- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Doktor bısey soyledi mi peki yani bugün sana yolunda demedi mi
yarın bakcak bugün 4de çıkmıştıDoktor bısey soyledi mi peki yani bugün sana yolunda demedi mi
Yolk kesesi görünmüş allahın ıznıyle oyle kotu bısey olsa bugün gözükmezdi ben 124 le öğrendim daha da hiç vermedim o sonucla gittimyarın bakcak bugün 4de çıkmıştı
amin inşallah çık teşekkür ederim canım benim sağ sakim bi bebişleei görseydikYolk kesesi görünmüş allahın ıznıyle oyle kotu bısey olsa bugün gözükmezdi ben 124 le öğrendim daha da hiç vermedim o sonucla gittim
İnşallah çok teşekkür ederim hastaneye gidicez birazdan doktor görcek sonucları inşallahh benimledirYolk sac varsa bebekte yoldadir :) bebek yokken yolk sac olmaz. Rahat olun :)) tebrikler...
haftaya bakcaz kalp atışlarını da dinleriz dedi doktorum inşallah bi şey yokturCanım keseyi gördükten sonra beta değerinin pek bir anlamı yok diye biliyorum. Yolk sac var ise bebekte vardır stres yapma, güzel haberlerle gel inşallah
Merhabalar yolk keseniz de görünüyor hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar merhaba bugün hastaneye gittim kesey gördüler ama bebeği göremediler ys görünüyo dediler boş gebelik mi sizce anlayan biri bakabilir mi?
Çook teşekkür ederimm aminn inşallahMerhabalar yolk keseniz de görünüyor hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bende yarın görmeye gideceğim bana da dua edin inşallah sizde bu haftalardaki kendinize çok dikkat edin yormayın dinleninÇook teşekkür ederimm aminn inşallah
Keseyi görmeye mi gidiceksinizBende yarın görmeye gideceğim bana da dua edin inşallah sizde bu haftalardaki kendinize çok dikkat edin yormayın dinleninsağlıkla kalın
Evett ama daha 5+3 teyiz sata göre ultrasonda ne çıkacak bilmiyorum belki bebek görünmezKeseyi görmeye mi gidiceksinizAyyy inşallah bebiş de gösterir kendini büyümüştür de... Çok dua edicem size çok teşekkür ederim
betan kaçlardaydı yüksek olunca göeünüyor keseEvett ama daha 5+3 teyiz sata göre ultrasonda ne çıkacak bilmiyorum belki bebek görünmez
gerçi bende 5+1 bugün karından bskınca da görüyorlar 2 gündür ama bebişe çok erkennnEvett ama daha 5+3 teyiz sata göre ultrasonda ne çıkacak bilmiyorum belki bebek görünmez
Bende yarın doktora gideceğimkese için 5+1olacak yarın umarım bende görürümgerçi bende 5+1 bugün karından bskınca da görüyorlar 2 gündür ama bebişe çok erkennn
Ayın 30 unda 1400 tü şuan kaç bilmiyorum iki katı olarak hesaplarsak yarın hemen hemen 5000 lerde olurgerçi bende 5+1 bugün karından bskınca da görüyorlar 2 gündür ama bebişe çok erkennn
Yani doktorum öyle hesaplamıştıgerçi bende 5+1 bugün karından bskınca da görüyorlar 2 gündür ama bebişe çok erkennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?