam da. İçinden geçen oymuş, onu yapmış.

Çiçek almayı sevmiyordur, çiçek almıyordur. Piremses değilseniz çok istiyorsanız, kendi çiçeğinizi kendiniz alın. Sevgilinizin ya da eşinizin de, sizin almanızı istemediği şeyleri siz alıyorsunuzdur. Ama hiç zannetmiyorum bir erkeğin “sevgilim bana bunu niye aldıı:KK43:((( bana niye bunu almıyorrrr:KK43:(“ diye üzüleceğini.
yok yanlış anlaşıldı. konu benim çiçek almasını istemem değil :)

yok yanlış anlaşıldı. konu benim çiçek almasını istemem değil :)

Çiçek alıp almamak kesinlikle kaba olduğunu belirtmez. Bence tarz meselesi, ben de bi kadın olarak çiçek için boş bi hediye amaan yaa gözüyle bakıyorum :D Ha sevgilim alsa mesela, bi şey demem. Ya da almıyor olması beni etkilemez.

Kaba olduğunu düşünmüyorum. :) Çiçeği boş bi hediye olarak görüyordur muhtelemen. Uğraşamam demiştir ondan.

Ya ben de aslında çiçeği para israfı olarak görenlerdenim. Ama alınınca da hoşuma gitmiyo değil:) sözlüm bi kaç kere yolladı sağolsun ama ben üzülüyorum bir hafta sonra kuruyup gidiyo. Ben de çözümü kurutup koleksiyon yapmakta buldum, evlenince sözü var o çiçeklerden masa yapcak :halay: yani böyle düşünen kadın da olabilir erkek de abes bişey diye düşünmüyorum. Ama çiçek incelik göstergesi olduğu için erkek söyleyince odun oluyo:) bence uzatılacak ya da büyütülecek bi mevzu değil, arada yolla bari hatıra saklayayım derseniz orta yol bulunur diye düşünüyorum. He eğer çiçek gibi romantikli şeyler sizin kırmızı çizginizse o zaman ayrı.

Ya ben de aslında çiçeği para israfı olarak görenlerdenim. Ama alınınca da hoşuma gitmiyo değil:) sözlüm bi kaç kere yolladı sağolsun ama ben üzülüyorum bir hafta sonra kuruyup gidiyo. Ben de çözümü kurutup koleksiyon yapmakta buldum, evlenince sözü var o çiçeklerden masa yapcak :halay: yani böyle düşünen kadın da olabilir erkek de abes bişey diye düşünmüyorum. Ama çiçek incelik göstergesi olduğu için erkek söyleyince odun oluyo:) bence uzatılacak ya da büyütülecek bi mevzu değil, arada yolla bari hatıra saklayayım derseniz orta yol bulunur diye düşünüyorum. He eğer çiçek gibi romantikli şeyler sizin kırmızı çizginizse o zaman ayrı.
benim için sevgisini göstermesi ,ilgili olması daha önemli ama bu şekilde söylemeside ne bileyim tuhaf oldu :)

evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi!
kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ?
Ya erkekleri anlamak cok zor benim esimde bana diyo ki ben sana para verim sen al begendigin cicegi:confused::mad: ve beni sevdigine de eminim sevgisizlikle alakasi yok erkeklerin tabiati bu

Ya erkekleri anlamak cok zor benim esimde bana diyo ki ben sana para verim sen al begendigin cicegi:confused::mad: ve beni sevdigine de eminim sevgisizlikle alakasi yok erkeklerin tabiati bu
bazılarına romantik erkek denk geliyo demek bizimde şansımız bu :)

Back
X