- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
bu kadın demekte ne gibi bir sorun var...bu kadin diye hitap etmeyiz biz. edepsizliktir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadın demekte ne gibi bir sorun var...bu kadin diye hitap etmeyiz biz. edepsizliktir.
oģlum uzerine yemin ediyorum ki bilgi almak istiyordum . zaten sizin her hangi paranoyaniza tek bir keleme isbat yok. mumkunce tartiş madim . hak berdim . kafanizin girişleri kapali mi? yani benim gibi sabirli insani kizdirmak gerçekten huner sayilir .Konu sahibi amacına ulaştı , öğlen yazmıştım zaten amaç bilgi almak değildi.
Sakin olun lütfen , zaten aklı başında az insan var...
yok ben soylediklarinizi mantikli buluyorum . bu kadar yorumu da empaty le okudum ve beyan tarzlarini beğenmesem de, hakli buldum .
şimdi birisi ikamet alirsa, mulk karşiliğinda , o vergilerini veriyor deģil mi? .
burda hangi sayfada ortalik karişmiş bir rica etsrm ?bu tarz hesapların özellikle ortalığı karıştırmak için hesap açtıklarını düşünmeye başladım artık... takmıyorum artık
size demedim ben deminki polemik yaratan üyeye söyledimburda hangi sayfada ortalik karişmiş bir rica etsrm ?
ben kimsenin yaşayış biçimine karışmadım kendi fikrimi söyledim. benim amacım başka falan değil benim amacım net ama işinize gelmedi. mune dan medet umacağınıza bu kadar şeriat sevdalısıysanız şeriat olan ülkelere gidin rahat edin
Siz hayırdır yahu ?şu anda bile isteye kaos yaratıyorsunuz. ayrıca burası hepimizin ülkesi ve hepimiz ülkemizi severek görüşümüzü yazıyoruz. bu şekilde tehdit edemezsiniz ki bu yazdığınızı şikayet etse problem yaşarsınız resmi kurumlarda.
Ben ne savunmusum????? Bir şöyle hele ben Türkiye Cumhuriyeti'nin öğretmeniyim! Ne konuştuğumu ne savunmadigimi iyi biliyorum.mune şikayet ediyorsun ama senin savunduğun fikir anayasal suç bil istedim![]()
bundan çok emin olmayin. malesef bizim devrim den once fisiltilar turkye de de başlamiş ve inançla suslenmişler. ayni politika lar ama 40 kusur sene sonra. bakin sizler bizleri srvmeye bilirsiniz ama ben turkyeyi srverim . en yakinlarim orda topraģa verildi , çocuklar oldu, yeni akraba, arkadaşlar edindi. allah korusun ki din devlete karişsin .
aslinda ulkeniz yakin zamanda bunu 2 ye katlayacak. ama bana oyle geldi ki, para getiren het kes boyiura bilir , yani devletiniz boyle mesaj veriyor kerkese.Bunu hukukcular daha iyi bilir ama cogu vergi yok, mulkler cok daha uygun, buda bizler icin bir istememe sebebi daha.
Bizler asgari ucretten bile dunya vergi odeyip 10 yil kredi ile makarnayla yasayip ev sahibi olmaya calisirken bunu hosgoremeyiz. Vergi yada degil mulk satisi bu kdr kolay olmamali.
Artık edep derslerini de aliriz demek bu kadından.bu kadın demekte ne gibi bir sorun var...
Sabahtan beri saygı saygı diyorsunuz, size tek bir hakaret edilmedi ama sizin kullandığınız cümleye bakın.kafanizin girişleri kapali mi?
aslinda ulkeniz yakin zamanda bunu 2 ye katlayacak. ama bana oyle geldi ki, para getiren het kes boyiura bilir , yani devletiniz boyle mesaj veriyor kerkese.
Canım sen hamilesin canını sıkma şimdi bu kendini bilmez yüzünden.Sabahtan beri saygı saygı diyorsunuz, size tek bir hakaret edilmedi ama sizin kullandığınız cümleye bakın.
Bizim kafamızın girişleri açık, bu yüzden gelmeyin diyoruz. Sizin kafanızın girişini bilemeyeceğim.
maalesef öyle bir yandan da üzülüyorum. kötüleri yüzünden iyilerine yazık oluyorIs siyasete kayar bu ayri bir konu.
Ama sizin burada komsuluk arkadaslik gorme ihtimaliniz pek yok. Kimsede sabir kalmadi.
işte saygi seviyesi. evet tartişilmaz . pardon.bu kadın demekte ne gibi bir sorun var...
oģlum uzerine yemin ediyorum ki bilgi almak istiyordum . zaten sizin her hangi paranoyaniza tek bir keleme isbat yok. mumkunce tartiş madim . hak berdim . kafanizin girişleri kapali mi? yani benim gibi sabirli insani kizdirmak gerçekten huner sayilir .![]()
Bakın mesela bu bile kültür farkı. Siz bu kadın denmesini edepsizlik olarak görüyorsunuz ama burada normal bir şey bu söylem.bakin saygiyla cevap vermeye çalişiyorum çunku sizleri haksiz bulmuyorum . ama biraz daha saygili olsaniz? bu kadar arap kulturu, orta doģu falan doyorsunuz, siz kendiniz bile sanki biraz geri geri gitmektesiniz. bu kadin diye hitap etmeyiz biz. edepsizliktir.
maalesef öyle bir yandan da üzülüyorum. kötüleri yüzünden iyilerine yazık oluyor
bakin saygiyla cevap vermeye çalişiyorum çunku sizleri haksiz bulmuyorum . ama biraz daha saygili olsaniz? bu kadar arap kulturu, orta doģu falan doyorsunuz, siz kendiniz bile sanki biraz geri geri gitmektesiniz. bu kadin diye hitap etmeyiz biz. edepsizliktir.
biz saygısızız pardon ya. siz çok saygılı insanlar olarak kendi saygı dolu ülkenizde kalın. biz saygısızların ülkesine gelmeyin allah korusun saygınız bozulurişte saygi seviyesi. evet tartişilmaz . pardon.
Canım, çok incesin leonCanım sen hamilesin canını sıkma şimdi bu kendini bilmez yüzünden.