E elmayiyen Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2022 227 41 28 29 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elmayiyen #1 iliskiden 2 ay sonra hastaneye gittim ve bi sorun olmadığını söyledi gebelik olsaydı ultrasonda gorunurdu degil mi ama karından ultrasonla bakti
iliskiden 2 ay sonra hastaneye gittim ve bi sorun olmadığını söyledi gebelik olsaydı ultrasonda gorunurdu degil mi ama karından ultrasonla bakti
nataka34 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Kasım 2022 107 194 18 29 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elmayiyen #2 E tabiki nerdeyse 8-10 haftalık olurdunuz. Kese bebek hatta kalp atışı duyulurdu mantıken.
E elmayiyen Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2022 227 41 28 29 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elmayiyen #3 nataka34 .!.: E tabiki nerdeyse 8-10 haftalık olurdunuz. Kese bebek hatta kalp atışı duyulurdu mantıken. Genişletmek için tıkla... normal yumurtaliklarima bakti sadece olsa keisn gorunurdu degil mi cunku doktora gebelik suphesini soylemedim
nataka34 .!.: E tabiki nerdeyse 8-10 haftalık olurdunuz. Kese bebek hatta kalp atışı duyulurdu mantıken. Genişletmek için tıkla... normal yumurtaliklarima bakti sadece olsa keisn gorunurdu degil mi cunku doktora gebelik suphesini soylemedim
nataka34 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Kasım 2022 107 194 18 29 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elmayiyen #4 elmayiyen .!.: normal yumurtaliklarima bakti sadece olsa keisn gorunurdu degil mi cunku doktora gebelik suphesini soylemedim Genişletmek için tıkla... Nerdeyse 10 haftalık gebeliğin ultrasonda gorunmeme ihtimali yok. Ayrıca sizinde 10 haftada sıfır belirtisiz hamilelik yaşama ihtimaliniz yok. O yüzden ihtimal 0.
elmayiyen .!.: normal yumurtaliklarima bakti sadece olsa keisn gorunurdu degil mi cunku doktora gebelik suphesini soylemedim Genişletmek için tıkla... Nerdeyse 10 haftalık gebeliğin ultrasonda gorunmeme ihtimali yok. Ayrıca sizinde 10 haftada sıfır belirtisiz hamilelik yaşama ihtimaliniz yok. O yüzden ihtimal 0.
E elmayiyen Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2022 227 41 28 29 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elmayiyen #5 nataka34 .!.: Nerdeyse 10 haftalık gebeliğin ultrasonda gorunmeme ihtimali yok. Ayrıca sizinde 10 haftada sıfır belirtisiz hamilelik yaşama ihtimaliniz yok. O yüzden ihtimal 0. Genişletmek için tıkla... tamamdir teşekkür ederim ben sadece yumurtaliklara baktigi icin belki gorunmemistir diye dusundumde
nataka34 .!.: Nerdeyse 10 haftalık gebeliğin ultrasonda gorunmeme ihtimali yok. Ayrıca sizinde 10 haftada sıfır belirtisiz hamilelik yaşama ihtimaliniz yok. O yüzden ihtimal 0. Genişletmek için tıkla... tamamdir teşekkür ederim ben sadece yumurtaliklara baktigi icin belki gorunmemistir diye dusundumde
E elmayiyen Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2022 227 41 28 29 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elmayiyen #6 kizlar baska fikri olan yok mu sadece yumurtalıklarima bakti elmayiyen .!.: iliskiden 2 ay sonra hastaneye gittim ve bi sorun olmadığını söyledi gebelik olsaydı ultrasonda gorunurdu degil mi ama karından ultrasonla bakti Genişletmek için tıkla...
kizlar baska fikri olan yok mu sadece yumurtalıklarima bakti elmayiyen .!.: iliskiden 2 ay sonra hastaneye gittim ve bi sorun olmadığını söyledi gebelik olsaydı ultrasonda gorunurdu degil mi ama karından ultrasonla bakti Genişletmek için tıkla...
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.212 En iyi cevaplar 2 80.492 598 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elmayiyen #7 elmayiyen .!.: kizlar baska fikri olan yok mu sadece yumurtalıklarima bakti Genişletmek için tıkla... Geldi yine bir takıntılı Daha nasıl bir fikir bekliyorsunuz hanımefendi? Bekleyin 9 ay ikna olursunuz belki bir şey çıkmayınca
elmayiyen .!.: kizlar baska fikri olan yok mu sadece yumurtalıklarima bakti Genişletmek için tıkla... Geldi yine bir takıntılı Daha nasıl bir fikir bekliyorsunuz hanımefendi? Bekleyin 9 ay ikna olursunuz belki bir şey çıkmayınca
E elmayiyen Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2022 227 41 28 29 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi elmayiyen #8 gizemliasli .!.: Geldi yine bir takıntılı Daha nasıl bir fikir bekliyorsunuz hanımefendi? Bekleyin 9 ay ikna olursunuz belki bir şey çıkmayınca Genişletmek için tıkla... bilmedigim icin sordum sadece
gizemliasli .!.: Geldi yine bir takıntılı Daha nasıl bir fikir bekliyorsunuz hanımefendi? Bekleyin 9 ay ikna olursunuz belki bir şey çıkmayınca Genişletmek için tıkla... bilmedigim icin sordum sadece