Ukala Gelin mi olmak lazım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi drsiest@
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kusura bakmayın kibirlenmiyorum diyorsunuz ama ben sizde biraz kibir sezdim görümcenizden direk lise mezunu diye bahsetmeniz pek hoş olmamış neyse beni ilgilendirmez elbetteki övüneceksiniz okadar sene okumuş çaba sarfetmiş doktor olmuşsunuz ama okumamış yada okuyamamış insanları aşşagılayarak degil

Kişisine göre muamele...
O kadar tıbba meraklıysa özel ders ver geç:jeyyar:

anlıyorum seni ama sinirlendiğini şakaylada olsa belli temen lazım. mesela şakayla karışık diyebilirsin e boşuna ı okuduk canım sende bu daha iyi felan olabilir bence..

Görümcenin sorunu lise mezunu olması değil zannımca :) o yüzden lise mezunu olan boşuna arkadaşlar alınmasınlar.Sadece yeterince olgun bir karakter değil ve fazla bir özelliği olmayan kendi alanını oluşturamamış ama hakimiyet kurmayı seven bir tip. Bu şahıs gelin doktor, kendi avukat olsa da aynı şeyi yapacaktı. Bence şakayla, ima yoluyla bir yere varamazsın. Haddini bildir, hem de tıbbi terminoljinin dibine vurarak.. Ve sakın ama sakın arkanı dönme güvenme görümcene

doktorsunuz diye hiç kibirlenmediniz demek bugüne kadar...
pardon ama kibirlenmeniz mi gerekiyordu da çok mütevazi olduğunuz için kibir yapmadınız, ben buraya takıldım...
gerçekten mütavizi bir yapınız olsa bence bu lafı etmezdiniz...
neyse...
madem anlaşamıyorsunuz çok iyi görünmek zorunda değilsiniz...
bildiğiniz bir şey için ben biliyorum demek ukalalık demek değildir...
aşağılanmaktan korkan kopleksli insanın kendisini gösterme çabasıdır ukala olmak..
biliyorsanız pekala ben biliyorum ama elbette sen kendi bildiğini yap diyebilirsiniz...

bence görümcenizin lise mezunu olmasından kaynaklanmıo bu problemde hani bazı görümceler vardır ya görümcelik yapmaya çalışırlarklava: ona benzemiş biraz çokta canını sıkıosa bence bunu bi şekilde belli et canım:içelim:

canım hiç canını sıkma derim kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş senin görümceninki de o hesap takma kafana hayat kısa böyle şeylerle zaman harcama boşverrrrrrr:mymeka:

ben nedense arkadaşın yazdıklarından lise mezunu olanları küçümsediği,ya da doktor olduğu için aslında kibirlenmesi gerektiği fakat bunu yapmadığı gibi bir anlam çıkarmadım.bazı arkadaşlarımız böyle düşünmüşler,saygı duymakla birlikte we kendisini özel yaşamda tanımadığımı ifade etmekle birlikte,
bana çok iyiniyetli geldiğini söylemek istedim.
ben de böyle bilmiş insanlara çok tahammül edemem.herkesin bir fikri wardır elbette,fikirlere de saygım wardır ama benim yaşam biçimim,çocuğuma werdiğim damla,ilaç,giydirdiğim kıyafet konusunda hiç kimse haddini aşamaz.lise mezunu da olsa,harward mezunu da olsa,ben doktor olsam da ya da ben ew hanımı olsam da ws ws..
herkes bir başkasının özeline saygı duymak zorunda..
sadece görümce olduğu için serbestçe müdahale edebileceğini sanan bir zihniyet çok zawallıca..
ben olsam ilişkilerimi gözden geçiririm.

amaan salla yavrum yaa... kimle aşık attığının farkında dil heralde... bazen bu tarz bilmiş insanlar olur huy bu... sen bu işin ilmini öğrenmişsin... bence onun durumuna kızma hatta üzül... cevap vermeye bile gerek yok nası olsa anlamicak... huylu huyundan vazgeçmezz... he arada çok sinir olursan... hiç bozuntuya vermeden havalı havalı kime neyi öğretiosun dersin şaka yapar gibi alınmayacağı şekilde olur biter...

Canım bence yine de ukala olma sen çizgini koru ama çok da mütevazilik iyi değil...sen böyle oldukça o da orda burda "doktor ama ben ondan daha çok şey biliyorum" fln dicek buna da izin vermemelisin...

eger dogru anlamışsam
bence olaya değişik acılardan bakmalısın
sen onun eltisisin doktorsun bu konularda konusabilcegi tek kişisin vede tek seninle konusabiliyo seni dert ortagı gibi görüyo arastrma yapmasına farklı fikirlerini paylaşabilmesine yardım edecek biri gibi görüyo
bu yüzden yan etkilerine ve detaylara girmiş
onunda bildigi seyler vardır elbette neden olmasın
ve aklı karısmıstır bu yüzdende sölemiş sormuş olabilr
senin tavsiyeni isterse yardım et baskada bişi söleme
yok eger sen onun seninle yarısmak istedigine eminsen onunla bu sıkıntını konus
farklı bilgiler olabilcegini ama bir yarışmaya girmedigini bunun bu hale getirilmeye calısılmasından hoşlanmadıgını ona söyle

Son düzenleme:
belki gerçkten ii niyetle yapıodur o zmn anlayışlı olup bozmamak lazım tabi ama sırf bilmişlik taslamak için yapıosa o zmnda çekilmez yani insanın sabrının bi sınırı wardır yeter artık der patlarsınız bi yerde bu duruma gelmemek için kibarca uyarmalısınz die düşünüorm ben... en doğrusunu yine siz bilirsiniz tabi.

ben de görümcem ile aynı şeyleri yaşadım o benden büyük ve bekardı(evde kalmıştı) ben ses çıkarmadım,yaptıklarını görmezden geldim, tepki vermedim,ona evde kalmışlığını hiç belli etmedim ..önceleri senin görümcen gibi benimle yarışmaya başladı(ilkokul mezunu) baktı ben alttan alıyorum beni yerden yere vurmaya başladı..sonra evliliğimi abisini doldurarak karıştırdı ...aman tepkini göster benim gibi sessiz kalıp alttan alma..sonra seni ezer..gerekirse ukala ol ya da "tavsiyelerine ihtiyacım yok" havasına gir... bilginin yoğunluğunu hissettir senle aşık atmaya devam ederse işin zorlaşır..

hiç dert etme valla aynı şehirdede deilmişsin nasıl olsa...valla öyle insanlar benimde etrafımda var..diyorumki acaba üniversiteyi okusalar nsl havalı olurlardı tahmin bile edemiyorum..ama cidden güldüm , sana ilaç kullanman gerekli demesine..

kızlar lütfen lise mezunu kısmına takılmayın, diğer görümcem benle yaşıt, lise mezunu da değil ayrıca, ama bu kadar yorum yapmıyor, yada belki rahatsız etmiyor.. hem küçük olmasına hem de kendini benden büyük gibi hissetmesine sinirleniyorum ben.. fikrimi sormuyor ayrıca, öneri de bulunuyor..
acaba ben değil de o doktor olsa nası bi ilişkimiz olurdu düşünmek bile istemiyorum:)

Yeri geldigi zaman agzinin payini vereceksin. Susan her zaman ezilir diye dûsûnüyorum

gerektigi yerde gereken cevabı vermelı bence sonrada sizin oldugunuz gibi pişman olmamalı...en azından o dilden anlayan insanlara

seni anlıyorum canısı ama yorum yapması seni kızdırmasın
cevap vermen gerektigini düşünüyosan ver tabi ama arastr bence neden böle davrandıgını önce
belkide seni kendinden üstün görmüyo belkide senin bilmedigin seyler olabilr
eşi kayınvaliden vs. ona cahil muamelesi yapıyosa ve seninle kıyaslıyosa kendini üzgün hissettigi için bildikleri hakkında daha cok konuşuyo olabilr
bende bişiler biliyorum demeye calısıyo belkide
seninle konusabilmek onun için bu yüzden önemlidr
yani ne sölemek istedigimi anlatabildim mi bilmiyorum ama :S

cnm kompleks yapmış o
he de geç
baktın coştu iyice.tıbbi bikaç terimle allerjinin detayları üzerine bi konferans ver bak bi daha yarışıyo mu senle-tatlicadiarzu-
sırnaşık şeybu cok hosuam gitti ellerine saglık arkadasım öneriyorum bende aynı seyia.s

uzmanlık alanın nedir ?? çocuk doktoru musun yada eksiklerin olamaz mı veya karşındaki kişi senin hangi konu hakkında ne kadar bilgili olduğunu bilemeyebilir. ona açıkça evet biliyorum diyebilirsin bazen de belki hiç bilmediğin birşey öğrenirsin belli mi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…