Ben sizi suriyeli afgan mültecilerle bir tutmuyorum. Ben çocukken azeri türkü arkadaşlarımız da vardı, lisans üstü eğitimimi alırken irandan gelmiş bir sürü öğrenci de vardı. Hepsi de gayet aklı başında, modern, kültürlü insanlardı. Ama biz Türkiye olarak son yıllarda çok şey yaşadık maalesef. Bu göç ve sığınma meselesi yüzünden çok çektik hala çekiyoruz. Kimsenin nereli olursa olsun bir yabancıya daha tahammülü kalmadı. Bir yorumunuzda demişsiniz ya kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olmaktan bıktık, hah aynen öyle işte biz de bıktık. Ya parası olan yabancılar gelip ülkenin sefasını sürüyor emlak piyasasını coşturuyor, oteller bizi değil onları istiyor ya da beş kuruşu olmayan sığınmacılar gelip bizim yararlanmak için bir ton vergi verdiğimiz sosyal haklardan ücretsiz faydalanıyor. Yıldık artık, bezdik. Hayrat gibi oldu ülkemiz. Biz çalışıyoruz başkaları yiyor. Zaten işsizlik almış başını gidiyor. Kimse gelenin etnik kökenine bakmaz artık o yüzden. Onlarla aynı kefeye konmanız da bundan. Hakkınızda hayırlısı olsun.