canım benimde 4 yıllık ilişkim var sevgilimde 4bucuk aylıgına polonyaya gidicek(gerçi bi engel çıktı yazımın sonunda anlatırım:))) seni gayet iyi anlıorum ki ben sevgilime yüzde 100 güvniyorum yinede acaba diye geçiyor içimden ortam rahat sevgilim yakışklı kızlar rahat sanki hepsi kollarını açmış onu bekliyorlarmış gibi geliyor bana kendmi çok yıprattım ben burada tek bir hatası yalanı bile olmadı dışarda arkdşlarım görüdügnde bile nasıl efndi çocuk kafasnı kaldırmıyor diyorlar ki gerçkten çok efendi agır biri çokk seviyor beni kaybtmek asla istmez ama yinede korkuyorum

güvenmekten başka çaremiz yok ki hata yaparlarsa yalan söylerlerse falan dünyanın sonu degil, evet aglarız üzülürüz ama gerçek karekterlerini görmüş oluruz dimi ama?..ha benm sevgilimin gidişi biraz muallakta kabul mektubu gelmedi diye ordaki koordinatöre mesj atmış hey! kabul mektubunu bekliyorum orda ne yapıyorsunz dünya kadar işm var hergn kabul mektubunn gelmesni düşünüyorum..pufff yazmış birzda inglizcesinn azizligine ugramış. koordinatör cvp atmış işte sizi kabul edemeyiz saygıızca tavrnzdn dolayı erasmus ükelerin tanıtımı vsvs diyip kabul etmediklerini söylemiş...kendi koordinatörüde çok kızmış sevgilime..dekanla konuşup durumu anlatmış ingilizcesinn azizlgie ugradıgını dekan koordinatöre mail atmış herşey muallaka gitmeyebilir:) evet kendim için sevindim onun adına üzüldüm..gitcekleri varsa giderler mutlaka umarım bekledigimize degecek tavırlar göstrirler..sevgline güvenmedigini belli etme zaten güvenmiyor kaybetck bişeyim yok diye düşünmesin ve egitim içn gidiyosun bnun için katlanıyorum imajını ver oda aklına öyle yerleştrsin:) bu arada kendimide anlattım sayfanda umarım kızmamışsındır..