• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ülseratif Kolit mi yoksa başka b şey mi?

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.121
150
53
Merhaba öncelikle en küçük kardeşim de 6 yıl önce kanlı ishal ile birlikte ülseratif kolit olduğunu öğrendik . Şu anda da diğer kardeşim de 3 yıldır karın ağrısı ara ara kan mukus geliyordu Ama doktora gitmiyordu şu üç dört aydır şikayetleri çoğaldı hatta 2 defa tansiyon düşüklüğü bir fenalaşma yaşadı karın ağrısı günde en az 8 en fazla 13 defa büyük tuvaleti çıkıyor dışkıda incelme kanama mukus var ve kolonoskopi oldu kolonoskop raporunu koyuyorum buraya ve parça alıp patolojiye gönderdiler şikayetlerimiz daha da arttı şu anda patoloji sonucunu bekliyoruz ülseratif kolit olanlar bir yazabilir mi? Ben başka şeylerden şüpheleniyorum çünkü

Eklentiler

• IMG-20250929-WA0013.webp
    IMG-20250929-WA0013.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba öncelikle en küçük kardeşim de 6 yıl önce kanlı ishal ile birlikte ülseratif kolit olduğunu öğrendik . Şu anda da diğer kardeşim de 3 yıldır karın ağrısı ara ara kan mukus geliyordu Ama doktora gitmiyordu şu üç dört aydır şikayetleri çoğaldı hatta 2 defa tansiyon düşüklüğü bir fenalaşma yaşadı karın ağrısı günde en az 8 en fazla 13 defa büyük tuvaleti çıkıyor dışkıda incelme kanama mukus var ve kolonoskopi oldu kolonoskop raporunu koyuyorum buraya ve parça alıp patolojiye gönderdiler şikayetlerimiz daha da arttı şu anda patoloji sonucunu bekliyoruz ülseratif kolit olanlar bir yazabilir mi? Ben başka şeylerden şüpheleniyorum çünkü
Merhaba çok geçmiş olsun.Raporu bilmiyorum ama ben başka birşey sormak istiyorum.Diskida incelme demissinizya bunu tarif edebilir misiniz mesela kalem gibimi dahaki ince

Sizin için chat gpteye sordum sonuçlar boyle

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-23-13-45-31-672_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2025-10-23-13-45-31-672_com.openai.chatgpt.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2025-10-23-13-45-29-012_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2025-10-23-13-45-29-012_com.openai.chatgpt.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2025-10-23-13-45-24-001_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2025-10-23-13-45-24-001_com.openai.chatgpt.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 18
annemde de var bu rahatsızlık bende de fmf çıktı genetik rahatsızlıklar bunlar zaten en altta raporda ülseratif kolitten ve rektitden şüphelenilip soru işareti konulmuş çok zor hastalık çok geçmiş olsun rektıt rektum iltahabıda olabilir muhakkak doktora gösterin yağlı kızarma vs yedirmeyin muz haşlanmış sebzeler yedirin birde gaz yapan yiyeceklerden uzak olsun muhtemelen atak döneminde şuan

annemde de var bu rahatsızlık bende de fmf çıktı genetik rahatsızlıklar bunlar zaten en altta raporda ülseratif kolitten ve rektitden şüphelenilip soru işareti konulmuş çok zor hastalık çok geçmiş olsun rektıt rektum iltahabıda olabilir muhakkak doktora gösterin yağlı kızarma vs yedirmeyin muz haşlanmış sebzeler yedirin birde gaz yapan yiyeceklerden uzak olsun muhtemelen atak döneminde şuan
Teşekkür ederim canım yorumun için. Kötü hastalıktan korkuyoruz da o yüzden sordum bende

Back
X