ben pek anlamam ama icimden kız çocuğuymuş gibi geçti neden bilmemarkadaslar merhaba cok erken biliyorum fakat merakda edoyorum cinsiyet tahmininde buluna bilirmisiniz 13 haftalikEki Görüntüle 2595904
ben pek anlamam ama icimden kız çocuğuymuş gibi geçti neden bilmem
sağlıklı olsun da
Bence erkek. Burda bi forumda okumuştum rahimin şekli yuvarlak olursa kız olips gibi oluyorsa erkek yazmışlardı ve çoğu onaylamıştı bunu.arkadaslar merhaba cok erken biliyorum fakat merakda edoyorum cinsiyet tahmininde buluna bilirmisiniz 13 haftalikEki Görüntüle 2595904
amin canim bugun 2li taramada biraz sıkıntı yasadim şuan sadede kafamı dagitmaya calisiyorum saglikla sihhatle dunyaya gelsin bebisler insallahsağlıklı olsun daama su da bi gerçek ben de bir kız cocugum olsun istiyorum.
Bence erkek. Burda bi forumda okumuştum rahimin şekli yuvarlak olursa kız olips gibi oluyorsa erkek yazmışlardı ve çoğu onaylamıştı bunu.
Neden sorun yaşadın ense kalınlığı falan mı?a
amin canim bugun 2li taramada biraz sıkıntı yasadim şuan sadede kafamı dagitmaya calisiyorum saglikla sihhatle dunyaya gelsin bebisler insallah
Canım bende 37 yaşımdayım. Aynen 10 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim. Doktoruma yaştan dolayı risk çıkacak biliyorum dedim. Oda ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiği gelişimine bakalım dedim. O ne derse onu yapıcam çünkü ultrason bulguları benim için daha önemli şu aşamada. He kandan baktırırsam meraktan baktırırm ama, yani büyük konuşmakta istemiyorum. Seninde kaygılarını anlıyorum. Ama ense ve burun normal ıkmasına çok sevindim. İnşallah benimde çıkar.ense kalinligi ve burun kemigi ölçümü gayet güzel fakat yaşdan dolayi risk var dedi doktor. Başka bir doktora daha gittim oda sonuclar gayet iyi dedi hangine inanacagimida şasirdim bizim icin gayet sitresli bir donemken bu teslerde insani hep geriyor birde ben ilk kizimdan sonra 10 sene gecdi aradan cikolata kisti vardi olmaz dediler ameliyat tüp dediler ameliyat olmamisdim ilaclarida biraktim 2 ay sonra Rabbim süpriz bir şekilde geldi sanki ilk cocuk gibi heycan ve kaygım var
insallah normal cikar seninde rabbim saglikla kucagina alamayi nasip etsin insallah sonuclarin cikica msj yaz canm dua edicem senin icindeCanım bende 37 yaşımdayım. Aynen 10 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim. Doktoruma yaştan dolayı risk çıkacak biliyorum dedim. Oda ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiği gelişimine bakalım dedim. O ne derse onu yapıcam çünkü ultrason bulguları benim için daha önemli şu aşamada. He kandan baktırırsam meraktan baktırırm ama, yani büyük konuşmakta istemiyorum. Seninde kaygılarını anlıyorum. Ama ense ve burun normal ıkmasına çok sevindim. İnşallah benimde çıkar.
2li tarama testini ben sirf bu yuzden istemiyorum hep riskli sıkıntılı cikiyor. Sonucta ne olursa olsun doğuracağım istemiyorum dedim. Doktora haftaya gitcem yaptirmicam. Yakinimda herkese down sendromlu sakat falan denmis ama hepsi sukur masallah hicbisi yok.a
amin canim bugun 2li taramada biraz sıkıntı yasadim şuan sadede kafamı dagitmaya calisiyorum saglikla sihhatle dunyaya gelsin bebisler insallah
aaaa ne oldu ki ben yeni eski evliyim . Yani 7 ay bitti 8. Ayimdaym. Henüz hamile değilim pek bilgim yok açıkçası. Amin inşallaha
yaşla ilgili sorunlar artik eskisi gibi değil diyorlardi sanki amaCanım bende 37 yaşımdayım. Aynen 10 yaşında bir oğlum var bu ikinci gebeliğim. Doktoruma yaştan dolayı risk çıkacak biliyorum dedim. Oda ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiği gelişimine bakalım dedim. O ne derse onu yapıcam çünkü ultrason bulguları benim için daha önemli şu aşamada. He kandan baktırırsam meraktan baktırırm ama, yani büyük konuşmakta istemiyorum. Seninde kaygılarını anlıyorum. Ama ense ve burun normal ıkmasına çok sevindim. İnşallah benimde çıkar.
Bende 31 yasindayim 11 haftalik hamileyim doktor ilk dediginde 2li tarama testin yasindan dolayi sorunlu cikicak dedi. Kesin diyemem dedi. Bende yaptirmayi düşünmüyorum acaba mi ile 6 ay yasayamamyaşla ilgili sorunlar artik eskisi gibi değil diyorlardi sanki amabeni de korkutmayın. 33 yasimdayim henüz cocugum yok. Evlendikten 1 yıl sonra çocuk planliyorduk ama yaşımdan dolayı baskılar çoğaldı.haklılar mi sizce ?
35 yaş üstunu riskli göruyorlar ben testi yaptirirken boyle bir sonuc cikacagini tahmin ediyordum malesefyaşla ilgili sorunlar artik eskisi gibi değil diyorlardi sanki amabeni de korkutmayın. 33 yasimdayim henüz cocugum yok. Evlendikten 1 yıl sonra çocuk planliyorduk ama yaşımdan dolayı baskılar çoğaldı.haklılar mi sizce
evet cok haklisiniz bende yaptirmasaydim diyorum simdiBende 31 yasindayim 11 haftalik hamileyim doktor ilk dediginde 2li tarama testin yasindan dolayi sorunlu cikicak dedi. Kesin diyemem dedi. Bende yaptirmayi düşünmüyorum acaba mi ile 6 ay yasayamam
Evet canım herşey gençlikte güzel, eğer daha sonra yapacaktım diyorsan bekleme derim.yaşla ilgili sorunlar artik eskisi gibi değil diyorlardi sanki amabeni de korkutmayın. 33 yasimdayim henüz cocugum yok. Evlendikten 1 yıl sonra çocuk planliyorduk ama yaşımdan dolayı baskılar çoğaldı.haklılar mi sizce ?
Ultrasonda doktorlar anlıyorlar zaten. ense kalınlığı kemik gelişimi normalse hiçbirşey yoktur Allah'ın izniyle...Bende 31 yasindayim 11 haftalik hamileyim doktor ilk dediginde 2li tarama testin yasindan dolayi sorunlu cikicak dedi. Kesin diyemem dedi. Bende yaptirmayi düşünmüyorum acaba mi ile 6 ay yasayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?