- 22 Haziran 2016
- 12.677
- 57.654
- 598
karından ultrason evet, 3 açı var hangisi doğru açı en üstteki miHerhalde alttakilerde açıyı değiştirmiş doktor değil mikarından ultrason ise sağ taraf kız oluyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karından ultrason evet, 3 açı var hangisi doğru açı en üstteki miHerhalde alttakilerde açıyı değiştirmiş doktor değil mikarından ultrason ise sağ taraf kız oluyor
![]()
Bilmiyorum kikarından ultrason evet, 3 açı var hangisi doğru açı en üstteki mi
çok teşekkür ederimBilmiyorum kiBenim doktorumun ilk baktığı ultrasona göre ben yorum yapmıştım o da tuttu iki gebeliğimde de.İlk baktığı anlardaki taraf sağ sanırım sizin de
Ay arkada koltukta yatan kisiyi kesseydiniz bariBanada yorum yaparmisinizEki Görüntüle 3423225
Karından ultrason ise erkek. Vajinal ise kızBanada yorum yaparmisinizEki Görüntüle 3423225
Kız kesinlikle.. Doğru tahmin ettim mi:)Hanımlar merhaba 13+3 oldum burda, bir kaç sefer hamilelik belirtileri için yazmıştım ama şükür artık 3 ay bile olduk bebişimleRabbim kimseye aratmasın. Bu hafta cinsiyet için gittim epeyce baktı kız tahmin ediyorum dedi kesin demedi değişir dedi 20 gün sonra tekrar çağırdı. Bende 3 kızım var oğlum olsun istiyorum
böyle duyup değişen arkadaşlarımız var mı yada hangi haftada öğrendiniz paylaşır mısınız
resim koydum tahmin alabilir miyim merak ediyoruz işte biz kadınlar
![]()
12.haftada doktoruma sormustum ama belli olmaz daha 1 ay sonra tekrar gel bakalim demisti yani 16.haftada kesin olarak erkek dedi cnm ben sizin ultrason goruntusune baktigimda pek anlayamadim dogru tespit yapmisligim olmamistir yaniHanımlar merhaba 13+3 oldum burda, bir kaç sefer hamilelik belirtileri için yazmıştım ama şükür artık 3 ay bile olduk bebişimleRabbim kimseye aratmasın. Bu hafta cinsiyet için gittim epeyce baktı kız tahmin ediyorum dedi kesin demedi değişir dedi 20 gün sonra tekrar çağırdı. Bende 3 kızım var oğlum olsun istiyorum
böyle duyup değişen arkadaşlarımız var mı yada hangi haftada öğrendiniz paylaşır mısınız
resim koydum tahmin alabilir miyim merak ediyoruz işte biz kadınlar
![]()
Benimkini de tajmin eder misiniz