Netten kolay kolay insanlara güvenmem ama çok iyi bir Grafik sitesinde tanıştığım kızcağızla arkadaş oldum. 1,5 sene arkadaş kanka olduk hatta bluşcaktıkki birşey oldu kavga çıktı sonra yine konuşmaya devam ettik. sorun şu;
Bu kızla ne zaman konuşsam irtibat halinde olsam annemle ciddi kavgalar ediorum yani aram bu kızla iyiyken annemle kötüleşio herhangi sebepden ötürü.. 4 5 kez denedim kestim devam kestim devam ettim sonuç aynı..
Ne kız annemi tanır ne annem kızı web camdan 1 kez görmüşlüğü var okadarcık.
Bununla kapıştık ve tamamen sildim aradan 9 ay geçti özrüdileyip mesajlar attı bende affedeyim dedim ama aradan 5 dk sonra heften püften sebeplen annemle kapıştık bende sildim kızı hemen bitti dedim olmaz dedim.
Sizce bu olanlar ne? Sizde buna benzer vakalar yaşadınızmı?
Bu kızla ne zaman konuşsam irtibat halinde olsam annemle ciddi kavgalar ediorum yani aram bu kızla iyiyken annemle kötüleşio herhangi sebepden ötürü.. 4 5 kez denedim kestim devam kestim devam ettim sonuç aynı..
Ne kız annemi tanır ne annem kızı web camdan 1 kez görmüşlüğü var okadarcık.
Bununla kapıştık ve tamamen sildim aradan 9 ay geçti özrüdileyip mesajlar attı bende affedeyim dedim ama aradan 5 dk sonra heften püften sebeplen annemle kapıştık bende sildim kızı hemen bitti dedim olmaz dedim.
Sizce bu olanlar ne? Sizde buna benzer vakalar yaşadınızmı?