Ultherapy yaptıran var mı?

Naz70 selam benim 50 gun oldu alnimda hic bir degisiklik olmadi yuzumun alt tarafi icin profilime resim koydum ikisi arasinda fark var gibi ama resimleri cekerken isik falan etkilemis olabilir tabi! İyi aksamlar

merhaba apostle bende resimlerini göremiyorum sanırım arkadaşlık teklifi olmadıgı için mümkünse kabul eder misin teklifi

Naz70 selam benim 50 gun oldu alnimda hic bir degisiklik olmadi yuzumun alt tarafi icin profilime resim koydum ikisi arasinda fark var gibi ama resimleri cekerken isik falan etkilemis olabilir tabi! İyi aksamlar

Apostle merhaba,

resimlerini görebildim. fark var. ikinci resimde gidi yok, ve yüzün toparlanmis gözüküyor.

merhabalar
benim estetik maceram yanağımdaki lekeler yüzünden fraxel lazer yaptırmak gafletince bulununca başladı. 4 seans lazer yapıldı. 3 yıl önce yapıldığı zaman 35 yaş civarındaydım. herkes 27 falan sanıyordu. Her neyse lekeler gitmedi. üstüne arkadaşlarla eski resimlerimize bakarken ne kadar yaşlanmışız dedik. Gerçekten baktıgımda yanaklarımın eridiğini göz altlarımın çöktüğünü fark ettim. (kesinlikle fraxel , thermage , ulthreapy gibi cildi ısıtan işlemler yag erimesine yol açıyor.)

bu da beni arayışa yönlendirdi. yaklaşık bir yıl önce işlmlere başladım. Tek bir doktora işlem yaptırıyorum ona alıştığım için sanırım.
Önce mezolift yaptırdım. Hyalüronik asitle yanak ve göz altlarıma çalıştı. toplam 4 seanstı sanırım. hafif bir dolgunluk oldu ama zamanla azaldı tabii.
sonra göz altlarım beni çok rahatsız ediyordu. göz altında yanakla birleşen kısımdaki halkadan rahatsızlığımı ilettim dolgu yaptı gerçekten de güzel oldu.idea ile yaptı. ama bilseydim teosyal var göz altındaki morluklarını da düzeltiyormuş bir dahakine ondan düşünüyorum.
göz altlarımı yaptırdım ama bakıyorum hala bir gençleşme yok. doktorum prp yapalım dedi ama ben acil bir çözüm istiyordum. yanaklarım da erime var diye elmacık kemiklerime de iki tüp dolgu yaptı. fena değil ama halen istediğim gibi değil. bir tüp daha rötüş için ayırmıştı bana bu hafta yaptıracağım. olmassa biraz daha yaptıracağım. (bütün dolgularım geçici)
artık yaşlanmam mı başladı yoksa fraxel mı hızlandırdı bilmiyorum ama cildi ısıtan şeylerden uzak durmanızı tavsiye ederim.
şimdi yanak dolgum da olursa 3 seans prp yaptıracağım. doktorum gerçekten cildini toparlar dedi.
bu arada benim buraya girmemin nedeni ulthreapy. bana göz çevrem için önerdi ama cesaret edemedim. fraxel deneyimi beni mahvetti başka sey deneyelim dedim. göz çevremde kırışıklık yok ama göz kapaklarımda gevşeme var. botox deneyeceğim.
bu arada bu işlemler çok maliyetli. aslında bir istediğim görünüme kavuşabilsem altı ayda bir bakım yetecek sanırım.
doktoruma bu hafta gittiğimde beni 30 göstermem için ne gerekiyorsa yap diyeceğim. ayrıca resimlerimi çekiyor devamlı. kendim de merak ediyorum. alırsam buraya yükleyeceğim.

Son düzenleme:
merhabalar
benim estetik maceram yanağımdaki lekeler yüzünden fraxel lazer yaptırmak gafletince bulununca başladı. 4 seans lazer yapıldı. 3 yıl önce yapıldığı zaman 35 yaş civarındaydım. herkes 27 falan sanıyordu. Her neyse lekeler gitmedi. üstüne arkadaşlarla eski resimlerimize bakarken ne kadar yaşlanmışız dedik. Gerçekten baktıgımda yanaklarımın eridiğini göz altlarımın çöktüğünü fark ettim. (kesinlikle fraxel , thermage , ulthreapy gibi cildi ısıtan işlemler yag erimesine yol açıyor.)

bu da beni arayışa yönlendirdi. Tek bir doktora işlem yaptırıyorum ona alıştığım için sanırım, bi de beni anlıyor.
Önce mezolift yaptırdım. Hyalüronik asitle yanak ve göz altlarıma çalıştı. toplam 4 seanstı sanırım.
sonra göz altlarım beni çok rahatsız ediyordu. göz altında yanakla birleşen kısımdaki halkadan rahatsızlığımı ilettim dolgu yaptı gerçekten de güzel oldu.idea ile yaptı. ama bilseydim teosyal var göz altındaki morluklarını da düzeltiyormuş bir dahakine ondan düşünüyorum.
göz altlarımı yaptırdım ama bakıyorum hala bir gençleşme yok. doktorum prp yapalım dedi ama ben acil bir çözüm istiyordum. yanaklarım da erime var diye elmacık kemiklerime de iki tüp dolgu yaptı. fena değil ama halen istediğim gibi değil. bir tüp daha rötüş için ayırmıştı bana bu hafta yaptıracağım. olmassa biraz daha yaptıracağım. (bütün dolgularım geçici)
artık yaşlanmam mı başladı yoksa fraxel mı hızlandırdı bilmiyorum ama cildi ısıtan şeylerden uzak durmanızı tavsiye ederim.
şimdi yanak dolgum da olursa 3 seans prp yaptıracağım. doktorum gerçekten cildini toparlar dedi.
bu arada benim buraya girmemin nedeni ulthreapy. bana göz çevrem için önerdi ama cesaret edemedim. fraxel deneyimi beni mahvetti başka sey deneyelim dedim. göz çevremde kırışıklık yok ama göz kapaklarımda gevşeme var. botox deneyeceğim.
bu arada bu işlemler çok maliyetli. aslında bir istediğim görünüme kavuşabilsem altı ayda bir bakım yetecek sanırım.
doktoruma bu hafta gittiğimde beni 30 göstermem için ne gerekiyorsa yap diyeceğim. ayrıca resimlerimi çekiyor devamlı. kendim de merak ediyorum. alırsam buraya yükleyeceğim.

msnrana doktor adı verebilir misin?

bnde kaş düşüklüğü için yaptırmayı düşünüyorum ama yazılanları okuyunca korktum doğrusu. resimleri de merak ettim

merhaba naz arkadaş olamamışız yada ben bulamadım anlamadım ama resimlerini göremedim. Yazılanları okuyunca kesimlikle ulthera dan vazgeçtim kaş düşüklüğü için şuan sadece botox düşünüyorum. Hüseyin Güner e gideceğim ilk olarak görüşmeye

Msnrana selam. Arkadaslik istegini kabul ettim. Lutfen banada ozelden doktorunu yaz. Cildi isitan yada once hasar verip sonra toparladigi iddia edilen islemler icin dedigine yurekten katiliyorum. Kesinlikle insanlarin sagliklari ile oynuyorlar. Para icin turetilmis aletler. Ulthera yuzumun yan kisimlarini eritti. Bence eriyen kisimlar yag. Cukurluklar var. Ondende bakinca bir yan sis. Orantisiz. En buyuk korkum 1 yil sonra islemin etkisi gecince iyice sarkip yuzumun rezil olmasi. Ulthera yaptirdigim gune lanet olsun. Doktorumda hic ilgilenmedi. Ben gitmeyince ve tel etmeyince canina minnet ne aradi ne sordu.
Dolgu ile yanlari toparlatmak istiyorum. Doktorunu o nedenle sordum.sevgiler

merhaba naz arkadaş olamamışız yada ben bulamadım anlamadım ama resimlerini göremedim. Yazılanları okuyunca kesimlikle ulthera dan vazgeçtim kaş düşüklüğü için şuan sadece botox düşünüyorum. Hüseyin Güner e gideceğim ilk olarak görüşmeye.

Arkadaslik istegini onayladim. Ulthera yaptirmada naptirirsan yaptir. Botox dolgu en masumlari.

ne yalan söyleyeyim apostlenin 2 resmi arasında bi fark göremedim ışık farklı biraz zaten hangi fotonun işlemden önc çekilip çekilmediğinide anlayamadım malesef, zaten bunca para verip bunca sıkıntı çektikten sonra (hani bulmacalar olur 2 resim arasındaki 7 farkı bulun gibi o hesap) çok incelemeden şak diye görmemiz lazım farkı bence

Msnrana selam. Arkadaslik istegini kabul ettim. Lutfen banada ozelden doktorunu yaz. Cildi isitan yada once hasar verip sonra toparladigi iddia edilen islemler icin dedigine yurekten katiliyorum. Kesinlikle insanlarin sagliklari ile oynuyorlar. Para icin turetilmis aletler. Ulthera yuzumun yan kisimlarini eritti. Bence eriyen kisimlar yag. Cukurluklar var. Ondende bakinca bir yan sis. Orantisiz. En buyuk korkum 1 yil sonra islemin etkisi gecince iyice sarkip yuzumun rezil olmasi. Ulthera yaptirdigim gune lanet olsun. Doktorumda hic ilgilenmedi. Ben gitmeyince ve tel etmeyince canina minnet ne aradi ne sordu.
Dolgu ile yanlari toparlatmak istiyorum. Doktorunu o nedenle sordum.sevgiler

onlar ıçın onemlı olan para nasılsa kuzu kuzu oturup sesımızı çıkaramıyoruz artık her laflarının altında bır art nıyet arıyorum

merhaba naz arkadaş olamamışız yada ben bulamadım anlamadım ama resimlerini göremedim. Yazılanları okuyunca kesimlikle ulthera dan vazgeçtim kaş düşüklüğü için şuan sadece botox düşünüyorum. Hüseyin Güner e gideceğim ilk olarak görüşmeye.

Arkadaslik istegini onayladim. Ulthera yaptirmada naptirirsan yaptir. Botox dolgu en masumlari.

Mesaj yazdım. Botox ben de düşünüyorum. Ama anlamsız bakmak istemiyorum. Memnun kalırsanız yazın.

Mesaj yazdım. Botox ben de düşünüyorum. Ama anlamsız bakmak istemiyorum. Memnun kalırsanız yazın.
Selam ben Dr. Mehmet Rahşan'a yaptırdım botoks ve dolgu. Daha önce iki farklı doktora daha yaptırmıştım ama yeterince memnun kalmamıştım. Fakat Mehmet bey işinin ehli. İnanılmaz doğal ve güzel oldu. Sabırla ince ince işledi yüzümü. Kesinlikle sizi dinliyor ve ne istediğinizi tam olarak anlıyor ve işlemi aceleye getirmiyor. Şimdi PRP de başladı bana. Sizlerle paylaşayım dedim. Herkes buradan tecrübelerini paylaşırsa daha güzel neticeler alırız diye düşünüyorum. Bu arada arkadaşlar, Ultherapi den ben de vazgeçtim.

slm tamda ulthera yaptırayım kararı almak üzereydimki yazılarınızı okudum 42 yaşındayım 3 yıldır botoks yaptırıyorum daha kalıcı birşey olsun istemiştim birde botoks gıdı ve yuz ovaline fayda etmiyor peki şimdi ben ne yapacağım :(( rpr hakkında ne biliorsunuz fiyatı nedir güvenli ve etkilimidir ??????? ne kadar çok soru işaretlerimiz var değilmi şimdiden tşk ederim

Merhaba uygulama oncesi aldim sonraki 4 gun gunde 2 defa devam ettim burdan ilac tavsiye etmek ne kadar dogru bilmiyorum isim yazmak istemedim ama herhangi bi ilac allerjin yoksa uzerinde ANALJEZİK ANTİENFLAMATUAR(odem olusumunu onler iyilesmene yardimci olur) yazan bas agrisi icin falan kullanabildigimiz herhangi bir agri kesici olabilir. Doktoruna mutlaka danis ama ,simdiden gecmis olsun

slm sanırım ulthera yaptırdınız memnunmusunuz ben kararsızım ve ücret ne kadar acaba ?bunun dışında öneriz varmı botoks yetersiz geliyor artık yüz ovali ve gıdı için iyi akşamlar

slm sanırım ulthera yaptırdınız memnunmusunuz ben kararsızım ve ücret ne kadar acaba ?bunun dışında öneriz varmı botoks yetersiz geliyor artık yüz ovali ve gıdı için iyi akşamlar

yüz ovali ve gıdı için endopeel var. ben kalça toparlatma için düşünüyorum.

Selam ben Dr. Mehmet Rahşan'a yaptırdım botoks ve dolgu. Daha önce iki farklı doktora daha yaptırmıştım ama yeterince memnun kalmamıştım. Fakat Mehmet bey işinin ehli. İnanılmaz doğal ve güzel oldu. Sabırla ince ince işledi yüzümü. Kesinlikle sizi dinliyor ve ne istediğinizi tam olarak anlıyor ve işlemi aceleye getirmiyor. Şimdi PRP de başladı bana. Sizlerle paylaşayım dedim. Herkes buradan tecrübelerini paylaşırsa daha güzel neticeler alırız diye düşünüyorum. Bu arada arkadaşlar, Ultherapi den ben de vazgeçtim.

ben de 3 tüp dolgu yaptırdım ama nedense pek içime sinmedi. sizin doktora bir yorum a gideyim.

Kizlar merhaba,

sayfa cok cok sessiz:( baska sayfaya mi degistiniz acaba?

merhaba arkadaşlar 1 aydan beri memleketteydim siteye giremedim annem hastalandı ve saglık için cektiği acıları gördügüm zaman sırf güzelleşmeye calısmak için cektiğim acı ve paraya resmen cok acıdım 2. seans için de zaten gidemedim ama tekrar gidermiyim onu da bilmiyorum ama o kadar acıya ve paraya da hic bir şekilde değmiyor biraz değişiklik oluyor ama asla tatmin edici oldugunu düşünmüyorum

Kizlar merhaba,

sayfa cok cok sessiz:( baska sayfaya mi degistiniz acaba?

merhaba ben de Ulthera yaptirdim. yaklasik 1 ay kaşım kalkacagı yerde daha da dustu .hatta hareket edemez hale geldi kaşımı kaldıramıyordum .simdi 3. aydayim 1.5 aydan sonra toparlamaya basladi simdi cok memnunum ancak yanaklarimdaki sarkma duzelmedi.dediginiz gibi elmacik kemiklerimin altında çökme , yag kaybı (her ne ise) bende de oldu. bir de agız kenarlarım asagi sarkti gibi geliyor. yaklasik 1 ay sonra kontrolum var.son gittigimde doktorum iyice orursun gereken yere dolgu yaparız demisti . cok da tavsiye edecegim bir uygulama degil ayrica da cok acıyor .

Back
X