uğursuzum lanetliyim sanki.

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
bu aralar her şey çok üst üste geldi çok bunaldım. lanetli uğursuz hissediyorum sanki kendimi. 15 gün izindeydim çok mutluydum. bu mutluluk sana fazla al felaketler üzerine yağsın dendi ve yağdı üzerime birer birer.madde madde sıralıcam bakalım başka neler gelebilir daha fazla.
direksiyon dersinde kaza yaptım. ciddi bir şey değildi ama kötü oldum. hocama da mahcup oldum.
müdürümün laptobuna çay döktüm (2 kerede masaya dökmüştüm öncesinde en sonunda laptopa tutturdum yani)sadece ekranın üstünde noktacıklar oluştu bir hasar oluşmadı neyseki.
2 samimi arkadaşımla anlamadığım şekilde aramızda soğukluk var. kendimi çok yalnız hissediyorum. kimseyle konuşmak istemiyorum artık.
ofiste bulunan kırılacak bir şey tam olarak ne olduğunu anlayamadığım şeyi kırdım az önce. sakardım zaten iyice sakar oldum yani.
erkek arkadaşım benle konuşurken -askerde kendisi- komutanına yakalandı. tutanak tutmuşlar yılbaşında yanıma gelcekti. askerliği uzayacak ona da bulaştırdım uğursuzluğumu lanetimi.
bu aralar hiçbir şey yolunda gitmiyor. kurşun mu döktürsem napsam. iyice salak oldum. zombi gibi dolanıyorum etrafta. kendimi işime de veremiyorum. bedenim burda ama ruhum . aklım başka yerlerde.

Hayatta herşey olabilir.
LANETLİK ile ne lakası var sakin olun.
Kendinize yakıştırmalarda bulunmayın.
Başınıza kötü birşey geldiğinde dua okuyun.
Önemli olan canınız sağ ve sağlıklısınız....

Sen hayatta gerçekten belini büken birşey yasamamissin,çay bardağını kirsan lanetli olduğunu....otobüsu kacirsan felaket yaşadığını sanıyorsun.İnsallah ömrün boyunca dert olarak sadece bunları yaşarsın

aynılarını yazacaktım ama yumuşatarak yazmayı denedim
malum konu sahibi en ufak şeyi felaket olarak algılıyor

Demek ki gerçek sorun gerçek dert ne bilmiyorsun. Allah ta göstermesin inşallah. Ne güzel derler bunlar .

Burçlardan pek anlamam ama nedense burcunuzu ve ilişkili olduğu gezegeni merak ettim

Hani olur ya Mars gerilir, Jüpiter takla atar, Uranüs amuda kalkar da olan hep bize olur...

Madde madde cevap vereyim ben de.

Direksiyon dersinde kaza yapmışsınız yanınızda hocanız varmış. Bundan kazandığınız tecrübe ile tek başınıza yola çıktığınızda daha dikkatli ve sağlıklı süreceksiniz.

Müdürünüzün laptopuna çay dökülmüş. Minik bir talihsizlik tabii ama şanslısınız ki bir hasar oluşmamış. Ben hayatımda hiç bir içecek dökmedim daha önce ve bu yaz kolum mu çarptı bir şey oldu daha bir yıl önce çok pahalıya aldığım laptop tamamen çöp haline geldi ve tamiri için de 13.000 tl istediler. Lanetliyim diye oturup düşünmek yerine seçeneklerime bakıp en uygununu seçip o şekilde devam ettim.

Samimi arkadaşlarınızın belki hayatında bir şey yanlış gidiyordur. Hatta siz farkedip sormadığınız için bile soğukluk oluşmuş olabilir. Onlar beni sevmiyorlardır zaten diyeceğinize işin aslını bir öğrenin ona göre hareket edersiniz. Sizi gerçekten sevmiyor olsalar bile 100 milyona yaklaşan ülkemizde anlaşacağınız çok fazla sayıda insan bulabilirsiniz. Herkes birbirini sevip iyi anlaşmak zorunda değil. İnsanlar değişiyor bunun nedenini sorgulamak veya üzerinde üzülüp durmak sağlıklı değil.

Ofiste ne kırdığınızı bilmiyorum ama önemli bir şey değil sanırım. Önemli ise de daha güvenli bir yere koyulabilir. Ofisinizi bu şekilde daha az riskli bir hale bile getirebilirsiniz bunlardan ders çıkarıp.

Askerde telefon yasak sanırım o yüzden tutanak tutulmuş. E burada da olayın sizinle değil kuralları bozan ve bu sebeple risk alan erkek arkadaşınızın aldığı riskin sonuçlarını görmesi olmuş.

Başınıza gelen en iyi şeye bile kötü tarafından bakabilirsiniz, tabii bunun tam tersi de geçerli. Sadece sizin bakış açınızla alakalı.

Keşke benım de boyle kucuk dertlerım olsa. Senın derdını kucumsemek ıcın soylemıyorum bastan belırteyım yanlıs anlasılma olmasın.
Deli bi kaynanam var gercekten zır deli. Öyle ki bana komsunun oyun parkını getırmıs kendı yenısıne para vermemek ıcın. Allaha sukur durumumuz var ılk evladıma hevesım var alamıcaksan onemlı degıl bız begendık alacaz dedım. Dun de o komsusuyla karsılastık hastane de. Kadın sureklı bana olsun yavrum duzelır dıyo. Bende ne demek ıstedın esracım anlayamadım dedım. Ee kaynanan benden oyun parkı aldı bakacak alacak gucunuz yokmus bak valla ısteyıpte alamadıgın bısey varsa soyle benım herseyım tertemız yepyenı (3sene oldu dogurdugu) eger kullanırsan hepsını verırım dedı. Resmen beynımden vurulmusa dondum. Sacmalama oylw bısey yok bılıyosun kaynanamı dedım ama ben mosmor oldum. Mılletten harac mezat bebek esyası ıstemıs ya rezıl olduk mıllete sonra gıttım bu hamıle halımle kavga ettık sonuc bebegıme ve bana zarar
Kaynanam gıdıp mılletten borc almıs bunu sana oglum haftasonu odeyecek demıs ve ınsanlarda esımın guvenılırlıgıne dayanacak vermısler suan 2000tl ye yakın borc cıktı daha cıkacakmı cıkmayacakmı bellı degıl esım kudurdu sınırden ev gergın bebegım gergın hıssedıyorum resmen
Ev sahıbımız ust katta onun banyosundan akan su tavanımızda bırıkmıs ve ben tuvalette otururken laaap dıye dızlerımın tam yanına çöktü ve 5dk sonra kanamam basladı korkudan sımdı hastanelerdeyız bebegıme bısey olmadı ama manasız bı kanama yuzunden mafolduk
O yuzden kendını lanetlı hıssetme beterın beterı var evlenınce sadece kendın degılsın nereye bolunecegını yetecegını sasırıyosun. Varsın laptopa bastan sona su dokulsun ama boyle seyler asla yasama. Para odersın en fazla. Boyle canından can gitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…