tecavüzcüyü affedip de haberini yapanı affetmemek de garip geldi bana tabiki haberin yapılıs sekli doğru değil ama tecavüzcüyü de affetmemeliydi böylelerini affedersek hicbiseyin önüne gecemeyiz
tecavüzcüyü affedip de haberini yapanı affetmemek de garip geldi bana tabiki haberin yapılıs sekli doğru değil ama tecavüzcüyü de affetmemeliydi böylelerini affedersek hicbiseyin önüne gecemeyiz
sana tecavüz eden çocuk hasta ondan etmiş
ama bunu haber yapıp yayınlayanlar suçlu öyle mi
Yaşadığı çok hassas bir olay haliyle bu haberin yankılarından etkilenmesi çok normal.
17 yaşında çocuk dediği insan tecavüz etmeye gelince onu biliyor ama sonra hasta deyip geçiyoruz. Hayır hayır hasta folan değil bildiğin manyak, bu dünyada yasamaması gereken bir varlık o.
Çocuk yazık zavallı deyip gecistirilecek biri kesinlikle değil.
Yalnız bu haberi yapan yeni şafak' ın da iyi niyetinden ayrıca şüphe ettim...
Ben anlıyorum aslında onu. Demek istediği şey tecavüz eden 17 yaşında bir gençmiş bi şekilde gençliğine verip affedebilmiş bu unutmuş anlamına gelmiyor. Fakat uğur dündar ve ekibi yaptıkları haberi sadece reyting amaçlı olduğundan bu kızcağızın daha önceki sahnelerinden tecavüzümsü görüntüleri kullanıp yapmışlar. Koca bilinçli ne yaptığını bilen adamlar bu kızın üzerinden nemalanmaya çalışmış haliyle kız demek istiyor ki uğradığım tecavüzden daha çok zarar gördüm.. Haklı bence.
20 yilfir oyuncu olan birini taniyanlar degil tanimayanlar garipsemeli bence.konuyla alaksız ama bu kadını nerdeyse hiç tanımıyorum bile twitterda baktım 135 bin takip yahu kim bulup takip ediyor artık inandım bunlar resmen takipçi satın alıyor.
hangi dizlerde oyunculuk yapmış hatırlamıyorum bile , magazinden uzak olduğu için tanımıyorum belki de20 yilfir oyuncu olan birini taniyanlar degil tanimayanlar garipsemeli bence.
Bu açıdan düşünmemiştim.
Yaşadığı çok hassas bir olay haliyle bu haberin yankılarından etkilenmesi çok normal.
17 yaşında çocuk dediği insan tecavüz etmeye gelince onu biliyor ama sonra hasta deyip geçiyoruz. Hayır hayır hasta folan değil bildiğin manyak, bu dünyada yasamaması gereken bir varlık o.
Çocuk yazık zavallı deyip gecistirilecek biri kesinlikle değil.
Yalnız bu haberi yapan yeni şafak' ın da iyi niyetinden ayrıca şüphe ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?