• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultherapy mi, V shape mi ??

Çok memnun kalan arkadaşlardan rica ediyorum öncesi ve sonrası resim koyarlarsa inandırıcı olur aksi halde ben 5 seans yaptırıp hiç fark görmeyen birisi olarak reklam olduğunu düşüneceğim

Kimbilir arkadaşım, açıkçası ben kendi resmimi sizi ikna etmek adına buraya koymayı tercih etmem. Kimseye de illa resmini koyun diyemem. Ama ben vshape sisitemindeki sonuçtan çok memnun kaldığım için, nacizane fikirlerimizi yazmakta özgürüz. Ama kanal d doktorumdaki videoyu kararsız kalan kişiler adına paylaşayım. Bunun dışında ultrerapy sisteminden duyduğum kadarı ile memnun kalan yok sanırım. Acılı bir yöntem olduğunu söylüyorlar, ne kadar doğru bilemiyorum tabii. Vshape uygulmasını ve sonucunu burdan izleyebilirsiniz.
Vshape Yüz Gençleştirme Uygulaması Kanal D - - YouTube

Forumdaki paylaşımları baştan aşağıya okudum:)) Ben de ultherapy sisyemi hakkında pek iyi şeyler duymamıştım. Ultherapy, acı veren bir yöntemmiş galiba. Yanma yaptı diyenler de var ama bilemiyorum.Daha önceden böyle bir uygulama yaptırmadım açıkçası ben biraz çekiniyorum. Ama vshape yöntemi denilen sistem bildiğim kadarı ile en iyi yöntemler arasında.

Kızlar benim yaşım için henüz bu tür işlemlerin erken olduğunu düşünüyorum ama annem vshape sistemini denedi. Annem çok memnun. Neredeyse benim kadar gençleşti:))) Annem vshape teknolojisini yaptırmadan önce bol bol araştırma yapmıştı. O da ultherapy sistemi hakkında pek iyi şeyler duymamıştı. Yaptıran kişilerin ciltlerinde yanma gerçekleşmiş. O yüzden annem de vshape sistemini tercih etti. Çokta memnun kaldığını söylüyor:)

Bu vshape madem bu kadar etkili ve herkes bu kadar memnun o zaman koskoca istanbulda neden sadece bir yerde yapılıyor, neden hiç bir doktor bunu yapmıyor merak ediyorum, keşke bende yaptırmadan önce daha iyi araştırıp şu an ki bilgilere sahip olsaydım

ben v shape yaptırmaya başladım, burda ne beklediğiniz de önemli ..ben gıdık ve yüzün alt bölümün incelmesi için yaptırıyorum ve ilk seansta bile farkettiğini söyleyebilirim, toparlandı ve gıdığım küçüldü 4 seans devam edeceğim ..

angel,,,,nedir son durum ?? kaç seans gittin canım,,var mı belirgin fark,,memnun musunn :)) ???

Kızlar benim yaşım için henüz bu tür işlemlerin erken olduğunu düşünüyorum ama annem vshape sistemini denedi. Annem çok memnun. Neredeyse benim kadar gençleşti:))) Annem vshape teknolojisini yaptırmadan önce bol bol araştırma yapmıştı. O da ultherapy sistemi hakkında pek iyi şeyler duymamıştı. Yaptıran kişilerin ciltlerinde yanma gerçekleşmiş. O yüzden annem de vshape sistemini tercih etti. Çokta memnun kaldığını söylüyor:)

sebonal,,,annen nerede yaptırdı,,vsahpe klinklerinde ni yoksa bir doktor kliniğinde mi,,yanıtlarsan çok sevinirim. şimdi nasıl peki,,etkisi görünüyor mu ?? teşekkürlerr.

Arkadaşlar bence de lpg sistemi filan hikaye. Vshape yöntemini çevremde çok fazla deneyen var. Başta ben olmak üzere diğer 2 arkadaşım da denedi. Kaldı ki, benim gerçekten sarkmalarım artık almış başını gidiyordu. Ama vshape makinesi benim kurtarıcım oldu. Ben çevremde herkese artık vshape öneriyorum.

sevallllll,,nerede yaptırdınız ??? son durum nedir canım??

sebonal,,,annen nerede yaptırdı,,vsahpe klinklerinde ni yoksa bir doktor kliniğinde mi,,yanıtlarsan çok sevinirim. şimdi nasıl peki,,etkisi görünüyor mu ?? teşekkürlerr.

Canım Mersinde oturuyoruz biz. Mersinde vshape kliniğinde yaptırmıştı annem. İstanbulda tam olarak nerede var tam bilemiyorum. Çok ta yakından ilgilenmişlerdi. Açıkçası annem gayet memnun.

Canım Mersinde oturuyoruz biz. Mersinde vshape kliniğinde yaptırmıştı annem. İstanbulda tam olarak nerede var tam bilemiyorum. Çok ta yakından ilgilenmişlerdi. Açıkçası annem gayet memnun.

Çok teşekkürler cevap için, sevindim olumlu sonuç alabildiğinize.

Nihayet gelmiş,,Ankara da yaptıran arkadaşlar paylaşır mı acaba?? Aslı hanım ve Ferruh Bey de duydum şimdilik..Kampanya varmış tanıtım amaçlı oldukça ucuz geldi ,,selamlar..

Nihayet gelmiş,,Ankara da yaptıran arkadaşlar paylaşır mı acaba?? Aslı hanım ve Ferruh Bey de duydum şimdilik..Kampanya varmış tanıtım amaçlı oldukça ucuz geldi ,,selamlar..
Reklam yapmayı bırakın arkadaşım gerçekleri neyse yazın ben daha önce araştırdım hem başarılı olmadığını ve oldukça acı verici olduğunu duydum. Ben isim vermeyeceğim başka cihaz ile yaptırdım oldukcada başarılı oldu. Reklam amaçlı yaptığınız oldukça bariz belli burada gerçekçi paylaşım yapılıyor. Dikkat arkadaşlar

Reklam yapmayı bırakın arkadaşım gerçekleri neyse yazın ben daha önce araştırdım hem başarılı olmadığını ve oldukça acı verici olduğunu duydum. Ben isim vermeyeceğim başka cihaz ile yaptırdım oldukcada başarılı oldu. Reklam amaçlı yaptığınız oldukça bariz belli burada gerçekçi paylaşım yapılıyor. Dikkat arkadaşlar

ne tür bir reklam yapmışım ki,,ya da siz mi okuduğunuzu anlamadınız??? iki ayrı doktorun adını vererek mi reklam yapmışım,,kaldı ki uygulama şimdiki bütün uygulamaları tek geçer,,biz de araştırıp öyle paylaşım yapıyoruz kaygınız olmasın hiç...

ne tür bir reklam yapmışım ki,,ya da siz mi okuduğunuzu anlamadınız??? iki ayrı doktorun adını vererek mi reklam yapmışım,,kaldı ki uygulama şimdiki bütün uygulamaları tek geçer,,biz de araştırıp öyle paylaşım yapıyoruz kaygınız olmasın hiç...
Okuyucular nasıl anlamış bir sorun isterseniz birde tek geçerim derken yaptırmadan nasıl böyle bir karar verdiniz arkadaşım biraz gerçekci olalım. İster tek ister çift geçin sizinle polemiye girmeye gerek yok görünen köy klavuz istemez. teşekkürler

Okuyucular nasıl anlamış bir sorun isterseniz birde tek geçerim derken yaptırmadan nasıl böyle bir karar verdiniz arkadaşım biraz gerçekci olalım. İster tek ister çift geçin sizinle polemiye girmeye gerek yok görünen köy klavuz istemez. teşekkürler

yaptırdım da ondan söylüyorum demek ki,,ayrıca forumda 3 mesajdan ikisini bana saldırarak geçirmiş olmanız çok ilginç,,,arkadaşım...paylaşımlarıma bakarsanız,,çok farklı uygulamalar hakkında bilgi almak amaçlı hepsi,,,siz de söyleyin ne işlem yaptırdığınızı, faydanız olur belki,,,reklama takmışsınız ya,,,sürekli aynı firmadan, doktordan vbg bahsediliyorsa evet haklı olursunuz,,ama benim hiç öyle bir niyetim olmadı...lütfen benimle polemiye değil ama polemiğe girin :))

Canım bizede anlatırmısım neyi kaca yaptrdım göz altı cokuklugu ıcın işe yararmı

ULTHERA yaptıracağınız merkezleri öğrenmek için www.ulthera-turkiye.com bakmanız da fayda var. Sayfanın girişinde de diyor. Sistemin adını kullanan ancak Ulthera yapmayan yerler varmış. paranıza yazık olmasın derim. ben çok memnun kaldım. (İstanbul da yaptırmıştım)

http://ulthera-turkiye.com/nerede-yaptirabilirim/ankara/

Back
X