ulkenize yerleşecez, yardim lutfen

İran yerine ingiltereden geliyorum deseydi kimse böyle davranmazdi
Orta Doğu duyarı kasma lütfen ya lütfen ... Hepsi ....olsun gitsin ne ABD li ne Alman ne suuriyeli ne İran hiçbirini istemiyorum. Çünkü onların hiçbirinin ülkesinde huzurla yaşayamam!

İran yerine ingiltereden geliyorum deseydi kimse böyle davranmazdi
Evet çünkü adamlar toplum kurallarını iyi biliyorlar. Öyle oraya buraya arapça tabelalar asıp ruhsatsız vergisiz iş yeri açmıyorlar. Ona buna taşkınlık yapmıyorlar. Türkçeden öok Arapça duymaktan kendi ülkemizde bıktık. Avrupalılar olsun Afrıka bölgesinden gelenler olsun düzgün çalışıp buranın dilini öğreniyorlar. Ama yıllardır burada yaşayanlar bı ıkı kelime öğrenmeye zahmet etmiyor yakında adamlar bizi ülkeden kovarkende böyle söylersin artık

Yol geçen hanı oldu ülke ya kendi ülkemde artık tabelaları arapça görmekten ciddi derece haz etmemeye başladım. Irkçılıkla vs de alakası yok bu durumun ben ülkemde azınlık olup kendi ülkemde bok gibi yaşayıp sefasını başkalarının sürmesinden hoşlanmıyorum. Her yerdeler birde insanları belli mahallelere kadar sokmuyorlar adamlar bizim ülkemizde bize rest

Kusura bakmayın işte buda bizim salaklığımız insanların suratına çteşekkurler her kese, demek ki sizin de devletiniz , bizim gibi , sadece para istiyor .ikamet için 2500000 dolar istiyorlar ki bi yakin zamanda 500 e çikacak, keşke insanlarin isteklerine de baksalar

İş, meslek durumlariniz nedir?
Neden geleceksiniz, biraz detay verseniz?
Yeni bir hayat kuracaksiniz, boyle o piti piti gibi olmus.

Kusura bakmayın işte buda bizim salaklığımız insanların suratına çat çat içimizdekileri söylemiyoruz ama emin olun ülkenin geneli istemiyor bıktık
demek ki sizin de devletiniz bizim gibi. sadecepara duşunuyor 🤔

İş, meslek durumlariniz nedir?
Neden geleceksiniz, biraz detay verseniz?
Yeni bir hayat kuracaksiniz, boyle o piti piti gibi olmus.
şimdilik iş kurma duşunmuyoruz ,gelir var . çocuk daha iyi ve insani şatlarda okusun , bizim ulkemiz artik yaşanmaz hale geldi. ama şimdi bakiyorum ki bir daha duşunmemiz lazim. sizin millet hakli sanirim .

Benca avrupayı deneyin en iyisi o bizim ülke çok kalabalık
Artık kimse gelmesin zaten yeterine çok ulusluyuz hiç gerek yok

ortadoğu kültürünü sevmiyorum sevemiyorum
Sevmemin imkanı yok
Gelmeyin yahu gelmeyin yer kalmadı

toplama ülke olduk ya izmir de ben gezmek istiyorum müsadenizle

türkçe dışında arapça yazılar görmekten de artık yoruldum burası

türkiye cumhuriyeti devleti....

Cunku orada rahat takılamazlar
Dimi zaten baskıdan kaçmışlar. İran'dan başı kapali olan burada maşallah maşallah ....

Ayrıca arkadaşlar bence yeni bir düzen gelsede bu Suriyelilere çözüm olamaz gibi. İnşallah sonradan gelenleri bir yollarlarsa ona şükür ederiz. 🤲🏻🤲🏻 Devlet okulları hastahaneleri dolu bu insanlar... Ha tamam diyorum olsun ama bunların ülkelerine muhtaç olsak bizi bir kaşık suda bogarlar. .... Bak Filistinlilere kaçıyorlar mi? Ya da bayır bucak Türkmenlerine????

şimdilik iş kurma duşunmuyoruz ,gelir var . çocuk daha iyi ve insani şatlarda okusun , bizim ulkemiz artik yaşanmaz hale geldi. ama şimdi bakiyorum ki bir daha duşunmemiz lazim. sizin millet hakli sanirim .
Fırsatını bulsam ben de gideceğim buralardan. Araplar gelip öyle yaşanmaz kıldılar ki ülkeyi.

Umarım almazlar sizi de karşılaşmayız diyeceğim ama hiç umudum yok. Gelene geç diyoruz malum.
😔yok gelene değil . 250000 dolar ki çok yakinda 500000dolara çikacak. onu alip geç diyorlar. ama sanirim haklisiniz 42 yaşindayim ve sadece gorduklerim uzerine karar veriyordum . buraya uye olup sormam gerçekten iyi oldu

Bizcede cunku bunlari burda yaşayacaksınız. Sizlere hep tepkili davranicaz, gormek bile istemiycez. Cocuklariniz icin ne kadar iyi bir ortam olabilir.

Dimi zaten baskıdan kaçmışlar. İran'dan başı kapali olan burada maşallah maşallah ....

Ayrıca arkadaşlar bence yeni bir düzen gelsede bu Suriyelilere çözüm olamaz gibi. İnşallah sonradan gelenleri bir yollarlarsa ona şükür ederiz. 🤲🏻🤲🏻 Devlet okulları hastahaneleri dolu bu insanlar... Ha tamam diyorum olsun ama bunların ülkelerine muhtaç olsak bizi bir kaşık suda bogarlar. .... Bak Filistinlilere kaçıyorlar mi? Ya da bayır bucak Türkmenlerine????
burda başlik falan sorun değil. ve biz bunlari duşunecek yaşda ya da fikir de değiliz. bizim sorunumuz ahlak ve guven di . ama sanirim biraz daha duşunmek lazim . teşekkurler

Back
X