• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason fotoğrafından cinsiyet tahmini

Bizi de yorumlarmısınız 6+6 günlük vajinal usg. Şuan 10 haftalık olduk. Hareketlerini hissediyorum. Kelebek gibi his veriyor sag sol fark etmiyor. Göbek altı veya yanın da kıpırdıypr bazen

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-06-12-36-22-050_pixelab.black.camera.webp
    Screenshot_2023-09-06-12-36-22-050_pixelab.black.camera.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 220
  • IMG_20230906_095224.webp
    IMG_20230906_095224.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 196
Hanımlar merhaba 13+3 oldum burda, bir kaç sefer hamilelik belirtileri için yazmıştım ama şükür artık 3 ay bile olduk bebişimle🥰Rabbim kimseye aratmasın. Bu hafta cinsiyet için gittim epeyce baktı kız tahmin ediyorum dedi kesin demedi değişir dedi 20 gün sonra tekrar çağırdı. Bende 3 kızım var oğlum olsun istiyorum😊 böyle duyup değişen arkadaşlarımız var mı yada hangi haftada öğrendiniz paylaşır mısınız🥰 resim koydum tahmin alabilir miyim merak ediyoruz işte biz kadınlar 😊
Kız kesinlikle.. Doğru tahmin ettim mi:)

Hanımlar merhaba 13+3 oldum burda, bir kaç sefer hamilelik belirtileri için yazmıştım ama şükür artık 3 ay bile olduk bebişimle🥰Rabbim kimseye aratmasın. Bu hafta cinsiyet için gittim epeyce baktı kız tahmin ediyorum dedi kesin demedi değişir dedi 20 gün sonra tekrar çağırdı. Bende 3 kızım var oğlum olsun istiyorum😊 böyle duyup değişen arkadaşlarımız var mı yada hangi haftada öğrendiniz paylaşır mısınız🥰 resim koydum tahmin alabilir miyim merak ediyoruz işte biz kadınlar 😊
12.haftada doktoruma sormustum ama belli olmaz daha 1 ay sonra tekrar gel bakalim demisti yani 16.haftada kesin olarak erkek dedi cnm ben sizin ultrason goruntusune baktigimda pek anlayamadim dogru tespit yapmisligim olmamistir yani 😊 hayirlisi olsun insallah tarihe dee hic bakmadim baya eski konuymus

Back
X