- 1 Ağustos 2014
- 306
- 101
- 73
- Konu Sahibi Diamonds1907
-
Canım bunlarda görmek zor oluyor özelde renkli ultrasonla bakıyorlar ama senin için o bile erken doktor var dediyse vardır tez zamanda kalp sesini duyarsin insallahArkadaşlar keseyi görebilen varmı yardımcı olurmusnz
Bişey sorabilir miyim geç döllenme dediniz ya ilk öğrendiğiniz bhcg kaçtı acabaBenm 7. Haftada gozuktu ultrasona gore 6 haftalikti kesem gec dollenme yani. 7. Haftada bebek ve kalp atisi goruldu ama dr gorebilmek icin karninda gezdirio oyle goruyo birazda bastirmasi lazim aleti. 1 hafta snra tkrr git. Benm dr da vermiyo ultrason ben isteynce veriyo. Bebek olan ultrasonu aldim isteyerek. Ilk gittigmde benmde gozukmemisti kesem
Adetime 4 gun kala meraktan test yapmistim negatif gbiydi testi 2ye boldum asiri silik cizgi gorunce dyanamadm acile gittim 16.6 ile ogrendm hamileligi snra ertesi gun gittim 19.8di snra baska dr a randevu aldim adetimden 3 4 gun gecmisti 760cikti 2 gun sonra 2083 cikti ultrasonda gozukmedi 1 hafta snra gel dedi kese gorundu 1 hafta snra gel dedi kalp atisi goruldu. Benm adetlerm hep duzensiz ve uzun zamanda olurdu 40 50gunde dr a soyledim. Ymurtlamamda 19.gun olmustu suan 8 haftalik ama sata gore 9 olmus oluyorBişey sorabilir miyim geç döllenme dediniz ya ilk öğrendiğiniz bhcg kaçtı acaba
Benimdd adetimin ikinci günü 90 biraz önce öğrendim ama çok düşük geldi banaAdetime 4 gun kala meraktan test yapmistim negatif gbiydi testi 2ye boldum asiri silik cizgi gorunce dyanamadm acile gittim 16.6 ile ogrendm hamileligi snra ertesi gun gittim 19.8di snra baska dr a randevu aldim adetimden 3 4 gun gecmisti 760cikti 2 gun sonra 2083 cikti ultrasonda gozukmedi 1 hafta snra gel dedi kese gorundu 1 hafta snra gel dedi kalp atisi goruldu. Benm adetlerm hep duzensiz ve uzun zamanda olurdu 40 50gunde dr a soyledim. Ymurtlamamda 19.gun olmustu suan 8 haftalik ama sata gore 9 olmus oluyor
Sacmalama kiz hamilesin 90 cok iyi 2 gun sonra tekrarla kan testini ben 16ya havalara ucmustumBenimdd adetimin ikinci günü 90 biraz önce öğrendim ama çok düşük geldi bana
Ayy inşallah canım yaa çok moralim bozuldu geçen yıl dış gebelik yaşadım cok zorlu bi süreçti ondan dolayı korkuyorumSacmalama kiz hamilesin 90 cok iyi 2 gun sonra tekrarla kan testini ben 16ya havalara ucmustum
Tuplere baktirdin mi ? Insallah bu defa normaldir dua et. Eger abartı artis olmaz sdce 2 kati artarsa ve agrin olmazsa sorn yok diye biliyorum sen 2 gun snra tkrar kan ver bakalimAyy inşallah canım yaa çok moralim bozuldu geçen yıl dış gebelik yaşadım cok zorlu bi süreçti ondan dolayı korkuyorum
Dua ediorum sna canm sende dua et bebegn icinAyy inşallah canım yaa çok moralim bozuldu geçen yıl dış gebelik yaşadım cok zorlu bi süreçti ondan dolayı korkuyorum
Ediyorum canım benim böyle mübarek bir günde öğrenmemde de bir hayır vardır inşallah Allah razı olsun ismim müşerref ismi e dua edermisin hamilesin Allahın izniyle duaların kabul olur seninDua ediorum sna canm sende dua et bebegn icin
Insallah canm bu defa yuzun guler ederim tabi mtlu haberlerinide aliriz insallahEdiyorum canım benim böyle mübarek bir günde öğrenmemde de bir hayır vardır inşallah Allah razı olsun ismim müşerref ismi e dua edermisin hamilesin Allahın izniyle duaların kabul olur senin
Mutlaka yazarım canım cuma kan vercem Allahım seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbimInsallah canm bu defa yuzun guler ederim tabi mtlu haberlerinide aliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?