- 23 Nisan 2021
- 2.373
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.952
- 73
Çünkü size de onlardanmışsınız gibi muamele edilecek. Bizim için hepiniz birsinizben niye uzuliyim ki . hiç biri değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü size de onlardanmışsınız gibi muamele edilecek. Bizim için hepiniz birsinizben niye uzuliyim ki . hiç biri değilim
Genel olarak Ortadoğulu çocuklar dışlanıyor demek istiyorum. Açıkça yazayım o zaman sizi de dışlayacaklar.ben niye uzuliyim ki . hiç biri değilim
Nasıl size ne? Kendinizle çelişiyorsunuz.bundan bana ne?
Öyle olacak kimse iran türkü aa türküz hepimiz de demiyor üzgünüm yaniGenel olarak Ortadoğulu çocuklar dışlanıyor demek istiyorum. Açıkça yazayım o zaman sizi de dışlayacaklar.
anliyorum . malesef çoğu insan yabanci yani arap ya da fars diye kadasina yazmiş gibi .Genel olarak Ortadoğulu çocuklar dışlanıyor demek istiyorum. Açıkça yazayım o zaman sizi de dışlayacaklar.
Evet bana da konu tartışma ve huzursuzluk yaratmak için açılmış gibi geldi . Biz gerildikçe eğleniyor sanırım .Ben sunu anlamadim ulkemize o kadar yil gelip gitmissiniz, ikamet alacak kadar tanidiklariniz var. Bu konunun amaci ne yani o zaman polemik mi? Ben carsaflilari gormek icin hangi mahalleye gidilir hic bilmiyorum mesela siz onu bile biliyorsunuz.
siz afgan ve arap dan yadafars dan bahs etmektesiniz . onun için bana ne diyorum . hiç biri degilim çunkuNasıl size ne? Kendinizle çelişiyorsunuz.
Eğitim için gelmek istemiyor musunuz? Sizin çocuğunuzun olduğu sınıfa kimse çocuk göndermek istemeyecek, mecburen gönderenlerde çocuğunuzla çocuğunun arkadaş olmasını istemeyecek.
Ee size ne olan kısmı anlatabilmişimdir umarım.
Anlamamak için direniyorsunuz ama yabancılar belli oluyor yazmasına gerek yok.anliyorum . malesef çoğu insan yabanci yani arap ya da fars diye kadasia yazmiş gibi .
Sevgili konu sahibi,bakin ,bizim insanlarimiz gercekten cok sıkıntı yasadi ,yasiyor ortadogu göcmenlerinden.Bursanin bir zamanlar elit denen semtleri, bu göcmenlerin istilasi altinda.Buralardan biz yerliler olarak gecmek bile mümkün degilken (sürekli hır gür,arapca iş yerleri,pislik,asiri sayida terbiyesi olmayan ,ailesi tarafindan saldim cayira usúlü yetistirilen ,etrafa zarar veren cocuklar ,kadinlara yiyecek gibi bakan erkekler vs vs ) size buyrun gelin ,iyi yaparsınız diyemiyoruz maalesef.Belki gercekten cok iyi insanlarsinizdir ,sizi tanimiyoruz ,sizin nezdinizde söylemiyoruz bunlari ama burda hepimizin önyargisi olustu yillar icinde ister istemez.Dolayisiyla üzerinize alinmayiniz ama size karsi olumsuz yorum yazanlara da kızmayınız. Cünkü zarar gören ,rahatsiz olan bizleriz.Bu sartlarda ben yine de önemsemem derseniz ,siz bilirsiniz. Yarin bir gün cocugunuzu okula verdiginizde bile istenmeyen olacaksiniz,mobing göreceksiniz.Sahsen ben ülkemde kalmayi tercih ederdim.Karar sizin tabii.Hayirlisi olsun hakkinizda.o zamanlar benim ulkem bu kadar insanlara hayvan gibi davranmiyordu. kimse başka bir ulkenin 2. derece vatandaşi olmak istemez . sadece çocuğumun daha nezih ortamda buyumesini istedim . iran, devleti yuzunden biraz insanlarin zivaradan çikmasina doğru gidiyorbiz turkler zaten kendi dilimize okumaya bile hakkimiz yok . . biz oyle insanlar değiliz kendi dilimizle konuşan ve nezih olan ortamda olmak istedik . ama olmayacak galiba
Biz gerilmiyoruz aslında zaten olan oluyor bu konuda içimizi döküp aslında yüzlerine söylemek istediklerimizi söylüyoruzEvet bana da konu tartışma ve huzursuzluk yaratmak için açılmış gibi geldi . Biz gerildikçe eğleniyor sanırım .
ben arkadaşin jevabini verdim . hiç eğlenceli değil ve sizi germek istemiyorum . anlayişla karşiliyorum diyorumher yerde . neden benihasta ruhlu ve geri zekali saniyorsunuz ?Evet bana da konu tartışma ve huzursuzluk yaratmak için açılmış gibi geldi . Biz gerildikçe eğleniyor sanırım .
o zamanlar benim ulkem bu kadar insanlara hayvan gibi davranmiyordu. kimse başka bir ulkenin 2. derece vatandaşi olmak istemez . sadece çocuğumun daha nezih ortamda buyumesini istedim . iran, devleti yuzunden biraz insanlarin zivaradan çikmasina doğru gidiyorbiz turkler zaten kendi dilimize okumaya bile hakkimiz yok . . biz oyle insanlar değiliz kendi dilimizle konuşan ve nezih olan ortamda olmak istedik . ama olmayacak galiba
pardon biraz açiklarmisiniz? ben şimdi neyle suçlaniyorum?Biz gerilmiyoruz aslında zaten olan oluyor bu konuda içimizi döküp aslında yüzlerine söylemek istediklerimizi söylüyoruz
Terapi gibi de oluyor gerilmiyorum ben açıkçası
ha bana da öyle geldi
Ayrıc türkiye nin artık ırkçılık yapmaya kadar yol aldığını ve canımızdan bezdirdiklerini de konu gerçek olmasa bile haykırmak istedim
Üçüncü kere söylüyorum ki bizim için hepiniz aynısınız. Ortadoğulusunuz, bu bizim için yeterlisiz afgan ve arap dan yadafars dan bahs etmektesiniz . onun için bana ne diyorum . hiç biri degilim çunku
Çalıştığım kurumda İranli bir klinik psikolog vardı ama kendi psikolojisi bozuk Türklere demedgi laf kalmıyordu. Herkesin peşinden iş çeviriyordu. patronumzda kökeni yabancı olunca o öyle demek istememstr diyerek sustryrdu sonunda ben işimden ayrıldım o derece ... Şimdi ağzımdan kötü laf çıkacak da neyse.Ben gittiğimde İran halkına yasak vardı ama umrede resmen o yörenin insanları o kadar kaba ki.... Allah Resulünun huzurunda bile kavga itiş kakış ve hepsi malum bölgenin insanları. Bize demişlerdiki dua edin İranlı yok yoksa olurdunuz. Çok yabani davranıyorlar, kibari varsa tenzih ederim ama sanmam
Sizi suçlamıyorum yazdıklarımla ben genel yazdım açıkçasıpardon biraz açiklarmisiniz? ben şimdi neyle suçlaniyorum?