- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepside İstanbul, İzmir Bursa peşinde ... İstanbul artık nasıl bir dejenere olduysa toparlanamiyor. Gidin Mardin, Hakkari, Şırnak niye gitmiyorlar....2 kişi 2 kişidir dedim![]()
Aynen. Bir ingilizi bir iranliya, suriyeliye, afganliya tercih ederim. Ortadoğu halkından bıkmış, tiksinmiş durumdayım.İran yerine ingiltereden geliyorum deseydi kimse böyle davranmazdi
Orta Doğu duyarı kasma lütfen ya lütfen ... Hepsi ....olsun gitsin ne ABD li ne Alman ne suuriyeli ne İran hiçbirini istemiyorum. Çünkü onların hiçbirinin ülkesinde huzurla yaşayamam!İran yerine ingiltereden geliyorum deseydi kimse böyle davranmazdi
Evet çünkü adamlar toplum kurallarını iyi biliyorlar. Öyle oraya buraya arapça tabelalar asıp ruhsatsız vergisiz iş yeri açmıyorlar. Ona buna taşkınlık yapmıyorlar. Türkçeden öok Arapça duymaktan kendi ülkemizde bıktık. Avrupalılar olsun Afrıka bölgesinden gelenler olsun düzgün çalışıp buranın dilini öğreniyorlar. Ama yıllardır burada yaşayanlar bı ıkı kelime öğrenmeye zahmet etmiyor yakında adamlar bizi ülkeden kovarkende böyle söylersin artıkİran yerine ingiltereden geliyorum deseydi kimse böyle davranmazdi
Zaten mevcut düzen bu yüzden kaybedecek yakında... Sınırdışı olsun bunlar diye.Gelmeyin istemiyoruz. Umarım mevcut düzen değişir, gelenlerin hepsi sınır dışı edilir. Tek temennim bu.
Amin diyeceğim buna. İnşallah suriyelilerden başlayarak herkesi ülkelerine geri gönderirler.Gelmeyin istemiyoruz. Umarım mevcut düzen değişir, gelenlerin hepsi sınır dışı edilir. Tek temennim bu.
Cunku nerde nasıl davranacaklarını biliyorlarAynen. Bir ingilizi bir iranliya, suriyeliye, afganliya tercih ederim. Ortadoğu halkından bıkmış, tiksinmiş durumdayım.
Yol geçen hanı oldu ülke ya kendi ülkemde artık tabelaları arapça görmekten ciddi derece haz etmemeye başladım. Irkçılıkla vs de alakası yok bu durumun ben ülkemde azınlık olup kendi ülkemde bok gibi yaşayıp sefasını başkalarının sürmesinden hoşlanmıyorum. Her yerdeler birde insanları belli mahallelere kadar sokmuyorlar adamlar bizim ülkemizde bize rest
Kusura bakmayın işte buda bizim salaklığımız insanların suratına çteşekkurler her kese, demek ki sizin de devletiniz , bizim gibi , sadece para istiyor .ikamet için 2500000 dolar istiyorlar ki bi yakin zamanda 500 e çikacak, keşke insanlarin isteklerine de baksalar
İş, meslek durumlariniz nedir?
Neden geleceksiniz, biraz detay verseniz?
Yeni bir hayat kuracaksiniz, boyle o piti piti gibi olmus.
demek ki sizin de devletiniz bizim gibi. sadecepara duşunuyorKusura bakmayın işte buda bizim salaklığımız insanların suratına çat çat içimizdekileri söylemiyoruz ama emin olun ülkenin geneli istemiyor bıktık
Cunku orada rahat takılamazlarHepside İstanbul, İzmir Bursa peşinde ... İstanbul artık nasıl bir dejenere olduysa toparlanamiyor. Gidin Mardin, Hakkari, Şırnak niye gitmiyorlar....
şimdilik iş kurma duşunmuyoruz ,gelir var . çocuk daha iyi ve insani şatlarda okusun , bizim ulkemiz artik yaşanmaz hale geldi. ama şimdi bakiyorum ki bir daha duşunmemiz lazim. sizin millet hakli sanirim .İş, meslek durumlariniz nedir?
Neden geleceksiniz, biraz detay verseniz?
Yeni bir hayat kuracaksiniz, boyle o piti piti gibi olmus.
Bizim ülkemiz de artık yaşanmaz hale geldi.şimdilik iş kurma duşunmuyoruz ,gelir var . çocuk daha iyi ve insani şatlarda okusun , bizim ulkemiz artik yaşanmaz hale geldi. ama şimdi bakiyorum ki bir daha duşunmemiz lazim. sizin millet hakli sanirim .
Dimi zaten baskıdan kaçmışlar. İran'dan başı kapali olan burada maşallah maşallah ....Cunku orada rahat takılamazlar
Fırsatını bulsam ben de gideceğim buralardan. Araplar gelip öyle yaşanmaz kıldılar ki ülkeyi.şimdilik iş kurma duşunmuyoruz ,gelir var . çocuk daha iyi ve insani şatlarda okusun , bizim ulkemiz artik yaşanmaz hale geldi. ama şimdi bakiyorum ki bir daha duşunmemiz lazim. sizin millet hakli sanirim .
Umarım almazlar sizi de karşılaşmayız diyeceğim ama hiç umudum yok. Gelene geç diyoruz malum.
Bizcede cunku bunlari burda yaşayacaksınız. Sizlere hep tepkili davranicaz, gormek bile istemiycez. Cocuklariniz icin ne kadar iyi bir ortam olabilir.şimdilik iş kurma duşunmuyoruz ,gelir var . çocuk daha iyi ve insani şatlarda okusun , bizim ulkemiz artik yaşanmaz hale geldi. ama şimdi bakiyorum ki bir daha duşunmemiz lazim. sizin millet hakli sanirim .
Evet yakında çok net ayrım olacakBizcede cunku bunlari burda yaşayacaksınız. Sizlere hep tepkili davranicaz, gormek bile istemiycez. Cocuklariniz icin ne kadar iyi bir ortam olabilir.
burda başlik falan sorun değil. ve biz bunlari duşunecek yaşda ya da fikir de değiliz. bizim sorunumuz ahlak ve guven di . ama sanirim biraz daha duşunmek lazim . teşekkurlerDimi zaten baskıdan kaçmışlar. İran'dan başı kapali olan burada maşallah maşallah ....
Ayrıca arkadaşlar bence yeni bir düzen gelsede bu Suriyelilere çözüm olamaz gibi. İnşallah sonradan gelenleri bir yollarlarsa ona şükür ederiz.Devlet okulları hastahaneleri dolu bu insanlar... Ha tamam diyorum olsun ama bunların ülkelerine muhtaç olsak bizi bir kaşık suda bogarlar. .... Bak Filistinlilere kaçıyorlar mi? Ya da bayır bucak Türkmenlerine????