ulaşamamak :(

Bu inşaat mühendisleri 24 saat çalışıyor mu?
Sizin sıkıntınız bence çalışması filan değil.
İnsan konuşmak ve görüşmek istedikten sonra vakit mutlaka bulur.
Yemek saatinden 10 dakika keser yine bulur.
Böyle köle gibi çalışma hayatı yoktur heralde.
Bence özellikle nişanlınız bu şekilde görüşmeye alışmış.
Onun için sıkıntı yok yani.
Yoksa istese mutlaka bir zaman yaratır, 1 dakika sesinizi duymak için
her fırsatı değerlendirir.
Bu sıkıntıyı kendisiyle konuştunuz mu,
daha sık görüşmek istediğinizi, onun için bir eksiklik olup olmadığını
konuştunuz mu?

sende mi inşaat sektöründesin?eğer öyleysen bilirsin şantiye işini zor ve ağırdır..
bu nedenle ayrılmayı düşünebilmene şaşırdım, ne kadar zamandır birliktelik?

evet bende inşaat sektöründeim ve tabiki biliyorum şantiye işi zor. zaten oda beni ancak sen anlarsın diyor. ayrılmayı yoğun sevgimden dolayı düşünüorum hem çok seviyorum hem acı çekiorum. ama yapılan yorumlara baktığımda güç geldi bana cidden. çok teşekkür ederim herkese.

evet çok doğru söylüorsunuz aynen sıkıntımı söyledim özlüyorum vs dedim oda aynı şeyleri söyledi ama yanında sürekli birileri oluyor ve konuşamıyor. nadirende olsa mesaj çekiyor. bulunduğu yerde telefonu çekmiyor. tünel ve baraj yapıyorlar.

Mesela kargo ile hediyeler gönderir mi yada çicek gönderir mi ne bilim 3 ay görüşmüyorsunuz ama kendini unutturmamak için bir çabası var mı bari,sevgilinize hem hak veriyorum hem hak vermiyorum lmaz:

büroya geçme şansı vs yok mu..ilişkiyi kurtarma seçenekleri varken ayrılmayı düşünmeyi anlamadım açıkcası..başka soru işaretlerin varsa bilemem..

Mesela kargo ile hediyeler gönderir mi yada çicek gönderir mi ne bilim 3 ay görüşmüyorsunuz ama kendini unutturmamak için bir çabası var mı bari,sevgilinize hem hak veriyorum hem hak vermiyorum lmaz:

hayır hiçbir şey yapmıyor merkeze inemiyor zaten.ama bunu hiç düşünmemiştim. üzüldüm şimdi

büroya geçme şansı vs yok mu..ilişkiyi kurtarma seçenekleri varken ayrılmayı düşünmeyi anlamadım açıkcası..başka soru işaretlerin varsa bilemem..

büro açma fikride var tabi ama küçük bir ihtimal. ayrılmayı istemiyorum fakat gün içinde bi çok mesaj çekiyorum ve tek cevap gelmesi sinirimi bozuyor. onu çok iyi anlıyorum ve bu anlayışımla yıpranıyorum...

konuş onunla uzaklaştığını bilsin,beklentilerinde haklısın tabiki..işini ve geleceğinizi düşünerek yön verin hayatınıza..

hayır hiçbir şey yapmıyor merkeze inemiyor zaten.ama bunu hiç düşünmemiştim. üzüldüm şimdi

Tamam iş güç önemli ama her konuda işinin arkasına sığınıyo gibi geldi , biraz seni kaybetme hissi yaşatsan ona,belki çeki düzen verir,benimkide çok yoğun yorgun dye buluşmak istemiyorum çok ısrar ediyo,yinede ilişkiyi yaşayan sensin yanlış yönlendirmek istemem zemuszemus

üç kez bakışıyoruz. on dk konuşuyoruz. şu kadar kişinin getirdiği altınları hesaplıyoruz. eşyaların fiyatını topluyoruz. haftada şu kadar sevişiyoruz diye hesaplar yapılıyor. işler sarpa sarıyor.

bir dk konuşursun, tam konuşursun, gerçekten sevildiğini hissediyorsan, üzülecek bir şey yok.

hissedemiyorum ve nasıl tanıcam diorum. bu durum karşısında ne yapmam gerekiyor demiştim.

çok haklısınız.uzaklık zaten bir sorun birde telefon görüşmeleri azalınca insan iyice soğuyor.benimde dilimde tüy bitmişti bu konu yüzünden

yaa bu çok zor gerçekten, benim de sevgilim 12 saat çalışıyor hatta bazen 14-15 saate kadar çıkıyo farklı şehirlerdeyiz nerdeyse 9 aydır görmedim akşam telde konuşurken uyuyakalıyo hep, anca 15-20 dakka konuşabiliyoruz, mesaj olayını sevmediğimiz için gün içinde mesajlaşma diye bişey de yok, insan ne kadar severse sevsin bi noktadan sonra soğumaya başlıyor cidden çok iyi anlıyorum seni, ama eğer onunla bi gelecek hayalin varsa buna katlanıcaksın mecburen...

eger seviyorsan katlanacaksin, yasadiklarini bende yasadim, birbirimizi az görüyorduk, telde desen hic konusmuyorduk nerdeyse, sabrettik, simdide cok mutluuyum, bende hep nasil dayanacam diyordum beni sevmiyor diyordum benden sogudu diyordum, ama öyle degildi,
Erkekler daha farkl iste, biz kadinlarsa hergün sevgi bekleriz, sevgi isteriz, sevildigimizi hissetmek isteriz...

evlenene kadar sabret canım,ha evlenincede belki aynı olacak ama en azından yüzyüze konuşacan,gece yanıbaşında uyuyor olacak...

Canım aksamları kacta cıkıyor ısten
eger ısten cıktıktan sonra gorusmuyorsanız bu bıraz sorun tabıkıde

Bende nasip kısmetse birkaç ay sonra eşim olacak olan sevgilimle gün içerisinde görüşemiyorum. İşleri çok yoğun. Benimkide tam tersi. Ama ben yoğunken bende ona fazla yazamıyorum. Kızmamak lazım. Bana hiç cevap vermediğide oluyor ama ben onu seviyorum. Gerçekk sevgi asla bitmez.Ben onu görmüyorken sevebiliyorum. Sevmek için illa görmek ses duymak dokunmak gerekmez. Görmedende sevebilirim sadık kalabilirim hatta sonsuza dek sadece onu sevebilirim. Çünkü gerçek sevgi. Sözde değil özde sevgi. Biliyorum oda benimle beraber sadece iyi bir geleceğimiz olması için çok çalışıyor yani ikimiz için. Bencillik etmemek lazım gerçek sevgiler için. "Bir zaman sonra soğuyorum "görüşlerinize katılmıyorum. Helede eşiniz olarak düşündüğünüz birileri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…