Ultherapy mi, V shape mi ??

tirane

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
230
16
318
Ankara
Selamlar herkeslere,
yüzdeki sarkma ve yumuşamalar için arayış içine girdim ve en çok bahsedilen bu iki yöntemi buldum,
ancak bu konuda paylaşım yok gibi,
burada var da tatmin edici ve güvenilir bulamadım, malum bazen reklam amaçlı üye olup,sadece o konuya şahane,mükemmel vbg yazıp çıkıyorlar

ultherapy tek seanslık bir işlemmiş ve 3000-6000 tl arası bir fiyatı var, ve en çok istanbulda,antalya,izmir,denizli ve bir de bursada yapılıyor,
koca ankarada onca doktorumuz neden tenezzül etmemiş anlayamadım pek:)

v shape denen yöntem ise bir org sitesinden yönlendirilen adreslerde yapılıyor, ve ankara da bir tek tunalıda bir merkezde uygulanıyor,
4 seans gerekli dediler, seans başı 300-500 tl o da uzmanlar tarafındanmış,doktor mu diye sordum ısrarala,yok dediler,

her ikisi de benzer sistem için, yani deri altına ısıyla hasar oluşturarak derinni kendini toplaması esasına dayanıyormuş,
ama fiyat farkı çok uçuk,ve ikisinde de işlem sonrası yüzde şişlik morluk filan olmuyormuş,hemen yaşama geri dön yani,

bilgisi,deneyimi,duyumu olan arkadaşları bekliyorum,
şimdiden teşekkür ve sevgiyle,

vshape de şişlik morluk falan olmuyor hemen normal hayata dönebiliyorsun lakin yüzünde bir değişikde olmuyor, anlayacağın bir işe yaramıyor

vshape de şişlik morluk falan olmuyor hemen normal hayata dönebiliyorsun lakin yüzünde bir değişikde olmuyor, anlayacağın bir işe yaramıyor

Kendim için bir şey yaptırdım diye mutluluk hissettiriyor insana öyleyse... Ama o kadar para verip de bir değişiklik görememek de insanın canını fena sıkar.
Canım, ben sana özelden bir mesaj göndermiştim, alamadın mı acaba?

Son düzenleme:

çokk teşekkür ederim,
bunu görmeden öteki tarafa yazdım yanıtına,
ister burda ister orda,
yanıtlarsan sorduklarımı,
çok ama çok sevineceğim

Kendim için bir şey yaptırdım diye mutluluk hissettiriyor insana öyleyse... Ama o kadar para verip de bir değişiklik görememek de insanın canını fena sıkar.
Canım, ben sana özelden bir mesaj göndermiştim, alamadın mı acaba?

canım sıkılmasın diye, debeleniyorum ya ben de işte:))

gerçekten ciddi paralar isteniyor,daha bugün bir klinik tüm yüz 9 bin tl deyiverdi,,o kadar kolay dedi ki hem de yaaaa.........

henüz 2 yıldır uygulanıyor ülkemizde,ancak,kimse pek paylaşmamış ,o yüzden merak had safhada,

yine de ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim,sevgilerrr...:))

canım sıkılmasın diye, debeleniyorum ya ben de işte:))

gerçekten ciddi paralar isteniyor,daha bugün bir klinik tüm yüz 9 bin tl deyiverdi,,o kadar kolay dedi ki hem de yaaaa.........

henüz 2 yıldır uygulanıyor ülkemizde,ancak,kimse pek paylaşmamış ,o yüzden merak had safhada,

yine de ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim,sevgilerrr...:))

Canım, senin surunun nedir ki bu işlemi bu kadar araştırıyorsun? Anladığım kadarıyla kendini kanıtlamış bir işlem değil. Buna rağmen çok da pahalı bir işlem. Yaptırıp da memnun kalmayan bir arkadaşımız da var. Bir de 1 yıllık bir sonuç vadetmesi, işlemi gözardı etmek için çok haklı bir neden. O kadar paraya bir yıllık bir sonuç çok lüks kaçar bence ki, yaptıran arkadaş değil bir yıl, bir haftalık bir etkisini bile görememiş. Bence sen şunun bunun dediğine bakma. Gerçekten yaptıran birisinin söylediklerine bak.

Canım, senin surunun nedir ki bu işlemi bu kadar araştırıyorsun? Anladığım kadarıyla kendini kanıtlamış bir işlem değil. Buna rağmen çok da pahalı bir işlem. Yaptırıp da memnun kalmayan bir arkadaşımız da var. Bir de 1 yıllık bir sonuç vadetmesi, işlemi gözardı etmek için çok haklı bir neden. O kadar paraya bir yıllık bir sonuç çok lüks kaçar bence ki, yaptıran arkadaş değil bir yıl, bir haftalık bir etkisini bile görememiş. Bence sen şunun bunun dediğine bakma. Gerçekten yaptıran birisinin söylediklerine bak.

çokk haklısın resigned,,biliyorum bunu da ,işte merak,merak..
benim bi sorunum yok şimdilik şükür ki,,ama olmasın diyedir çabam,
olacak çünkü,yerçekimi gereğini biliyorum,,amaç, olacakarı 3-5 yıl daha ,nebilem bi süre daha erteleme çabası diyelim,
zaten maliyet bu kadar uçuk olmasa mutlaka bu kadar sormadan,gidip denerdim ama, adamlara gidip yüz germe ameliyatı yaptırsam, daha az isterler sanki,,ciddi para bu,,,neyse,,hayırlısı,burada paylaşıyorum şimdilik,
bi de sanırım sen de ankaradasın,
burada onca cerrah ve doktorumuz hiç tenezzül etmemiş bu ulthera cihazına,,bu da çok şaşırtıcı geldi bana,,hiçbirinde yokk,,,istanbulda tam 15 merkezde ve ilginçtir hepsinde farklı seans fiyatlarıyla,,çoğu dolar ve euro istiyor zaten,,

katkına,ilgine çok teşekkür ederim,,yine de olur da duyarsan ,paylaşırsan çok sevinirim,,sevgilerimle..

çokk haklısın resigned,,biliyorum bunu da ,işte merak,merak..
benim bi sorunum yok şimdilik şükür ki,,ama olmasın diyedir çabam,
olacak çünkü,yerçekimi gereğini biliyorum,,amaç, olacakarı 3-5 yıl daha ,nebilem bi süre daha erteleme çabası diyelim,
zaten maliyet bu kadar uçuk olmasa mutlaka bu kadar sormadan,gidip denerdim ama, adamlara gidip yüz germe ameliyatı yaptırsam, daha az isterler sanki,,ciddi para bu,,,neyse,,hayırlısı,burada paylaşıyorum şimdilik,
bi de sanırım sen de ankaradasın,
burada onca cerrah ve doktorumuz hiç tenezzül etmemiş bu ulthera cihazına,,bu da çok şaşırtıcı geldi bana,,hiçbirinde yokk,,,istanbulda tam 15 merkezde ve ilginçtir hepsinde farklı seans fiyatlarıyla,,çoğu dolar ve euro istiyor zaten,,

katkına,ilgine çok teşekkür ederim,,yine de olur da duyarsan ,paylaşırsan çok sevinirim,,sevgilerimle..

Ay ben sana ne diyeyim e mi! Canım sorunun yokmuş ne güzel. 3, 5 sene sonra ortaya çıkacak sorun için insan yana döne sonuçları daha belli olmayan bir işlemin peşine düşmez. Para biriktir, para! Sorunsuz bir cilde yapılan müdahale onun güzelliğini güvence altına almaz, daha da yıpratır. 3, 5 gün sonranın yiyeceğini bugünden yiyip de o gün de yemeyim diyebilir misin? Farklı meraklar bul kendine. Bu kozmetik sektörü psikolojimizi hepten bozdu valla.

Teşekkürler samimiyetine canım:)) öyle haklısın ki, yetişmek de zor, merak da çok,,,,bekleyelim bakalım,azz daha yaşlanalım:))
sevgimle...

ben v shape yaptırmaya başladım, burda ne beklediğiniz de önemli ..ben gıdık ve yüzün alt bölümün incelmesi için yaptırıyorum ve ilk seansta bile farkettiğini söyleyebilirim, toparlandı ve gıdığım küçüldü 4 seans devam edeceğim ..

Bende vshape yaptırmayı düşünüyorum da biraz kararsız kaldım açıkcası...gerçekten ilk seansta bir değişim oluyo mu sence??

Vshape ameliyatsız yüz gerdirme uygulaması yaptırmış ve çok memnun kalmış biri olarak bu uygulamayıntavsiye ederim zaten geçenlerde kanal d doktorum programında önemli bir doktor canlı yayında uygulama yaptı eğer bu cihaz basit ve sonuç vermeyen bir teknoloji olsaydı kanal d ye çıkamazdı herhalde internetten bu video yu izleyebilirsiniz daha fazla bilgi sahibi olmak için.

yeni lpg de gıdıkta ve yüz bölgesindeki kırışıklıklarda etkiliymiş arkadaşlar, doğal ve acısız ama yüz yogasını da destekleyici olarak kullanabilirsiniz.

V shape yaptırıp memnun kalmayan arkadaşlarım oldu hanımlar. Yeni nesil Lpg uygulattı biraz iyileşince daha iyi geldi. Çok iyi araştırıp uygulatın derim.

Ultherapy yaptırmadım ancak vshape yaptırdım 4 seans bir hafta aralıklı oluyordu seanslar ama yaptırdığım yer bir her hafta çağırdı seans sonrası haftada yalnızca bir alet kullanılıyordu. Faydasını görmediğim gibi yüzüm daha çok çöktü ince bir yüz yapınız varsa kesinlikle yaptırmayın derim yüzü inceltiyor olabilir ama asla bir germe etkisi yok. 2000 tl parayı çöpe atmış oldum. En büyük yalanda etkisinin bir kaç ay sonra ortaya çıkacağı son seansın üzerinden 3 ay geçti hiç bir değişiklik olmadı. Maalesef buradaki uyarıları da görmemiştim bir de benim yaptırmaya başladığım dönemde pek yaygın değildi sanırım. Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar.

Kızlar çok şaşırdım yaaa. Ben bizzat kendim kıydım paraya valla kadıköydeki vshape merkezinde yaptırdım. Ben acaaayip memnun kaldım. İlk seanstan çıktım eve geldim eşim hemen anladı:)) 2.seansta ise artık benim de farkettiğim değişmeler oldu yüz çevremde. Bana kalırsa lpg filan hikaye. Herkes bişey çıkarıyo artık. Moda oldu yanii. Ama vshape sistemi ne sarkma ne gıdı bıraktı yüzümde. Verdiğim paraya hiç acımadım. Helal hoş olsun

Arkadaşlar bence de lpg sistemi filan hikaye. Vshape yöntemini çevremde çok fazla deneyen var. Başta ben olmak üzere diğer 2 arkadaşım da denedi. Kaldı ki, benim gerçekten sarkmalarım artık almış başını gidiyordu. Ama vshape makinesi benim kurtarıcım oldu. Ben çevremde herkese artık vshape öneriyorum.

Arkadaşlar bence de Ultherapy sistemi filan hikaye. Vshape yöntemini çevremde çok fazla deneyen var. Başta ben olmak üzere diğer 2 arkadaşım da denedi. Kaldı ki, benim gerçekten sarkmalarım artık almış başını gidiyordu. Ama vshape makinesi benim kurtarıcım oldu. Ben çevremde herkese artık vshape öneriyorum.

Arkadaşlar siz siz olun o denen Ultherapyl denen o lanetten uzak durun!!! Mahfettiler suratımı!!!! Ultherapy sistemi hakkında çok fazla şikayet duyuyorum artık zaten. Ama iş işten geçti. Eşimde artık hiç bir sisteme izin vermiyor dünya para harcadığım için. Şikayet edicem sizi dedim, takmadılar bile. Lanet olsun. Keşke ben de vshape yaptırsaydım diyorum şimdi. Kanal d doktorumda gördüm ben de. Sonra ablam dedi ben yaptırıcam. O daha cesaretlidir benden. Vshape için istanbulda yaptırdı ablam. Ben şoook oldum. Gerçekten ne gıdı kalmış ablamda, ne sarkma. Çok pişman oldum vshape yaptırmadığıma.

Son düzenleme:
Back
X