vshape de şişlik morluk falan olmuyor hemen normal hayata dönebiliyorsun lakin yüzünde bir değişikde olmuyor, anlayacağın bir işe yaramıyor
vshape de şişlik morluk falan olmuyor hemen normal hayata dönebiliyorsun lakin yüzünde bir değişikde olmuyor, anlayacağın bir işe yaramıyor
Kendim için bir şey yaptırdım diye mutluluk hissettiriyor insana öyleyse... Ama o kadar para verip de bir değişiklik görememek de insanın canını fena sıkar.
Canım, ben sana özelden bir mesaj göndermiştim, alamadın mı acaba?
canım sıkılmasın diye, debeleniyorum ya ben de işte:))
gerçekten ciddi paralar isteniyor,daha bugün bir klinik tüm yüz 9 bin tl deyiverdi,,o kadar kolay dedi ki hem de yaaaa.........
henüz 2 yıldır uygulanıyor ülkemizde,ancak,kimse pek paylaşmamış ,o yüzden merak had safhada,
yine de ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim,sevgilerrr...:))
Canım, senin surunun nedir ki bu işlemi bu kadar araştırıyorsun? Anladığım kadarıyla kendini kanıtlamış bir işlem değil. Buna rağmen çok da pahalı bir işlem. Yaptırıp da memnun kalmayan bir arkadaşımız da var. Bir de 1 yıllık bir sonuç vadetmesi, işlemi gözardı etmek için çok haklı bir neden. O kadar paraya bir yıllık bir sonuç çok lüks kaçar bence ki, yaptıran arkadaş değil bir yıl, bir haftalık bir etkisini bile görememiş. Bence sen şunun bunun dediğine bakma. Gerçekten yaptıran birisinin söylediklerine bak.
çokk haklısın resigned,,biliyorum bunu da ,işte merak,merak..
benim bi sorunum yok şimdilik şükür ki,,ama olmasın diyedir çabam,
olacak çünkü,yerçekimi gereğini biliyorum,,amaç, olacakarı 3-5 yıl daha ,nebilem bi süre daha erteleme çabası diyelim,
zaten maliyet bu kadar uçuk olmasa mutlaka bu kadar sormadan,gidip denerdim ama, adamlara gidip yüz germe ameliyatı yaptırsam, daha az isterler sanki,,ciddi para bu,,,neyse,,hayırlısı,burada paylaşıyorum şimdilik,
bi de sanırım sen de ankaradasın,
burada onca cerrah ve doktorumuz hiç tenezzül etmemiş bu ulthera cihazına,,bu da çok şaşırtıcı geldi bana,,hiçbirinde yokk,,,istanbulda tam 15 merkezde ve ilginçtir hepsinde farklı seans fiyatlarıyla,,çoğu dolar ve euro istiyor zaten,,
katkına,ilgine çok teşekkür ederim,,yine de olur da duyarsan ,paylaşırsan çok sevinirim,,sevgilerimle..
Arkadaşlar bence de Ultherapy sistemi filan hikaye. Vshape yöntemini çevremde çok fazla deneyen var. Başta ben olmak üzere diğer 2 arkadaşım da denedi. Kaldı ki, benim gerçekten sarkmalarım artık almış başını gidiyordu. Ama vshape makinesi benim kurtarıcım oldu. Ben çevremde herkese artık vshape öneriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?