Ultrason görüntüsü yardım ?

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
Arkadaşlar son adet tarihim 29 ocak ve bugnki doktor randevusunda verilen ultrason kağıdım..ben birşey anlayamadm kese bile görünmüyor nerdeyse doktor tabiki pozitif konuştu ama ultason aletinin çok iyi olmamasından kaynaklanıyor olabilirmi ilk defa devlet hastanesine gittim özeldekiyle çok farklı sanırım aletler bilemedim..

Eklentiler

• image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 1.556
Canm 8.haftamın içindeym şuan kalp atışını duymak için 2 gün sonra gideceğim özel kliniğe devlet hastanesine gidene Allah yardım etsin yüzüne zor bakıyorlar birdaha asla ..

Dua et ultrason kağıdını vermişler sana ben bir kere gittim bir daha da asla dedim ultrason kağıdını bile vermedi bana istememe rağmen ! Bir de öyle bir görüntü alıyorlar ki ortada boş duvardan başka bişey yok ... Özelde daha net bakıyorlar ayrıca gösteriyorlar da bence özelde kontrollerini yaptır en azından muhatap alıyorlar

Benm 7. Haftada gozuktu ultrasona gore 6 haftalikti kesem gec dollenme yani. 7. Haftada bebek ve kalp atisi goruldu ama dr gorebilmek icin karninda gezdirio oyle goruyo birazda bastirmasi lazim aleti. 1 hafta snra tkrr git. Benm dr da vermiyo ultrason ben isteynce veriyo. Bebek olan ultrasonu aldim isteyerek. Ilk gittigmde benmde gozukmemisti kesem

Bişey sorabilir miyim geç döllenme dediniz ya ilk öğrendiğiniz bhcg kaçtı acaba

Bişey sorabilir miyim geç döllenme dediniz ya ilk öğrendiğiniz bhcg kaçtı acaba
Adetime 4 gun kala meraktan test yapmistim negatif gbiydi testi 2ye boldum asiri silik cizgi gorunce dyanamadm acile gittim 16.6 ile ogrendm hamileligi snra ertesi gun gittim 19.8di snra baska dr a randevu aldim adetimden 3 4 gun gecmisti 760cikti 2 gun sonra 2083 cikti ultrasonda gozukmedi 1 hafta snra gel dedi kese gorundu 1 hafta snra gel dedi kalp atisi goruldu. Benm adetlerm hep duzensiz ve uzun zamanda olurdu 40 50gunde dr a soyledim. Ymurtlamamda 19.gun olmustu suan 8 haftalik ama sata gore 9 olmus oluyor

Benimdd adetimin ikinci günü 90 biraz önce öğrendim ama çok düşük geldi bana

Ayy inşallah canım yaa çok moralim bozuldu geçen yıl dış gebelik yaşadım cok zorlu bi süreçti ondan dolayı korkuyorum
Tuplere baktirdin mi ? Insallah bu defa normaldir dua et. Eger abartı artis olmaz sdce 2 kati artarsa ve agrin olmazsa sorn yok diye biliyorum sen 2 gun snra tkrar kan ver bakalim

Dua ediorum sna canm sende dua et bebegn icin
Ediyorum canım benim böyle mübarek bir günde öğrenmemde de bir hayır vardır inşallah Allah razı olsun ismim müşerref ismi e dua edermisin hamilesin Allahın izniyle duaların kabul olur senin

Ediyorum canım benim böyle mübarek bir günde öğrenmemde de bir hayır vardır inşallah Allah razı olsun ismim müşerref ismi e dua edermisin hamilesin Allahın izniyle duaların kabul olur senin
Insallah canm bu defa yuzun guler ederim tabi mtlu haberlerinide aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…