Ülkeler ayrılıyor ya güven?

3buçuk ay uzak kalınca seni aldatacak karakterde bi adamsa zaten aldatsın,boşver
Erkenden yüzünü bana gösterdiğin için teşekkürler Allahım de geç...

Seni gerçekten seviyorsa aldatmaz,gerçekten sevmiyosa yarın bigün askere gittiğinde bile kaçamaklar yapabilir...Bi ömür bu şüphelerle geçmez bence,olurruna bırak...
Ayıca bilmediği bir ülkeye gidecek ,ona elinden geldiğince destek ol da ne kadar anlayışlı bi kız arkadaşı olduğunu görsün

çok iyi geldi yorumunuz. Gerçekten doğru söylüyorsunuz.
İletişimi koparmazsak destek olucam ama iletişimde zor olucak gibi duruyor.:26:

canım dost acu söyler gibi olucak ama sözlerime kulak ver lütfen...hiç yurtdışına çıkmamış orayı ve oradaki ortamları görmeyen insan sevgiline güven şçini rahat tut diyebilir ama canım güvenme...hatta demişsin ya güvenim yüzde 70 die...bırak 70 i güvenin yüzde 100 olsa bile güvenme...ben de kaldım yurtdışında bir süre... öğrenciyken 20 li yaşlarında ilk kez gidilen yurtdışı hele hele okul dil kursu gibi programlarda insana öyle duygular veriyorki...seni yaşadığın dünyadan alıp tv lerde gördüğün o ışıltılı dünyaya bırakmış gibi oluyorlar ve o anda yaşadığın süre içinde rüyada gibi oluyorsun...ne türkiyeyi ne de buradaki dünyanın sorumluluklarını getiriyorsun aklına...tek yaptığın orada bulunduğun müddetçe gezmek yeni insanlarla tamışmak o kısıtlı zamanı ömrünce unutamacağın hatıraya çevirmek oluyor... dil okulu için muhtemelen ingiltere yada amerikaya gidecek... oradaki ortamlar flörte çok ama çok acayip...insanlar rahat... yani mutlaka ama mutlaka hayatına kızlar girecek erkek arkadaşının... ya ben eminim bundan...sana bizzat kendim orada bulundum ve bulunan arkadaşlarımdan da sayısız şahit oldum diyorum....ya erkek arkadaşın dönsün sana desin ki ben orada hiç bir kızla flört etmedim wallahi inanmam.... şöyle olsanız inanırdım sevgilinin yaşı biraz daha olgun olsa, işi gücü olsa biraz daha hayata sağlam bastığınız bir ilişkiniz olsa o zaman tamam derim adam gitmiştir yurtdışına işini yapıp dönmüştür ama sizin durumda çok zor tatlım......................................

Şuan resmen içimi okudunuz.
:18:Abdye gidicek ve ortamlardan az çok haberim var arkadaşlarımda gitti her gece eğlence parti ders çalışma kaygısı yok gezme tozme davası olucak ve beni korkutanlarda tamda bunlar. Şimdiden bile çok heyecanlı gideceği için. Yaşı 23 evet olgun sayılmaz ve bence yapıcakmış gibi geliyor bişeyleri..
Ne yapıcam ne edicem hiç bilmiyorum. Gündüzleri okuldayken konuşlamıycaz ancak akşamları oda yurdunda olursa tabi! Bu süre zarfında ne yaptığını nerden bilicem güven yetmiyor:5:

Şartlarımız aynı gibi.
Benimde erkek arkadaşım gelecek ay eğitimi için yurtdışına gidecek 6 aylığına ama ben güvenmek istiyorum.
Sizde öyle yapın, sonsuz bir güven olmasın bu ama güvenin çünkü güvenmediğinizi hissederse bir yerde hem işine geleceğinden hem de inattan da olsa canınızı yakmaya çalışabilir.
İnanın sizi çok iyi anlıyorum ama bu kadar telaşlanmayın.
Sonuçta her şey insanlar için ve çok geç anlasak da kimse vazgeçilmez değil..

Doğru diyorsunuz..
Ama bide bunun ama kısmı var işte..
Diyelim ki güvendim ona destek oldum olumsuz birşey hissettirmedim herşey güzel bitti türkiyeye döndü.
Bu süre zarfında da orda kaçamaklar yaptı ve biz bunu bilmiyoruz. Ondan sonra ne olucak ? Ya bunu hiç öğrenmiycez yada karşımıza bir gün dank diye çıkıcak. Sonraki psikolojimi düşünüyorum yazık olucak herşeye.
Ağır basan taraf bende bu kendimide kandırmak istemiyorumm:50:

canım benimde 4 yıllık ilişkim var sevgilimde 4bucuk aylıgına polonyaya gidicek(gerçi bi engel çıktı yazımın sonunda anlatırım:))) seni gayet iyi anlıorum ki ben sevgilime yüzde 100 güvniyorum yinede acaba diye geçiyor içimden ortam rahat sevgilim yakışklı kızlar rahat sanki hepsi kollarını açmış onu bekliyorlarmış gibi geliyor bana kendmi çok yıprattım ben burada tek bir hatası yalanı bile olmadı dışarda arkdşlarım görüdügnde bile nasıl efndi çocuk kafasnı kaldırmıyor diyorlar ki gerçkten çok efendi agır biri çokk seviyor beni kaybtmek asla istmez ama yinede korkuyorum:( güvenmekten başka çaremiz yok ki hata yaparlarsa yalan söylerlerse falan dünyanın sonu degil, evet aglarız üzülürüz ama gerçek karekterlerini görmüş oluruz dimi ama?..ha benm sevgilimin gidişi biraz muallakta kabul mektubu gelmedi diye ordaki koordinatöre mesj atmış hey! kabul mektubunu bekliyorum orda ne yapıyorsunz dünya kadar işm var hergn kabul mektubunn gelmesni düşünüyorum..pufff yazmış birzda inglizcesinn azizligine ugramış. koordinatör cvp atmış işte sizi kabul edemeyiz saygıızca tavrnzdn dolayı erasmus ükelerin tanıtımı vsvs diyip kabul etmediklerini söylemiş...kendi koordinatörüde çok kızmış sevgilime..dekanla konuşup durumu anlatmış ingilizcesinn azizlgie ugradıgını dekan koordinatöre mail atmış herşey muallaka gitmeyebilir:) evet kendim için sevindim onun adına üzüldüm..gitcekleri varsa giderler mutlaka umarım bekledigimize degecek tavırlar göstrirler..sevgline güvenmedigini belli etme zaten güvenmiyor kaybetck bişeyim yok diye düşünmesin ve egitim içn gidiyosun bnun için katlanıyorum imajını ver oda aklına öyle yerleştrsin:) bu arada kendimide anlattım sayfanda umarım kızmamışsındır..

Öncelikle çok teşekkür ediyorum böyle kendinden örnek vererek anlattığın içn kızmak ne kelime:42:
Sizin içinde hayırlısı olsun benimkide gitmese keşke.
Zaman yaklaştıkça ben dahada sinir stres olmaya başladım bu yüzden dün gece sevgilime seninle konuşalım mı biraz dedim ve hafta sonu konuşmak için buluşucaz.
Planım şu: Oturup adam gibi derdimi anlatıcam bir yandan da onu ölçücem. Konuşmalarını tartıcam bu konudaki. Öf pöf derse rengi meydana çıkar gibi geliyor ama oturup adam gibi beni tatmin etmeye beni kendine güvendirmeye çalışırsa rahatlıycam..

:74:

en mantıklısını yaparsınz bende sizin gibi yaptım aldım karşıma konuşt sana çok güveniyorum tamam egitimin için gideceksin engel olamam ama sende beni anla bukadar ayrı kalmadık ve başka sehir degil ülkeye gideceksin ulaşım zor olacak erasmusa herkesn baska amacla gittigini ortamın rhat oldugunu kafamın rahat olmadıgını söyledim dinledi beni ve öf pöf etmeden tüm tedirgnliklerime çare buldu bu bizi ayıramaz bukadar basit degil yaşadıkarımız dedi..ne olsa anlatcagını tüm şifrelerini bna vercegini herakşam gör,üşcegmizi tlfnla ulaşmaya çalışcagını mail atcagını yalış bişide olsa anlacagını söyledi.bizim için ilerde iş imkanlarında + olcagını söyledi vs vs..içim rahatladı çünkü öf diip akımdaki soru şaretlerine cevap bulmayabilirdi..şuan gitesi mualakta kabul etmyoruz ddiler ama emegiine üzülyor o halini görünce onun iiçin üzüldüm kendim içinde sevindm ne ylan söyliyim:) karşına al konuş canım.

Son düzenleme:
OFFF OOF bi an kendimi hatrladım belki bende acı konuşacağım ve biliyorum seninde şuan yapacağın hiç birşey yok yaşayıp görmedikçe. beni eski sevgilim 6 aylığına gidecekti güya ama 3 sene gelmedi gitmeden önce okadar heycanlıydı ki ben korkularımı söyledikçe saçmalama aşkım benim gözüm senden başkasını görmez bizim için gidiyorum hem sende gelirsin evt gitmişti sonunda yavaş yavaş face de arkadaşları çoğalmaya başladı yabancılar türkler ... sonra bende bu duruma alışmaya başladım güvende veriyordum hergün telden görüşüyorduk. hiç arkadaşım yok derdi kimseye güven olmaz nasıl seni aldatacağımı düşünürsün die kızardı alttan alırdım.... ama ne oldu biliyo musunbunu 5 ay önce öğrendim meğer ilk gitiiğin günden beri sevgili edinmiş. o namuslu komşu kızına bile zamanında yan bakmayan adam hergün biriyle ilişkiye girmiş türklerle yabancılarla sınıfta birlikte olmalar gelip istanbulda benden habersiz gezmeler. sona o kızların benim sevgilimi çektiği fotoları bana göndermeler bende duvarıma asmıştım salak gibi ve bu sürede beni asla bırakmadı döneceğim ve herşey güzel olacak sen benim kaderimsin deri ve sonunda enson aldattığı şerefsiz kızdan öğrendim onla beni aynı anda idere etmiş ve kıza benim psikolojik hasa olduğumu söylemiş o yüzden yanındayım die kızda kabullenmiş heberi varmış kızın bende kızın yanında bile sevgilim gibi davranmış ve kızla birlikteler bve beni bu ilşki 7 yıl sürdü

asla güvenme cinsellik nefis araya girdimi bitiyor en iyi erkek yaşamayandır bu dünyada... gerçekten üzülmeni istemem arkadaşım benim yaşadıklarımı asla yaşama ama yaşarsanda boş ver ve sana o gittiği andan yaşayacakların uykususz geceler ulaşamadığında kafayı yemeler hep bi şüpe

hayırlısı olsun hakkında ama büyük konuşmuyorum artık hayatımdaki insan ben nerde isem o da orda bitti. kendi değerini asla unutma Allah hayırlısını versin cnm

canım benimde 4 yıllık ilişkim var sevgilimde 4bucuk aylıgına polonyaya gidicek(gerçi bi engel çıktı yazımın sonunda anlatırım:))) seni gayet iyi anlıorum ki ben sevgilime yüzde 100 güvniyorum yinede acaba diye geçiyor içimden ortam rahat sevgilim yakışklı kızlar rahat sanki hepsi kollarını açmış onu bekliyorlarmış gibi geliyor bana kendmi çok yıprattım ben burada tek bir hatası yalanı bile olmadı dışarda arkdşlarım görüdügnde bile nasıl efndi çocuk kafasnı kaldırmıyor diyorlar ki gerçkten çok efendi agır biri çokk seviyor beni kaybtmek asla istmez ama yinede korkuyorum:( güvenmekten başka çaremiz yok ki hata yaparlarsa yalan söylerlerse falan dünyanın sonu degil, evet aglarız üzülürüz ama gerçek karekterlerini görmüş oluruz dimi ama?..ha benm sevgilimin gidişi biraz muallakta kabul mektubu gelmedi diye ordaki koordinatöre mesj atmış hey! kabul mektubunu bekliyorum orda ne yapıyorsunz dünya kadar işm var hergn kabul mektubunn gelmesni düşünüyorum..pufff yazmış birzda inglizcesinn azizligine ugramış. koordinatör cvp atmış işte sizi kabul edemeyiz saygıızca tavrnzdn dolayı erasmus ükelerin tanıtımı vsvs diyip kabul etmediklerini söylemiş...kendi koordinatörüde çok kızmış sevgilime..dekanla konuşup durumu anlatmış ingilizcesinn azizlgie ugradıgını dekan koordinatöre mail atmış herşey muallaka gitmeyebilir:) evet kendim için sevindim onun adına üzüldüm..gitcekleri varsa giderler mutlaka umarım bekledigimize degecek tavırlar göstrirler..sevgline güvenmedigini belli etme zaten güvenmiyor kaybetck bişeyim yok diye düşünmesin ve egitim içn gidiyosun bnun için katlanıyorum imajını ver oda aklına öyle yerleştrsin:) bu arada kendimide anlattım sayfanda umarım kızmamışsındır..

Canımmm ne yalan soyleyım cok sevındımmmm :D

OFFF OOF bi an kendimi hatrladım belki bende acı konuşacağım ve biliyorum seninde şuan yapacağın hiç birşey yok yaşayıp görmedikçe. beni eski sevgilim 6 aylığına gidecekti güya ama 3 sene gelmedi gitmeden önce okadar heycanlıydı ki ben korkularımı söyledikçe saçmalama aşkım benim gözüm senden başkasını görmez bizim için gidiyorum hem sende gelirsin evt gitmişti sonunda yavaş yavaş face de arkadaşları çoğalmaya başladı yabancılar türkler ... sonra bende bu duruma alışmaya başladım güvende veriyordum hergün telden görüşüyorduk. hiç arkadaşım yok derdi kimseye güven olmaz nasıl seni aldatacağımı düşünürsün die kızardı alttan alırdım.... ama ne oldu biliyo musunbunu 5 ay önce öğrendim meğer ilk gitiiğin günden beri sevgili edinmiş. o namuslu komşu kızına bile zamanında yan bakmayan adam hergün biriyle ilişkiye girmiş türklerle yabancılarla sınıfta birlikte olmalar gelip istanbulda benden habersiz gezmeler. sona o kızların benim sevgilimi çektiği fotoları bana göndermeler bende duvarıma asmıştım salak gibi ve bu sürede beni asla bırakmadı döneceğim ve herşey güzel olacak sen benim kaderimsin deri ve sonunda enson aldattığı şerefsiz kızdan öğrendim onla beni aynı anda idere etmiş ve kıza benim psikolojik hasa olduğumu söylemiş o yüzden yanındayım die kızda kabullenmiş heberi varmış kızın bende kızın yanında bile sevgilim gibi davranmış ve kızla birlikteler bve beni bu ilşki 7 yıl sürdü

asla güvenme cinsellik nefis araya girdimi bitiyor en iyi erkek yaşamayandır bu dünyada... gerçekten üzülmeni istemem arkadaşım benim yaşadıklarımı asla yaşama ama yaşarsanda boş ver ve sana o gittiği andan yaşayacakların uykususz geceler ulaşamadığında kafayı yemeler hep bi şüpe

hayırlısı olsun hakkında ama büyük konuşmuyorum artık hayatımdaki insan ben nerde isem o da orda bitti. kendi değerini asla unutma Allah hayırlısını versin cnm

nekadar uzuldumu anlatamam pekı sonra noldu ayrıldınız o dondumu tr ye sıze geldımı tekrardan ?

3 sene yurt dışındaydı artık gelemem dedim türkiyede hayat zor iş bulamam falan die ayrıldı 6. yılımızda 2 ay ayrı kaldık sonra döndü sen benim kaderimmişsin beni bırakma die yalvardı tabi afferti seviyordum. sonra bana döndüğü zamanda beni allattığı kızlada ayrıymış onuda aramış 7 ay ikimizi idare etti sonra ben bunları öğrendim ikinci ayrılığımızdan sonra öğrendim zaten artıkda yüzü yoktu karşıma çıkmaya göklere çıkardığım gözümdeki büyük insan artık yerlerdeyi bakamadı yüzüme diyemedi birşey ve şuan nerde ne yapıyo bilmiyorum teek bildiğim Allahımın yaşatacağı adalet :) şuan iyiyimmmm

''zelalolacak'' çok üzüldüm senin adına gerçekten..:50:
Allahım diyorum ya benimde başıma böyle birşey gelirse kaldıramam bunu. Önce kendime kızarım ona güvendiğim için.
İŞte bak bide hiç birşeyden haberin olmuyor ve sonradan öğreniyorsun o daha da berbat!
Bizimki beni bundan 3 ay öncesi aldatma gibi birşeyde gerçekleştirdi o yüzden fena durumum
:2:

3 sene yurt dışındaydı artık gelemem dedim türkiyede hayat zor iş bulamam falan die ayrıldı 6. yılımızda 2 ay ayrı kaldık sonra döndü sen benim kaderimmişsin beni bırakma die yalvardı tabi afferti seviyordum. sonra bana döndüğü zamanda beni allattığı kızlada ayrıymış onuda aramış 7 ay ikimizi idare etti sonra ben bunları öğrendim ikinci ayrılığımızdan sonra öğrendim zaten artıkda yüzü yoktu karşıma çıkmaya göklere çıkardığım gözümdeki büyük insan artık yerlerdeyi bakamadı yüzüme diyemedi birşey ve şuan nerde ne yapıyo bilmiyorum teek bildiğim Allahımın yaşatacağı adalet :) şuan iyiyimmmm

canım benim yaa Allah cezasını verıcek emınım . sen yeterkı ıyı ol mutlu ol. o adamada yazıklar olsun...

bence sen araplari yanlis tanimissin guzelim:52::52::52: 26 milletin hepsini ayni kefeye koyamazsin benim esimde arap 8 senedir birlikteyiz daha 1 yanlisini gormedim ne onun ne de arkadaslarinin dunyaya bir daha gelsem yine bir arapla evlenirdim benim arkadaslarimin hepsi turkle evli ne olaylar yasiyorlar aklin sasar bende yurt disinda okudur oradaki turkleri yaptiklarini bir gorseydiiinnn ohooooo yaniii bu isin dili dini olmaz karakterliyse Allah korkusu varsa biseycik olmaz

tabiikide herkesin karakteri farklıdır onlar birde sevgilileri yoktur diye öyle takılabilirler sonucta erkek bu türkte yapar arapta yapar sonucta hepsinde 1 tane nefs var :D

Son düzenleme:
Canımmm ne yalan soyleyım cok sevındımmmm :D

canım bende cokkk cok sevindim ama arya dekanı koydu dekan koordinatöre msj attı ama şimdii hiç birinden cevap yok belli degil...polonyadaki koordinatör kesin net cevap verip o mailide burdaki ordaki koordinatörlere bide sevgilime göndermişti burdaki koordinatörüde olay bitti gibi mail atmıştı bakalım yani haberdar ederim :))

kesinlikle haklısın senin yerinde kim olsa boyle düsünür canim sevgilin gitmeden bulusun ve içini dok boyle boyle korkuyorum ben seni kaybetmekten diye eminim anlayısla karsılar cunku seven kıskanır
bol sans

E bırak gitsin, aldatacak bir adamsa eğer aldatsın.
Onu denemek için tam fırsat bulmuşsun işte.
Aldatırsa, işler daha da ciddiye binmeden ayrılmış olursun ne güzel.
Aldatmazsa da, "orda bile aldatmadı, bu adam, adam gibi adam" diyebilirsin.
Bu arada, aldatırsa nerden bileceğim falan deme, çünkü elbette öğreneceksin öyle bir durum olduğunda.
Hiçbir şey gizli kalmaz.

Doğru diyorsunuz..
Ama bide bunun ama kısmı var işte..
Diyelim ki güvendim ona destek oldum olumsuz birşey hissettirmedim herşey güzel bitti türkiyeye döndü.
Bu süre zarfında da orda kaçamaklar yaptı ve biz bunu bilmiyoruz. Ondan sonra ne olucak ? Ya bunu hiç öğrenmiycez yada karşımıza bir gün dank diye çıkıcak. Sonraki psikolojimi düşünüyorum yazık olucak herşeye.
Ağır basan taraf bende bu kendimide kandırmak istemiyorumm:50:

Aynı hisleri paylaştığımıza emin olabilirsiniz ama sonsuz bir güven olmasın diyorum bende zaten :)

Bu güvensizliğinin altında bir sebep olmalı.
Kendinde söylemişsin aldatma gibi birşey oldu diye. Ne oldu ki?

''zelalolacak'' çok üzüldüm senin adına gerçekten..:50:
Allahım diyorum ya benimde başıma böyle birşey gelirse kaldıramam bunu. Önce kendime kızarım ona güvendiğim için.
İŞte bak bide hiç birşeyden haberin olmuyor ve sonradan öğreniyorsun o daha da berbat!
Bizimki beni bundan 3 ay öncesi aldatma gibi birşeyde gerçekleştirdi o yüzden fena durumum
:2:

canım boş ver ya kaldıramam diede düşünme ben kendi cezamı çekiyorum herkesten çok ona değer vermiştim kimseyi gözüm görmüyordu ailemi bile Allah cezamı bu şekilde verdi ya yaparsa ya giderse ya beni sevmezse dedim kaldıramam dedim Allah benim başıma verdi demicesin öle öle bir kaldırıyorsun ki yemin ederim dünyalar kadar da sevsen yavaş yavaş alışyorsun sonra unutuyorsun ben şimdi geçekten sevip aşık olmak istiyorum gelemem artk sıkıntıya yıllarca bekledim birini ama artık kendim varı değerli olan önce benim

sen de öle düşün olacağı varsa olur Allah büyük ama şüeye düştüğün anda bitir şüpe gerçeğe dönüşüyor çünkü cnm

Back
X