Ultherapy yaptıran var mı?

ilk yqptıgı zaman da doktor 2. seans uygulayacagım sana demişti aslına bakarsan ben de cok kararsızım 2.seans ı yaptırmaya o kadar para da verdim bilmiyorum ya

ılk seansından memnun kaldınmı ? Memnunsan ve ucre t odedıysen yaptır bence ek bısey yok sonucta

apostle merhaba

mayısın 18 de Ultherapy 2. seans için cağırdılar senin kullandıgın ilacın adını verebilir misin bana birde gitmeden ne kadar zaman kullandın sonra da kullandın mı bilgi verebilir misin lütfen

Merhaba uygulama oncesi aldim sonraki 4 gun gunde 2 defa devam ettim burdan ilac tavsiye etmek ne kadar dogru bilmiyorum isim yazmak istemedim ama herhangi bi ilac allerjin yoksa uzerinde ANALJEZİK ANTİENFLAMATUAR(odem olusumunu onler iyilesmene yardimci olur) yazan bas agrisi icin falan kullanabildigimiz herhangi bir agri kesici olabilir. Doktoruna mutlaka danis ama ,simdiden gecmis olsun

Son düzenleme:
ılk seansından memnun kaldınmı ? Memnunsan ve ucre t odedıysen yaptır bence ek bısey yok sonucta

zamanla eskiye oranla yüzümde ve gıdıda bir toparlanma oldu doktor sanırım tekrar gerek gördü yaptırmayı ek ücret olmadıgı için ben de yaptırayım diyorum da acısına nasıl dayanacağım diye cok düşünüyorum:SS

gittiğimde net kararımı veririm artık ya yaptırır cıkarım ya da yaptırmadan kacarım:))

Merhaba uygulama oncesi aldim sonraki 4 gun gunde 2 defa devam ettim burdan ilac tavsiye etmek ne kadar dogru bilmiyorum isim yazmak istemedim ama herhangi bi ilac allerjin yoksa uzerinde ANALJEZİK ANTİENFLAMATUAR(odem olusumunu onler iyilesmene yardimci olur) yazan bas agrisi icin falan kullanabildigimiz herhangi bir agri kesici olabilir. Doktoruna mutlaka danis ama ,simdiden gecmis olsun

teşekkür ederim

bir kaç gündür giremedim çok yoğundum. arkadaşlar ben aynıyım. şiş kısım düzelmedi tam. yeni resim yüklüyeceğim bir ara.
benim doktorum medikal uzmandı. yani pratisyen hekim :( yurt dışında bunun eğitimini almış. ilk bu aleti Türkiyede uygulayan.
ancakkk yaptırılacaksa plastik cerraha yaptırım. hatta asla yaptırmayın. riske değmez. acısı, üzüntüsü kalıyor yanına. mucizede oluşmuyor. benim gibi mahvolanlar da olabiliyor tabi :(

Pratisyen hekimlerin bu tür işlemleri yapması son birkaç senedir yasak diye biliyorum

ysem, apostle nasılsınız.
nasıl oldunuz? yüzünüz nasıl?
ben daha iyiceneyim. şiş aynı ise de ben kafama takmayı bıraktım artık. o nedenle daha iyiymişim gibi gelmeye başladı.
ysem 2. kere yaptırdın mı? acı oldu mu?
haber verin lütfen. sevgiler

Ysemcim,

ben Istanbuldayim pazar gününe kadar. müsait olursan görüsebilirmiyiz acaba Bakkirköy de?

devacım ctesi 2. seans için gidecegim sen de gel benimle bakırköy de buluşalım 2 de randevum var saat 1 de bakırköy de kıng burgerin önünde buluşalım ne giyecegini söylersen ona göre tanırız birbirimizi ya da eline bir seyler al:D

ben daha iyiceneyim. şiş aynı ise de ben kafama takmayı bıraktım artık. o nedenle daha iyiymişim gibi gelmeye başladı.

nazcım ctesi yaptırıcam gelişmelerden sonra bilgi veririm şimdilik iyiyim ve her gecen gün daha da iyi oldugunu farkediyorum apostlenin dediği gibi bende ilaç alacağım

ysem lütfen 3 ay yaklaşınca resim yükleyin.
apostle den de rica ediyorum. önce ve sonra resimlerinizi görmek istiyorum.
ben koydum biliyorsun :)

devacım ctesi 2. seans için gidecegim sen de gel benimle bakırköy de buluşalım 2 de randevum var saat 1 de bakırköy de kıng burgerin önünde buluşalım ne giyecegini söylersen ona göre tanırız birbirimizi ya da eline bir seyler al:D

Ysemcim merhaba,

ben gecen pazar gününe kadar Istanbuldaydim, ama yine gelicem:) iki üc hafta icersinde. o zaman insallah görüsürüz. sana bügün basarilar diliyorum

Ysemcim merhaba,

ben gecen pazar gününe kadar Istanbuldaydim, ama yine gelicem:) iki üc hafta icersinde. o zaman insallah görüsürüz. sana bügün basarilar diliyorum

merhaba devacım kısmet işte sürekli bakmaıgım için karşılaşamadık ama bundan sonra hergün günde bir defa da olsa senin için foruma gireceğim:)
bu arada bende gidemedim 2. seans için istanbul dışına cıkmak zorunda kaldım haftaya ertelendi

merhaba devacım kısmet işte sürekli bakmaıgım için karşılaşamadık ama bundan sonra hergün günde bir defa da olsa senin için foruma gireceğim:)
bu arada bende gidemedim 2. seans için istanbul dışına cıkmak zorunda kaldım haftaya ertelendi

Ysemcim,

istiyosan bana bu sirket mailine mail at: hdesign.kristin@gmail.com. bende sana ordan tel. numarami ve email-adresimi atarim.

arkadaş olarak istek gönderenleri ekledim.
kimbilir sen zaten ekliydin bende 10 gündür falan. resimlerime bakamadın mı.
resimlere bakın resimde sağ taraf şiş. gerçekte sol taraf.
yorumlarınızı bekliyorum.
NOT : gerçekte bu kadar gangaster gibi değilim. cep tel ile düşük kalite çekilmiş resimler. suçlusu telefon :)

bnde kaş düşüklüğü için yaptırmayı düşünüyorum ama yazılanları okuyunca korktum doğrusu. resimleri de merak ettim

Naz70 selam benim 50 gun oldu alnimda hic bir degisiklik olmadi yuzumun alt tarafi icin profilime resim koydum ikisi arasinda fark var gibi ama resimleri cekerken isik falan etkilemis olabilir tabi! İyi aksamlar

Naz70 selam benim 50 gun oldu alnimda hic bir degisiklik olmadi yuzumun alt tarafi icin profilime resim koydum ikisi arasinda fark var gibi ama resimleri cekerken isik falan etkilemis olabilir tabi! İyi aksamlar

Merhaba apostle. Resimlerini inceledim. Isiktan olup olmadigini bilemem ama fark var sanki. Daha iyi gorunuyor 2 .resim.hatta yanaklarda da toparlanma olmus sanirim. 30 gun sonra daha iyi olur umarim.

Apostle merhaba,

resimlerini görmek istedi, ama göremiaorum. acaba sayfadan kaynaklanan birsey mi, yoksa ben mi beceremiyorum:)

Back
X