Geçici bi durumsa sabret benimkide 10 saat çalışıyo ama yılbaşına kadar sabretcem mecbur,işsiz güçsüz evde otursa daha mı iyi,inan daha çok üzülürsün dengeyi korumak lazım
Ne işi ve kaç saat çalışıyo
yılbaşında evlenecekmisiniz canım
konu sahibi arkadaş hergün 10 dk konuşuon ya oan şükret sen bırak çocuk çalışsın napicen
Geçici bi durumsa sabret benimkide 10 saat çalışıyo ama yılbaşına kadar sabretcem mecbur,işsiz güçsüz evde otursa daha mı iyi,inan daha çok üzülürsün dengeyi korumak lazım
Ne işi ve kaç saat çalışıyo
yılbaşında evlenecekmisiniz canım
konu sahibi arkadaş hergün 10 dk konuşuon ya oan şükret sen bırak çocuk çalışsın napicen
sabretmelisin cnm, unutmaki Hilalin dolunaya varmasi icin zaman gereklidir...
10 dk konuşmaya mı sabredeyim.ilginç.
sanırım onu böyle yoğun haliyle kabul etmem gerekiyor veya ayrılıcam.
Bizde akşam 10 dakika konuştuk çoğu zaman konuşmuyoruz bile sürekli mesajlaşıyoruz,ne yapalım geçici bir süre dayancam,seninki iş kolik olmasın bilmiyorumkismile
tüm gün heran aradı arayacak modundayım ve bu düşünceden çıktığım anda sevgimden soğuyorum. yoğun olamamaktan korkuyorum yani heyecanımın bitmesinden... o zaman sabit düşüneyim nasıl olsa beni seviyo bende seviyo deip sıradan günümü geçireyim dimi. bazen kafayı yiecek gibi oluyorum işte. şuan işlerim yoğun benimde ama buraya yazıyorum.
işkolik sanırım. ikizler burcu. pazar günleri 1 saat falan konuşuyoruz. ama onuda geçtim yanyana gelmemiz 3 ayı buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?