ulkenize yerleşecez, yardim lutfen

Dimi zaten baskıdan kaçmışlar. İran'dan başı kapali olan burada maşallah maşallah ....

Ayrıca arkadaşlar bence yeni bir düzen gelsede bu Suriyelilere çözüm olamaz gibi. İnşallah sonradan gelenleri bir yollarlarsa ona şükür ederiz. 🤲🏻🤲🏻 Devlet okulları hastahaneleri dolu bu insanlar... Ha tamam diyorum olsun ama bunların ülkelerine muhtaç olsak bizi bir kaşık suda bogarlar. .... Bak Filistinlilere kaçıyorlar mi? Ya da bayır bucak Türkmenlerine????
Türkiye de Toplum kurallarına uyan bir tane iranlı ya da suriyeli görmedim
Gercekten ben ırkcılık yapan biri asla olmadım .
Ama gözümle gördüklerim bunlar. O kadar rahatlar ki sanki biz başkasının ülkesine gelmişiz gibi

😔yok gelene değil . 250000 dolar ki çok yakinda 500000dolara çikacak. onu alip geç diyorlar. ama sanirim haklisiniz 42 yaşindayim ve sadece gorduklerim uzerine karar veriyordum . buraya uye olup sormam gerçekten iyi oldu
Yerinizde olsam Avrupaya giderdim. Madem çocuğun hayat standartlarını düşünüyorsunuz. Ama ne olur, Allah hakkı için kültürünüzü götürmeyin gittiğiniz yere. Kocalarınıza, erkek çocuklarınıza kadının mal olmadığını anlatın, öğretin. Herkesin insan olduğunun farkında olsunlar onlar da.

burda başlik falan sorun değil. ve biz bunlari duşunecek yaşda ya da fikir de değiliz. bizim sorunumuz ahlak ve guven di . ama sanirim biraz daha duşunmek lazim . teşekkurler
Yok canım yok bizim ülkede hiçbiri kalmadı bizde onları arıyoruz. Çocuk yapmıyor halk sırf özel okula ve özel hastahanelere götürmek için çünkü diğer yerler çöp olmuş vaziyette.

Türkiyedeki insanlar sırf bu yüzden artık ırkçılık yapacaklar
Yani geleceğimiz o özellikle ortadoğu kültürüne karşı herkes çok dolu

malesef durum bu
Kadın çocukta gelmiyor sırf erkek ya. Gelenlerde savaştan kaçıyor sözde ama maşallah tavşan gibide ürüyorlar rahatlığa bak. Zaten millet doldu artık ayrımcılık ırkçılık baş göstercek belli yani aksi olmaz

bir neden bile sormuyorsunuz , ben 30 senedir turkye ye gidip geliyorum hiç sizin gibilerle karşilaşmadim hep saygi ve sevgi gordum . umarum orda karşilaşmayiz 😏
30 senedir gelip gidiyorsan bizden iyi bilirsin nerde yaşayabileceğini. İstanbul istememeniz isabet olmuş, şehir doydu doydu. Sıkış tepiş yaşıyoruz, yether yani.

Türkiye de Toplum kurallarına uyan bir tane iranlı ya da suriyeli görmedim
Gercekten ben ırkcılık yapan biri asla olmadım .
Ama gözümle gördüklerim bunlar. O kadar rahatlar ki sanki biz başkasının ülkesine gelmişiz gibi
Ben gittiğimde İran halkına yasak vardı ama umrede resmen o yörenin insanları o kadar kaba ki.... Allah Resulünun huzurunda bile kavga itiş kakış ve hepsi malum bölgenin insanları. Bize demişlerdiki dua edin İranlı yok yoksa olurdunuz. Çok yabani davranıyorlar, kibari varsa tenzih ederim ama sanmam

Kadın çocukta gelmiyor sırf erkek ya. Gelenlerde savaştan kaçıyor sözde ama maşallah tavşan gibide ürüyorlar rahatlığa bak
Benim hiç bir cinsiyete tahammülüm yok kendi vatandaşım yardıma muhtaç durumda iken kşmseye ekstra yardım etmeyi aklımdan geçiremiyorum ben

üzgünüm ama devletler zaten halklarının çıkarlarını korumak adaleti düzeni sağlamak içindir

Ayrica sizlerde parası olanlar geldi buraya ev fiyatları piyasa iyice degisti. Evler yuzde yuz artti. Bizler ev alamaz hale geldik. Paragöz insanlarımız sizlerden fazlasını alacak diye, bizler ülkemizde ev alamaz olduk.
Iyi bir meslek sahibiyim ama hala ev alamadım sayelerinizde. Alacağım yere bir bastınız fiyat 2 katına çıktı alamadım sonrada iyiki almamisim dedim. Eşleriniz yuzunden havuza giremiyoruk, sapık gibi bizleri izliyorlar sizi örtüp. Donlariyla geziyorlar camda balkonda.

Benim hiç bir cinsiyete tahammülüm yok kendi vatandaşım yardıma muhtaç durumda iken kşmseye ekstra yardım etmeyi aklımdan geçiremiyorum ben

üzgünüm ama devletler zaten halklarının çıkarlarını korumak adaleti düzeni sağlamak içindir
Suriyeli şu bu alacağına git eziyet gören uygur türklerini al. Hiç yoktan Türkler bizim insanlarımız ama biz daha türkmenlere yardım etmedik anca Araplara yardım eli

Suriyeli şu bu alacağına git eziyet gören uygur türklerini al. Hiç yoktan Türkler bizim insanlarımız ama biz daha türkmenlere yardım etmedik anca Araplara yardım eli
Bir tek Filistin halkını sevip yardım etmek istiyorum 🤲🏻 çünkü onurlu ve bir hedefleri var, mübarek Aksa'yi korumak. Cidden biz gidersek Aksa ne olur diyorlar 😭

Şuan ekonomik olarak hiç kimseyi alacak durumda değiliz değiliz yani
Ben geçen sadece 5 10 tl için ağladım ya bak bu normal mi?
Asla değil

Ben gördüm. Kizimin sinifinda 1 tane suriyeli cocuk vardi . Cocukta , anneside kibardilar. Ama sadece 1 tane gördüm.

Bulunduğum yerde suriyeli ve afgan cok var . Erkeklerin toplu halde gezmesinden özellikle rahatsizim .Geldikleri gunden beri ulke ekonomisi kotuye gidiyor. Bundan rahatsizim .
Ulke olarak bir sey yapmak istiyorlarsa , planli programlı yapmaliydilar.
Kültür farkimiz var net , ve bundan cok mutsuzuz artik .
Turkler yurt disina giderken belli sartlarda gidiyorlar. Ulkemize gelenlerde kurallar icinde gelecekse amenna.
Multeci olarak gelenler belli bir yerde toplanip , ona gore gecici is ayarlanip , ulkede duzen saglandiktan sonra geri gitmeliydiler.
Ulkemiz yeterince huzursuz baska ulkeleri deneyin.

Ben gittiğimde İran halkına yasak vardı ama umrede resmen o yörenin insanları o kadar kaba ki.... Allah Resulünun huzurunda bile kavga itiş kakış ve hepsi malum bölgenin insanları. Bize demişlerdiki dua edin İranlı yok yoksa olurdunuz. Çok yabani davranıyorlar, kibari varsa tenzih ederim ama sanmam
Yan komşularım sanki uzaya gıtmıscesıne, sankı etraflarında kimse yokmuşcasına yaşıyorlar.

Perdeler acik sevişilir mi yahu! Anladık başka yerden geldiniz ama insan kendine yakıstıramaz her şeyden once

Ordan taşınan komşum da karşı siteye taşında. Her şey açık izliyoruz ister istemez dedı .

Ben onlardan yola çıkarak hepsine söylemiyorum. Ama bayramda ailemin yanına gittim orada daha cok var, allahım bir görseniz...
İnsan nerde olursa olsun toplum kuralına uymalı!

Bakın post sahibi konuyu açtı neredeyse çoğumuz tabiri caizse linçledik.
Bizim toplumumuz ırkçı bir toplum degil.
Gercekten degil
Ama gelenler geldikleri yere gore yaşamadıkları ıcın insanlar da bıkmış durumda. Kendi ülkemizde resmen yabancı gibi olduk, onları izler olduk.

Ve bu hale geldik.
Bana gore insan insandır. Ama işte insan dediğin de biraz topluma uymalı
Zor degil bu

Yerinizde olsam Avrupaya giderdim. Madem çocuğun hayat standartlarını düşünüyorsunuz. Ama ne olur, Allah hakkı için kültürünüzü götürmeyin gittiğiniz yere. Kocalarınıza, erkek çocuklarınıza kadının mal olmadığını anlatın, öğretin. Herkesin insan olduğunun farkında olsunlar onlar da.
her ulkede kotu ve iyi insanlar ver. nasil her kese bir gozde bakiyorsunuz? turkye de benim ogrenci kardeşimin gozunu çikardilar. haber bile oldu ama bunu her kese yansitmak doğru değil

Şuan ekonomik olarak hiç kimseyi alacak durumda değiliz değiliz yani
Ben geçen sadece 5 10 tl için ağladım ya bak bu normal mi?
Asla değil
Katkılarıda yok kı bak şu Afrıka bölgesinden gelen insanlara gidip taşkınlık yapmıyorlar eğitim için geliyorlar ya da gelip cüzdan çanta satıp alın teri kazanıp üç beş ailelerine yolluyorlar. Ama bunlarda para var ama anca ürüyorlar taşkınlık yapıyorlar ne biliyim her yere kendi ülkeleride sanki arapça yazılar Arapça duymaktan görmekten nefret etmiş durumdayım. Bizim esnaflar bir şeyi geciktirsin hemen ceza ama bunlarda ruhsatsız vergisiz iş yeri açıp para götürüyorlar

Back
X