Ulaşım sorunu

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
33
10-12 saatlik bir yere gideceksiniz, arabanızla mi gidersiniz, uçakla mi? Uçak bu dönemde çok riskli geliyor kovid den dolayı. Araba daha güvenli değil mi ? Arabanın da tek sıkıntısı yol çok uzun. Uçakla 1.5 saat. Şu dönemde hangisini tercih edersiniz? Bu arafa kronik bir rahatsızlığım var organsal.

10-12 saatlik bir yere gideceksiniz, arabanızla mi gidersiniz, uçakla mi? Uçak bu dönemde çok riskli geliyor kovid den dolayı. Araba daha güvenli değil mi ? Arabanın da tek sıkıntısı yol çok uzun. Uçakla 1.5 saat. Şu dönemde hangisini tercih edersiniz? Bu arafa kronik bir rahatsızlığım var organsal.

Gitmem çünkü arabada güvenli değil, mola yerlerinde durmak zorunda kalıyor insan ve hepsi inanılmaz pis, salgın olmasa bile sevmiyorum

önce neden gittiğim önemli

sonra arabayı ben mi kullanacağım başkası mı bu önemli

uçak için şehiriçi ulaşım önemli

yani kendi şehrimde ve gideceğim yerde uçak öncesi ve sonrası ne kullanacağım

bagajım olup olmadığı önemli

iş için gideceksem mesela günübirlik uçak ile giderdim galiba

iki maske ya da imkan varsa N95 artı cerrahi maske gibi tedbir artırırdım

Araba o zaman. Mola yerlerinde de sadece tuvalete girip güzelce dezenfekte olmak maske değiştirmek şartıyla. Yiyecek de evden götürüp boş bir alanda durup yersiniz

ben bir tık daha ilerleteyim

mola yerlerinde de durmasın

ormanlık alanlarda çiçek toplama modu ile ihtiyacını gidersin

yazın tatile giderken akşamdan yemeğimizi hazırladık yolda piknik gibi durduk yedik

ben sürekli uçakla seyahat ediyorum. evimden çıkmadan tuvaletimi yapıp yol boyunca hiç maske çıkarmıyorum. ama sizin sağlık sorununuz varmış araba daha güvenli olur sizin için

10-12 saat aralıksız surulemiyor maalesef bir gün konaklamalı özel aracınızla gidebilirsiniz ya da sabah çok erken saatlerde kalkın yola düşün fazla da erken olursa araç kullanırken uyuklarsiniz Allah muhafaza. Rota belirleyin ve her 2-2.5 saatte bir mola verin. Mola süreleri size kalmış ama en azından ayağa kalkmış bacaklarınızı falan sallayıp kan dolaşımınızı düzenlemiş olursunuz.ben her türlü seyehati özel araçla yapmaktan yanayım.

Back
X