- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Kızlar merhaba bugün hastaneye gittim kesey gördüler ama bebeği göremediler ys görünüyo dediler boş gebelik mi sizce anlayan
Kaç haftaliksin doktorun ne dediKızlar merhaba bugün hastaneye gittim kesey gördüler ama bebeği göremediler ys görünüyo dediler boş gebelik mi sizce anlayan biri bakabilir mi?
sata göre 6+6 ama ultrasonda 5+1, geç döllenme olduğunu da sanmıyorum ilişkiden 12 gün sonra pozitif gördüm. Yani gelişimi mi durdu acaba detaylı br şey demedi daha çok küçük dedi sadece orda ultrason çekenler. Yaırn doktoruma göstrricem sonucu doktor yoktuKaç haftaliksin doktorun ne dedi
8 e kadr yolu var diyorlar kanama vs yoksa. Kendini strese sokma. Bende 5+6. Cuma ultrasona gidicem keseyi gormeye. Insallah gorurum. Siz ilk keseyi ne zaman gordunuz. Ben 5+1 de goremedimsata göre 6+6 ama ultrasonda 5+1, geç döllenme olduğunu da sanmıyorum ilişkiden 12 gün sonra pozitif gördüm. Yani gelişimi mi durdu acaba detaylı br şey demedi daha çok küçük dedi sadece orda ultrason çekenler. Yaırn doktoruma göstrricem sonucu doktor yoktu
vajinadan baktılar mı benimkide çok kücükmüs beta değerim 12bin falan ama ultrasonda 5haftalık, ama yarın 7 haftalık olması gerek adet tarihime göre. Ay bilemiyorum çok karışık8 e kadr yolu var diyorlar kanama vs yoksa. Kendini strese sokma. Bende 5+6. Cuma ultrasona gidicem keseyi gormeye. Insallah gorurum. Siz ilk keseyi ne zaman gordunuz. Ben 5+1 de goremedim
ben ilk bugün gördüm8 e kadr yolu var diyorlar kanama vs yoksa. Kendini strese sokma. Bende 5+6. Cuma ultrasona gidicem keseyi gormeye. Insallah gorurum. Siz ilk keseyi ne zaman gordunuz. Ben 5+1 de goremedim
Vajinadan bakmadi. Zararli olabilir dedi. Zaten bu haftalarda gorunmeyeblr dedi. Bende yarin 6 haftalik oluyorum. Inş ikimizde saglikla aliriz bebegimizivajinadan baktılar mı benimkide çok kücükmüs beta değerim 12bin falan ama ultrasonda 5haftalık, ama yarın 7 haftalık olması gerek adet tarihime göre. Ay bilemiyorum çok karışık
Daha once gitmedin demi keseyi gormeyeben ilk bugün gördüm
ay inşallah bebeği görelim de başka bir şey istemiyorum:)Vajinadan bakmadi. Zararli olabilir dedi. Zaten bu haftalarda gorunmeyeblr dedi. Bende yarin 6 haftalik oluyorum. Inş ikimizde saglikla aliriz bebegimizi
yok gitmedim hiçDaha once gitmedin demi keseyi gormeye
boş gebekikte olmuyormuş sanırım araştırdım bende iimdi umarım bebekte vardır:) teşekkür ederimYolksac varsa bebekte vardır
Canım benımde aynı kesenin içinde yolk kesesi göründü doktorda dedi hatta boş gebelik olmaz allahın izniyle yolk kesesi oldugu için korkma yani haftaya gel banada dedi kalp atışını duyalım haftaya inşallah duyarız sitrese sokma benım gibi relax olKızlar merhaba bugün hastaneye gittim kesey gördüler ama bebeği göremediler ys görünüyo dediler boş gebelik mi sizce anlayan biri bakabilir mi?
ay sende de mi bebiş görünmedi? ya bwnim bide haftam geride ya, ona canım sıkıldıCanım benımde aynı kesenin içinde yolk kesesi göründü doktorda dedi hatta boş gebelik olmaz allahın izniyle yolk kesesi oldugu için korkma yani haftaya gel banada dedi kalp atışını duyalım haftaya inşallah duyarız sitrese sokma benım gibi relax ol
Olabilir neden boyle takılıyosunay sende de mi bebiş görünmedi? ya bwnim bide haftam geride ya, ona canım sıkıldı
ayyy inşallah cnaım bemim içimi raharlattın sağ salim görürüz insallahhOlabilir neden boyle takılıyosunbenım oğlumdada 2 hafta gerideydi oyle doğdu okadar aralardan bısey olmaz yetişir hatta haftasına inşallah onlar cabuk buyuyo suan bebek var hatta allahın ıznıyle doktorum dedi ama ultrason bunu görmüyo susam kadar dedi korkma kuşum iyi düşün iyi olsun
Yolksac gozukuyor varYolksac varsa bebekte vardır
İnşallah inşallah ve bide benim kesenin etrafında kanamada var düşün ben yinede takmıyom gecer inşallah diyomayyy inşallah cnaım bemim içimi raharlattın sağ salim görürüz insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?