sevgili naz 70 fotoğraflarını gördüm ama ulthera yaptırmadan önceki fotoğrafların olmadığı için tam olarak kıyaslama yapılacağını düşünmüyorum ve yüzün bana göre gayet iyi görünüyor çöküntü yada şişlik göremedim ben
canım benim baktım resimlerine, inan senin dediğin ölçüde bir farklılık göremedim. mutlaka sen yüzünü daha iyi bildiğinden aradaki farkı biliyosundur. ama dışarıdan bakan bir göz için inan bana sorun gözükmüyor. sadece üsten ikinci resme çooook dikkatli bakınca sol tarafta bi şişlik var gibi. ama o da sen söylediğin için, bir şey bulmaya zorladığım için kendimi buldum.
naz cnm fotolarını ben de gördüm cidden cok fark var işe yaramıs cnm ya evet biraz şişlik var ama belki oda zamanla gecer ayrıca süper görünüyosun daha neyi sorun edip dert ediyorsun kendine:) ya ben napım bende 1 haftadan beri şiş şiş geziyorum ayrıca bi gelişme de olmadı aynaya bakmaktan kendimi alamıyorum düzeldi mi diye pişman oldum aslına bakarsan offf ne diyim bilmiyorum ki fena gerginim tek sorun bu değil ki herşey üstüme üstüme geliyo belki bu şekilde mutlu olurum dedimdi ama olmadı ne bilim düzelir umuduyla bekliyorum
yüz gerdirme ile ilgili formlarıd aokumaya başladım bu işlemi yaptıran kims ememnun değilim demiyor her biri en az 10 yaş gençleştiğini söylüyor oysa medikal estetik yaptıran kimsede % 100 memnuniyt görmedim açıkçası
Sevgili asinaguzel Allah cezalandırdı beni diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten diri bir yüzüm vardı. bana sorun diye görünen şeyler aslında hiç bir şeymiş.fotolarına tekrar baktım naz 70 bence senin öncedende dolgun bi yüzün varmış ve ihtiyacın yokmuş gibi böyle bi uygulamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?