Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben v shape yaptırmaya başladım, burda ne beklediğiniz de önemli ..ben gıdık ve yüzün alt bölümün incelmesi için yaptırıyorum ve ilk seansta bile farkettiğini söyleyebilirim, toparlandı ve gıdığım küçüldü 4 seans devam edeceğim ..
Kızlar benim yaşım için henüz bu tür işlemlerin erken olduğunu düşünüyorum ama annem vshape sistemini denedi. Annem çok memnun. Neredeyse benim kadar gençleşti:))) Annem vshape teknolojisini yaptırmadan önce bol bol araştırma yapmıştı. O da ultherapy sistemi hakkında pek iyi şeyler duymamıştı. Yaptıran kişilerin ciltlerinde yanma gerçekleşmiş. O yüzden annem de vshape sistemini tercih etti. Çokta memnun kaldığını söylüyor:)
Arkadaşlar bence de lpg sistemi filan hikaye. Vshape yöntemini çevremde çok fazla deneyen var. Başta ben olmak üzere diğer 2 arkadaşım da denedi. Kaldı ki, benim gerçekten sarkmalarım artık almış başını gidiyordu. Ama vshape makinesi benim kurtarıcım oldu. Ben çevremde herkese artık vshape öneriyorum.
sebonal,,,annen nerede yaptırdı,,vsahpe klinklerinde ni yoksa bir doktor kliniğinde mi,,yanıtlarsan çok sevinirim. şimdi nasıl peki,,etkisi görünüyor mu ?? teşekkürlerr.
Ben de vshape sisteminden memnun kalan biri olarak İstanbulda Kadıköy kliniğini önerebilirim:)
Canım Mersinde oturuyoruz biz. Mersinde vshape kliniğinde yaptırmıştı annem. İstanbulda tam olarak nerede var tam bilemiyorum. Çok ta yakından ilgilenmişlerdi. Açıkçası annem gayet memnun.
Reklam yapmayı bırakın arkadaşım gerçekleri neyse yazın ben daha önce araştırdım hem başarılı olmadığını ve oldukça acı verici olduğunu duydum. Ben isim vermeyeceğim başka cihaz ile yaptırdım oldukcada başarılı oldu. Reklam amaçlı yaptığınız oldukça bariz belli burada gerçekçi paylaşım yapılıyor. Dikkat arkadaşlarNihayet gelmiş,,Ankara da yaptıran arkadaşlar paylaşır mı acaba?? Aslı hanım ve Ferruh Bey de duydum şimdilik..Kampanya varmış tanıtım amaçlı oldukça ucuz geldi ,,selamlar..
Reklam yapmayı bırakın arkadaşım gerçekleri neyse yazın ben daha önce araştırdım hem başarılı olmadığını ve oldukça acı verici olduğunu duydum. Ben isim vermeyeceğim başka cihaz ile yaptırdım oldukcada başarılı oldu. Reklam amaçlı yaptığınız oldukça bariz belli burada gerçekçi paylaşım yapılıyor. Dikkat arkadaşlar
Okuyucular nasıl anlamış bir sorun isterseniz birde tek geçerim derken yaptırmadan nasıl böyle bir karar verdiniz arkadaşım biraz gerçekci olalım. İster tek ister çift geçin sizinle polemiye girmeye gerek yok görünen köy klavuz istemez. teşekkürlerne tür bir reklam yapmışım ki,,ya da siz mi okuduğunuzu anlamadınız??? iki ayrı doktorun adını vererek mi reklam yapmışım,,kaldı ki uygulama şimdiki bütün uygulamaları tek geçer,,biz de araştırıp öyle paylaşım yapıyoruz kaygınız olmasın hiç...
Okuyucular nasıl anlamış bir sorun isterseniz birde tek geçerim derken yaptırmadan nasıl böyle bir karar verdiniz arkadaşım biraz gerçekci olalım. İster tek ister çift geçin sizinle polemiye girmeye gerek yok görünen köy klavuz istemez. teşekkürler
Reklam yapmayı bırakın arkadaşım gerçekleri neyse yazın ben daha önce araştırdım hem başarılı olmadığını ve oldukça acı verici olduğunu duydum. Ben isim vermeyeceğim başka cihaz ile yaptırdım oldukcada başarılı oldu. Reklam amaçlı yaptığınız oldukça bariz belli burada gerçekçi paylaşım yapılıyor. Dikkat arkadaşlar
Nihayet gelmiş,,Ankara da yaptıran arkadaşlar paylaşır mı acaba?? Aslı hanım ve Ferruh Bey de duydum şimdilik..Kampanya varmış tanıtım amaçlı oldukça ucuz geldi ,,selamlar..