- 25 Mart 2024
- 111
- 21
- 18
- 28
- Konu Sahibi meridesign
-
2 kese var kâğıtta diğeri daha olusmamıs amaKızlar selam bugün ilk gebelik ultrasona girdim 6+5 günlüğüm ve kalp atışını dinledik çok şükür fakat doktorum kesede bişey fark etti kesenin ortasından bant gibi şerit geçiyor dedi ikiye ayrılmış gibi iki kese mi desem değil çünkü hem bebek yok hem kese şekli daha düzgün olurdu dedi bebekle ilgili hiç sıkıntı yok çok şükür gayet iyi kalp atımı haftası gelişimi sıkıntı yok bu bant gibi olan kısım bebek büyüdükçe gelişimini engeller mi bu durum çok hoşuma gitmedi biraz takipte kalalım canınızı sıkmayın tadını çıkarın dedi ama gel gelelim öyle olmuyor durum hiç böyle bişey başına gelen var mı ?
Ayy Allah razı olsun içimi rahatlattınız2 kese var kâğıtta diğeri daha olusmamıs ama
Belki Birdahakine kontrolde diğer keseden de kalp atışı duyarsınızgelişim olmazsa da sıkıntı olmuyor kayboluyor sonradan benim de öyle olmuştu
Sağlıkla gelsin minnoşlar inşallahAyy Allah razı olsun içimi rahatlattınız
İnşallah çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin minnoşlar inşallah
Ben video çekmiştim video da bişey dikkat ettim onunda fotoğrafını atayım sizde de mi böyle gözüküyordu bakabilir misinizSağlıkla gelsin minnoşlar inşallah
Hayır benim böyle değildi hiç dikkat etmedimBen video çekmiştim video da bişey dikkat ettim onunda fotoğrafını atayım sizde de mi böyle gözüküyordu bakabilir misiniz
İşte bant gibi dediği kısım aslında bu uzaktan iki kese gibi duruyor ama yakınlaştırınca böyle duruyorHayır benim böyle değildi hiç dikkat etmedim
Belki doktor cihazı hareket ettirirken diğer keseye geçiş yapıyordurİşte bant gibi dediği kısım aslında bu uzaktan iki kese gibi duruyor ama yakınlaştırınca böyle duruyor
Belki de öyledir iyi düşünmek istiyorum bendeBelki doktor cihazı hareket ettirirken diğer keseye geçiş yapıyordur
Olumsuz düşünmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallahBelki de öyledir iyi düşünmek istiyorum bende
İnşallah teşekkür ederimmOlumsuz düşünmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amniyotik bant dedi bi doktor ama farklı doktorlardan randevu aldım onlara gidicemCanım kesenin durumu ne oldu
O nasıl oluyormuş ne anlama geliyorAmniyotik bant dedi bi doktor ama farklı doktorlardan randevu aldım onlara gidicem
Perinatolojiden randevu alin mutlaka.Amniyotik bant dedi bi doktor ama farklı doktorlardan randevu aldım onlara gidicem
Evet evet aldım en net sonucu ordan öğrenirimPerinatolojiden randevu alin mutlaka.
Bana doktorun anlattığını ileteyim bende yeni öğrendim ; Bebeğin bulunduğu amniyotik zar zarar görüyor ve bant oluşturuyor bunun neden kaynaklandığı tıpta henüz belli değil bu çok sonra ki süreçlerde bile meydana gelebilir geçen gün hastam geldi 35 haftalık ve amniyotik bant varmış ama söylememişler mesela .. bu şöyle bişey bebek büyüdükçe kesede büyür kese büyüdükçe bu bant gerilir ve incelir bebeğin eline koluna ayaklarına dolanır uzuv kaybı yaşanır ya da boynuna dolanır ve bebek ölür. Dediği buydu ve başımdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen çok normal ve sıradan birşeymiş gibi anlattı nasıl çıktığımı bilmiyorum odadan ve asla inanasım gelmiyo o doktora bunyğzden perinatolojiden randevu aldım en doğru sonuç orası olacak.O nasıl oluyormuş ne anlama geliyor
Ayy inşallah dediği gibi olmaz Allah yardımcın olsunBana doktorun anlattığını ileteyim bende yeni öğrendim ; Bebeğin bulunduğu amniyotik zar zarar görüyor ve bant oluşturuyor bunun neden kaynaklandığı tıpta henüz belli değil bu çok sonra ki süreçlerde bile meydana gelebilir geçen gün hastam geldi 35 haftalık ve amniyotik bant varmış ama söylememişler mesela .. bu şöyle bişey bebek büyüdükçe kesede büyür kese büyüdükçe bu bant gerilir ve incelir bebeğin eline koluna ayaklarına dolanır uzuv kaybı yaşanır ya da boynuna dolanır ve bebek ölür. Dediği buydu ve başımdan aşağıya kaynar sular döküldü resmen çok normal ve sıradan birşeymiş gibi anlattı nasıl çıktığımı bilmiyorum odadan ve asla inanasım gelmiyo o doktora bunyğzden perinatolojiden randevu aldım en doğru sonuç orası olacak.
İnşallah çok teşekkür ederimAyy inşallah dediği gibi olmaz Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?