Ultherapy yaptıran var mı?

kimbilir çok teşekkür ederim. moral verdin bana.
yarın istanbula doktoruma gidicem. yanağımdaki şiş kısmı göstermeye randevu aldım. bakalım ne diycek.
yüzümde küçülme gıdıda azalma oldu. bunun bende farkındayım ama o bir taraftaki şişlik çok canımı sıkıyor.
yüzümde dolgu olduğunu da unutma ayrıca :) o fark dolgudan mı yoksa ultheradan m bilemiyorum.

naz cnm fotolarını ben de gördüm cidden cok fark var işe yaramıs cnm ya evet biraz şişlik var ama belki oda zamanla gecer ayrıca süper görünüyosun daha neyi sorun edip dert ediyorsun kendine:) ya ben napım bende 1 haftadan beri şiş şiş geziyorum ayrıca bi gelişme de olmadı aynaya bakmaktan kendimi alamıyorum düzeldi mi diye pişman oldum aslına bakarsan offf ne diyim bilmiyorum ki fena gerginim tek sorun bu değil ki herşey üstüme üstüme geliyo belki bu şekilde mutlu olurum dedimdi ama olmadı ne bilim düzelir umuduyla bekliyorum

Ysem cim 1 haftada hic bisi olmuyor. Ilerde gorursun gelismeleri. Benim bir tarafim disim abse yapmis gibi. Igrenc. Bosuna para verip ustune uzuntu yasadim yasiyorum. Kimseyede onermem ulthera. Simetrisi gitti yuzumun. Persembe gunu gitim doktora. Odem icin o bolgeye bir alet gezdirdi aa ise yaramadi oda. Odem var orda ve gececek diyor. Insaallah.
Senin de iyi gelismelerini bekliyorum.

Ysem merhaba,

morelin bozulmus. kötü düsünme. Insallah güzel sonuclar olur. herhalde sabirli olmak gerekiyor. carbon peelingi yaptirdin mi? ulthera ile ilgili doktor ne dedi? morelinin bozuk olmasina bende üzüldüm simdi

ben bu hafta doktora gidemedim telefonla görüştüm durumumu izah ettim sana dedikleri gibi bazı hastalarda ödem oluyormuş ben de ödem elimde bir agrı kesici krem vardı ödeme felan iyi geliyor agrıları dindiriyor diye onu kullandım yüzümdeki şişlik indi kızlar:)) artık kremden mi onu da bilemiyorum sanırım onun etkisi şimdilik daha iyiim kısmet olursa haftaya gideceğim peeling için ama gercekten ben de senin gibi kimseye önermiyorum hem cok para hem de resmen paranla kendine işkence yaptırıyorsun şimdilik düşüncem bu ama 3 ay sonraya gercekten gözle görülür bişi yaşarsam fikrim de ne olur bilemiyorum tabiki:)

Ysem merhaba,

morelin bozulmus. kötü düsünme. Insallah güzel sonuclar olur. herhalde sabirli olmak gerekiyor. carbon peelingi yaptirdin mi? ulthera ile ilgili doktor ne dedi? morelinin bozuk olmasina bende üzüldüm simdi

merhaba deva cnm ya insan ister morali bozuluyor şiş bi surat bir de hani bişi olucaksa azıcık da olsa bi gelişme oldugunu görmek istiyo sanırım ondan da moralim bozuldu acıkcası boşuna mı yaptırdım die ama şükür şişlik sorunumu çözdüm bilseydim daha önceden kullanırdım insallah dediğin gibi 3 ay sonrası iyi olur merakla bekliyorum ben de

Kizlar,

asagdaki linkte ultherayi Türkiyede yapan doktorlarin listesi var:

Ulthera Uygulayan Merkezler

ÖZEL DERMAMED POLİKLİNİKLERİ-ETİLER

DR.LEVENT TÜRBEDAR

benim gittiğim kliniğin şubesi burası levent bey hakkında nette cok araştırma yaptım ama uzak diye bana yakın olan bakırköy ü sectim bazen düşünüyorum naz la benim doktorlarlar ilk defa bizde mi denediler diye:)

Ysemcim güldürdün beni sabah sabah:))))

güzel bir ilkbahar haftasi diliyorum!

Yok ysemcim benimki peynir ekmek gibi yapıyo:) ben orada ıken yaptırdı millet oradan biliyorum.
Sürdüğün kremin adı ne canım. 2 ay sonra sürsem bankada faydası olurmu acaba?
Bende deneyeyim bari. Sevgiler

Naz merhaba,

hic mi positiv anlaminda gelisme yok? asimetry den haric, deger bölgelerde düzelme yok mu sence? benim umudum sende ve Ysem de, cok istiyorum süper sonuclara ulasmaniz. yeni resim ne zaman koyarsin acaba yine?

iyi aksamlar!

Naz,

birsey aklima geldi sislik ile ilgili, belki de dolgudan olmustur (eger oraya dolgu yaptirdiysan). ben bir kez dolgu yaptitmistim ve bana demislerdi, saunaya gitmek yasak, cünki dolgu cabuk eriyip yok oluyomus. bilmiyorum, aklima geldi, saunaya da gidebilirsin, belki gecer...

Canım dolgu oraya yapılmadı ki. Nazobial çizgilere yapıldı. Şişlik ise çenede. Diş şişmiş gibi.
Bu arada hıc mi iyi bişi yok diyorsun . Yüzüm küçüldü. Gıdık azaldı. Ama deger mi. Asla.

Merhaba yeni uye sayilmam ama ilk mesajimi yazmak bugune kismetmis.3-4haftadir bu konuyu takip ediyorum.Ulthera uygulatanlarin baslica sikayeti agri ve odem. Ben de dun ulthera uygulattim. Uygulamaya giderken agri kesici aldim.Agri kesici derken uzerinde analjezik ve antienflamatuar yazanlardan.. (Agri keserken odem dagitip doku iyilesmesine yardimci oluyorlar)Bununla ilgili eczaci veya doktora danisabilirsiniz .uygulamdan sonra da aldim hatta birkac gun sabah aksam almayi dusunuyorum. Bu nedenle ben de herhangi bir sisme,aci ve agri olmadi..ama ulthera uygulama esnasinda son derece aci veren bir islemmis. Acidan bayilabilirdim ve hata bitiminde gozyaslarima hakim olamadim. Sonucu 3 ay sonra gorecegiz bakalim sevgiler..

hayırlı olsun arkadaşım. yalnız 3-4 haftadır burayı okuyup da neden ulthera yaptırdın anlamadım. umarım iyi sonuç alırsın.
ben 2 ay önce yaptırdım. burada yazıyorum hep. kimseye tavsiye etmem. paraya yazık. üstelik suratımın bir kısmı diğerinden faklı oldu.
ödem bende kalıcı oldu. ya da ödem değil bende olan. yanakların iki yan kulak kısmında çökme oldu. bu sefer önden yanaklar diş apse yapmış gibi görünmeye başladı. ve de sol yan sağa göre daha şiş gibi görünüp diş apse yapmış gibi bir hal aldı.
tam anlatamıyorum ama yüzümün canına okundu. üstüne de 4.500 TL. verdim. gün geçtikçe sinirim artıyor. resim çektirmek bile istemiyorum. hatta aynaya bakmak bile içimden gelmiyor. Ulthera yaptırmak isteyenler tekrar düşünsünler derim.

Naz merhaba..benim yanaklarimda biraz sarkma vardi. Hani su çene hatti bozulur ya ,kaslarimda dusuk biraz o yuzden cok yorgun gozukuyorum son zamanlarda herkes hasta misin yorgun musun diye sormaya baslayinca,ameliyattan da cok korkuyorum vshape ve ultherayi arastirmaya basladim. Realself sitesinde uygulama sonrasi resimleri takip ettim daha cok.. Evet herkeste mukemmel sonuclar vermemis ama bi umuttur iste. Bu iki uygulamayi yapan bi doktora gittim ultheranin daha uygun olacagini anlatinca karar verdim. İnsallah iyi olur bilemiyorum risk aldim. Ödem ve agri icinde yazdigim cozumu uyguladim . Benim yanaklarima ve alnima uygulandi. Bu arada. Eger haddimi asmazsam belki coktan yapmissindir ama cok gecmeden bi doktora gitsen,estetisyen demiyorum hani baska bi uzman oradaki odem icin birseyler yapilabilir

Baska bir doktora gitmedim. Kime gidim. Cildiyemi dahiliyemi. Kime?
Ultherayi yapan doktora gittim. Resim yolladim. O da Amerikadaki egitmen doktoruna yolladi. Doktorum bir alete soktu odem icin. Hic faydasi olmadi. Prednol 16 mg. Sabah 2 aksam 2 ic dedi. Kortizon oldugu icin kullanmadim.
Ulthera yapan baska bir estetik cerraha gideyim diyorum simdide.

Doktor bi arkadasim var yarin ondan bi fikir alirim. Gorusmek uzere

Doktor bi arkadasim var yarin ondan bi fikir alirim. Gorusmek uzere

lütfen bir sorar mısın. çok sevinirim.
iş arkadaşımın her gün kafasını yiyorum. suratımı inceletmekten bıktım. ancak o suratımın resimlerdeki gibi olmadığını şiş kısmın hiç de dikkat çekmediğini ve ultheranın yüzümü toparladığını söylüyor. ben üzülmeyeyim diyemi öyle diyor diycem ama yeminler ediyor kadın. ona inanmak istiyorum

Naz canım çok üzüyorsun kendini, aslında resimlerdede çok kötü görünmüyor ama baskasına demek kolay tabi bende senin gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…